• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ona karar defterine baktim ben ama bisey goremedim beni de bilgilendirirsen sevinirim bu hafta ortalama yerlede bizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ona bakıyordum canım buldum.. doğru yapmışsınız karar burda..
Diskalifiye edilmiş üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda; kaptan, üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, geri dönüş için iki ayrı uygulama söz konusudur:
1- İzin süresi aşımı nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde izinden dönen üye kuralları uygulanır.
2- Diğer sebepler nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde yeni üye kuralları uygulanır.

ya canım sadness kesin unuttu.. yada interneti yok evde.. :50:
Neti olmayabilir yazmıştı zaten bakalım yarın gelir belki.
gogocum ya 1. takım da baktımda diskalifiye olan üyenin geri dönüşünde kilosu haftalara bölünmüyormu? bi karışık geldi bana..
Bakayım diycektim sen bulmussun canım Saolasın
bende ona bakıyordum canım buldum.. doğru yapmışsınız karar burda..
Diskalifiye edilmiş üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda; kaptan, üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, geri dönüş için iki ayrı uygulama söz konusudur:
1- İzin süresi aşımı nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde izinden dönen üye kuralları uygulanır.
2- Diğer sebepler nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde yeni üye kuralları uygulanır.

Neti olmayabilir yazmıştı zaten bakalım yarın gelir belki.

Bakayım diycektim sen bulmussun canım Saolasın

bu durumda yanına hedefini de belirtmeleri gerekcek gibi paylaşım alanını taradım aslında bu ara diskalifiye sonrası yarışan birçok kişi vardı..yeni uye yazdılar heralde yanına canım bişey bulamadım ordan..

Dimi aklımda duracagina karnımda dursun :9:

Görmüştüm o kitabı ama ev ducan karatay yasemin Soysal derken diyet kitabı doldu hee birde kan grubuna göre beslenme kitabı var.:9:eh tas devrinide alayım tam olsun:8:
Hayal kırıklığına uğrama ama. Bunda sabah öğlen akşam şunu ye diye birşey yok. Dişlerin neden ağzımıza sığmadığından tut osteoporozdan ilaçsız kurtulmanın yollarına kadar herşey var. Başucu Kitabı gibi. Örneğin en çok süt tüketen Amerikalı kadınlar ama neden en çok onların beli bükülüyor. Yapay tatlandırıcılar neden şişmanlatır gibi.

Akşam arkadaşlardan dönüşte yürüyüş ardından ağırlık kaldırma, dans vs derken yine uykum kaçtı. Dün gece de 2'de yattım. Nolcak böyle. Bari menümü yazayım.Diyetisyenim Liste vermedi. Kurallar verdi. Onlara uyarak devam edeceğim. Arada bir de gidip tartılacağım.
Perşembe menü:
Kalkınca
Ballı limonlu su

Kahvaltı: Yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul, 1 dilim ekmek, çay

Kuşluk: 20 adet kuru yaban mersini, 1ay bardağı kefir

Öğlen: adana (ekmeksiz)
Patlıcan közleme, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ezme

İkindi: 2 kayısı, 1 çorba kaşığı leblebi

Akşam: makbule(pirincinden 1 kaşık, etinden bir kaşık), 2 köfte, 1 tane bulgurdan kabak çiçeği dolması, 2 kaşık yoğurt.

Yatarken: 1 şeftali, 1 çay bardağı kefir.
Biraz çok oldu sanırım ama siz akşamki sofrada yemediklerimi görseydiniz.

Yarım saat yürüyüş, 20 dakika spor
2,5 litre su.

Iyi geceler hepinize,
Bugünkü menümü yazayim.
Sabah 1 dilim ekmek, peynir domates ile kahvaltı
Öğle:4 kaşık kuru fasulye, 4 kasik pilav
Ara:1 büyük dilim karpuz
Akşam:firinda karisik kizartma yoğurt
Çok sıcak bugünlerde hava, yürüyüş yapmak hayal oluyor. Sadece 2 saat parka çıktım bugün.
Suyumu içtim bol. İstahım çok açık bugünlerde hiç mutlu değilim bu anlamda kızlar. Inşallah kilo almam ve vermeye devam ederin
Öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar size dünkü menümü yazayım
Sabah
1 kbr kutusu peynir
Öğle
1 tb taze fasülye
Akşam
1 tb bamya 1 kase yoğur
Her öğüne 2 dilim ekmek tabi
3 lt su spor yok

Hayal kırıklığına uğrama ama. Bunda sabah öğlen akşam şunu ye diye birşey yok. Dişlerin neden ağzımıza sığmadığından tut osteoporozdan ilaçsız kurtulmanın yollarına kadar herşey var. Başucu Kitabı gibi. Örneğin en çok süt tüketen Amerikalı kadınlar ama neden en çok onların beli bükülüyor. Yapay tatlandırıcılar neden şişmanlatır gibi.

Sağlıklı yasamakla ilgili demek.daha iyi diyet kitabı olmasın işte.

günaydın güzeller geldim yoğun bir şekilde başladım nöbetime.. biraz bakınayım buralardayım bu arada telden giremedim uygulamada hata var yine..

Günaydın kızlar.
Dün akşamki yemekte makbule çıkmış. Akıllı telefonun azizliği olmuş. :26:Aslı maklube. Bilmeyenler için pirinçle, etle yapılan bir çeşit pilav. Asıl yapılışında tencereyi büyükçe bir tepsiye ters çevirip döküyorsunuz. Tencerenin altında olan etler üste geliyor böylece. Tepsinin boş kalan yerlerine de sırasıyla rendelenmiş havuç, ince kıyılmış kırmızı lahana ve yoğurt sıralıyorsunuz. Pilava daldırdığınız kaşığı ardından diğer malzemelerden de toplayıp afiyetle yiyorsunuz.
Ama ben pirinç pilavı artık pek tüketmiyorum. 1 kaşık o da ekmek yerine.:14:

Sadnes hala gelmedi listeyi paylasmamiz lazım kızlar ne dersiniz kimse uğramamış kaç saattir bende yeni boşa çıktım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***4. TAKIM 370. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
sadness1012:(55.1 / / /% )bildirimde bulunmadı
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
uzmanvet :( 70.5/ 69.2/ 1.3/% 1.84)
dodo34 :(97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.89

***4. TAKIM 370. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
sadness1012:(55.1 / / /% )bildirimde bulunmadı
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
uzmanvet :( 70.5/ 69.2/ 1.3/% 1.84)
dodo34 :(97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.89

Canim bi biz kaldik paylaş bence sürekli ambulanstayim bugün firsat bulup bakamadim bile

ya goncam ben paylaştım gelirsin gelmezsin emin olamadım.. benim iş malum zaten heran çıkabilirim..bu arada yazı ayarlarım sayesinde çok kötü bir ekleme oldu bitürlü düzeltemedim ya çok küçük oluyor yada çok büyük..umarım sorun olmaz..

ya goncam ben paylaştım gelirsin gelmezsin emin olamadım.. benim iş malum zaten heran çıkabilirim..bu arada yazı ayarlarım sayesinde çok kötü bir ekleme oldu bitürlü düzeltemedim ya çok küçük oluyor yada çok büyük..umarım sorun olmaz..

Oh iyi yaptın canım eline sağlık bende kasla goz arasında unuttum kocisle markete girmiştik iyiki bakmışsın.

Oh iyi yaptın canım eline sağlık bende kasla goz arasında unuttum kocisle markete girmiştik iyiki bakmışsın.

ben böyle yoğun ramazan görmedim canım ya.. nedir bu anlamadım normalde gündüz sakin geçerdi toplasan 1 saat oturmadım üstüm başım kan içinde...evde sıkılsam daha iyi olacak sanki :1: senin işyeride yoğun mu bu kadar??

ben böyle yoğun ramazan görmedim canım ya.. nedir bu anlamadım normalde gündüz sakin geçerdi toplasan 1 saat oturmadım üstüm başım kan içinde...evde sıkılsam daha iyi olacak sanki :1: senin işyeride yoğun mu bu kadar??
Yoğun canım bu ramazan oncekilere göre daha yoğun geçiyo. Inşallah gecen güzel geçer.
Yasasin yasasin 1. Olduk :)

Evet canım 1. Yiz bu hafta süper oldu devamı gelir inşallah:8::16:

Back
X