Cankuşlaaaarimm merhabaa,
Uzun bir ayrilik oldu farkindayim ama lutfeeen bana kizmayin gercekten nefes almadan calistim simdi simdi duzene giriyorum galibaa :) Rabbim nazar degdirmesin saat 5 6 cikiyorum son uc gundur
Hemen size ozet vereyim sanirim 93 92 ile falan size veda etmistim sanirim cok bozmadim ilk baslarda diyetimi direndim baya 88 leri gordum bile ama vucudum bu tempoya dayanamadi daha fazla
Oglen yemegine gidemiyordum yogunluktan e haliyle hadi disardan soyleyelim aman pide yiyelim hamburger yiyelim derken 91 92 geri dondum

sorun yok ama biraz ara vermis oldum en azindan kendi kendime oyle teselli veriyorum.
Son iki gundur tam gaz yoluma geri dondum ogun atlamadan saglikli mi besleniyorum derseniz tam olarak diyemem ama uymaya calisiyorum
Simdi gelelim durumuma hos yaz aylarinin ortasindayiz otel dolmus durumda gunduz calistigim icin aksamlarim en azindan bosa cikiyor tabi bazi aksamlari 9 10 da eve geliyorum 14 16 saat calistigim cok oldu artik olur mu bilmiyorumda olsa bile yatmadan yazabilecegimi dusunuyorum
Eh hadi gari ben geri geldim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi