Geçmiş olsun. Nane-limon kaynatırsın artık. Diyetten dolayı direncin de düşmüş olabilir. İştahını açmayacaksa vitamin takviye edebilirsin.Sorma canm burasida baya bi serinledi hatta hemen ailecek grip bile olduk bi tek bende oksuruk var bogazim yaniyor acyor kasnyor ve sesimde giti neyseki cocuklarmda yok bende olsn bitek onada raziym :)
Menunde cislar var ama sen hesaplaym gidiyorsn tatlm ondan guzel ynede :)
canm menun super tebrik ettn kocaman hep boyle olur insallah :)![]()
Ben de korkuyorum grip olacağım diye. 2,5 sene önce burun ameliyatı olduktan sonra grip aşısı olmaya başladım çok tavsiye etmeseler de. Bu sene olmadım çünkü aşım olduğu halde Şubat ayında gripsonrası maxillar sinüzüte yakalandım ve 2 ay iyileşemedim. Sonra İbrahim Saraçoğlunun papatya buğusuyla temizledim biraz. Grip olursam perişan olurum.
Menün güzel olmuş. Bahar ayında iştahtaki değişimler normal, başka bir sıkıntı yoksa. İştahın artmasın istiyorsan üşümeyeceksin. Isınmak için çok yiyoruz, tabi ısınacağımızdan fazla enerji alıyoruz.Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic
Menum
Sabah : 1 haslanms yumrta peynr zeytn sogus 2 dilm ekmek cay ve 1 kask bal
Ara 5 badem yesilcay
Oglen 4 biber dolmasi yogurt
Ara yesilcay elma
Aksam 1 dllim borek 1ayran
Sppr yok butn gun cocuklarla ayaktaym bu sira :)) 2.5 lt su