• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar. Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı: yarım peynirli gözleme, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, 5 zeytin, çay
Ara: tereyağında 1 yumurta, çeyrek gözleme, çay
Öğlen: 2 kaşık makarna, 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 2 közlenmiş kırmızı biber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim ekmek, çay
Yeşil çay
Ara:1/2 kivi, 1/2 greyfurt, 1 muz
1400 kalori
2 litre su, markete kadar 15 dakika yürüyüş
Güzel olmuş menün.
günaydın arkadaşalr nasılsınız? buralarda havalar çok soğudu şallara sarılıp çalışıyoruz. hafta sonu menümü paylaşayım hemen. saatler biraz düzensiz oldu malesef.

cumartesi
sabah 8.00
burçak bisküvi ve çayla büroda kahvaltı.

ara 10.30
1 elma

öğle 14.00
1 peynirli tost

akşam 18.00
3-4 yemek kaşığı bulgır pilavı ve cacık

spor : sabah işe yürüyerek gittim. 4 km

pazar
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
biraz patates kızartması
3zeytin
1 şekersiz çay

ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi

öğle 15.00
dışarda 2 lahmacun bir büyük ayran

akşam 19.00
1 parça haşlama et, 1 parça haşlama patates

ara 21.00
1 sütlü kahve

spor en az 4 saat çarşıda yürüdük.
Haftasonu olunca saatlerde değişiyor ister istemez. Benim haftasonuma göre oldukça düzenli yinede.
Günaydın kızlar. Çok soğuuk. Kaloriferler yansın artık. Arazide sıkıntı değil ama otururken çok üşüyorum. Gerçi kalori de harcıyoruz ama öğlene ne bulursam yeme isteği doğuyor.
Dünkü menüm:
09.30: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim beyaz peynir, çay (kızım patates var diye ekmek yemiyor, ben yapamıyorum)
12.00: Yarım ayva, yarım elma
14.00: 1 kaşarlı tost, çay, 1 paket ülker dido (206 kaloriymiş)
20.00: 1 tabak etli taze fasulye yemeği, 4 kaşık yoğurt, yarım kase salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet fasulye turşusu
22.00: Çay, 1 dilim kek, yeşil çay
23.00: yarım elma
1454 kalori, 2 litre su, ev işleri olunca spor yok maalesef
Sizin oralar daha soguktur tabii buralar daha ılık simdilik. Menün gayet iyi yine.
menümüde yazayım
Sabah:1 yumurta,1 dilim peynir ,1 dilim k.ekmeği,salatalık,domates
Ara:3 ceviz
Öğle:taze fasulye,yoğurt,2 dilim k.ekmeği
Ara:sütlü nescafe
Akşam:tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:çay,1 küçük kurabiye 3 litre su 1 saat ev işi
Güzel dengeli olmuş.
Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic :KK43:

Menum
Sabah : 1 haslanms yumrta peynr zeytn sogus 2 dilm ekmek cay ve 1 kask bal
Ara 5 badem yesilcay
Oglen 4 biber dolmasi yogurt
Ara yesilcay elma
Aksam 1 dllim borek 1ayran
Sppr yok butn gun cocuklarla ayaktaym bu sira :)) 2.5 lt su
Canım karbonhidrat biaz fazla olmuş o yüzden acikiyo olabilirsin. Akşam börek fazla değil ama karbonhidrat olduğu için acikirsin.
Evet canım ya pazar günleri oğlum da evde olduğu için kahvaltıda patates kızartmalı yumurta yapıyorum. Başka yok. Hatta eskisi gibi patates yemeği pek yapmıyorum.
Bayramdan önce de serindi burası ama bugün bayağı soğudu. Güneşimiz bol olsun diyelim. Malum melatonin hormonu arttıkça yorgunluk, halsizlik de artıyor. Güneşi görünce faydalanmak lazım.
Ev işleri konusunda bir şey keşfettim. Hep aynı kolumuzu kullanıyoruz farkında mısınız. Sırtımın sol tarafında sürekli oluşan kulucun sebebinin de bu olduğunu fark ettim ve sol kolumu kullanmaya çalıştım. Özellikle toz alma işinde çok etkili oldu hatta biraz da abartarak spora dönüştürdüm işi. Daha iyi sanki.
Doğru bi tespit ben sol kolumu kullanaya çalışırım genelde işimden dolayida kullanmak zorunda kalıyorum zaten. Ama daha fazla kullanmam lazım.
Bir tavsiyem tarçını denemen. İştahın açılacağı saattlerde kaynamış suya 1 tarçın kabuğunu atıp 5 dakika beklet. Soğuyunca içine 1 çay kaşığı bal koyarsan metabolizmanı da hızlandırır.
Ben bir ara akşam eve gidince yemek yaparken kendimi frenleyemediğim için tarçın çayını içtim. Uzun süre içince mide bulantısı yaptı. 2 haftadan sonra biraz ara verebilirsin. Tabi ara verince de tekrar başlamayı unuttum ben.
Tarçını onericem bende gerçekten işe yarıyor.
bende menümü yazayım kızlar

Cumartesi:
Sabah;2 dilim light ekmek arası beyaz peynir tost
Ara:1 elma
Öğlen:zeytinyağlı araka yemeği+2 dilim ekmek
Ara:1/2 simit
Ara:1 armut
Akşam:1 kase tarhana çorbası+5 kaşık kuru fasulye+ dilim ekmek
Düğüne gittik bir ısırık pasta yedim kızma yedirirken o kadar

Pazar:
Sabah:2 dilim light ekmek+1 dilim beyaz peynir+1 dilim kaşar+3 4 tane kavurma et+1 kaşık kadar salça
Ara:1 elma
Öğlen:1/2 simit+1,2 bisikivi ısırığı
Akşam:KK43:saat 5 gibi) 5 kaşık kuru fasulye+1/2 yarım simit (sabah canım çok simit çekmişti bende ekmek yerine yedim :))
Ara:1 avuç kadar şam fıstığı

irademi anca bu kadar koruyabildim
Bir simit 4 dilim ekmege eş o yüzden çok sayilmaz ama aksam 1 dilim ekmek yeter bence o yüzden akşam fazla olmuş.
Günaydın hanımlar. Akşamki menüye işyerinde unuttuğum ıspanak yerine 4 kaşık bulgur pilavıyla uydum sayılır.
Menüm:
07.30: 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 tk reçel, 5 adet zeytin, 2 küçük krep, çay
10.30: 8 adet badem, 2 kuru kayısı
12.00: çeyrek ekmek arası hamsi,
15.30: 15 gr bitter çikolata, 3 çilek
18.30: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
21.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
(1420 kalori)
2 litre su, öğlen yarım saat düşük hızda yürüyüş
Gayet güzel dengeli yine.
benden de herkese günaydın;

bende menümü yazıyım

Sabah;2 dilim ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+1 bardak şekersiz çay
Öğlen:6 kaşık kuru fasulye+2 dilim ekmek
Ara:1 beyaz peynirli tost
Akşam:1 kase tarhana çorbası+5 kaşık z.y. araka yemeği+1 dilim ekmek+salata
Ara:2 tane taze incir

herkese güzel günler diliyorum
Menün güzel olmuş yanlız su ve sporunu yazmamissin önceki menulerindede yoktu yazarsan iyi olur canım.
paylaşımlarımız çok az kızlar
hiç motivasyon yok :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Evet canım kendi adıma benim motivasyonum düşük biraz ama toparlamaya çalışıcam.
Canm simtler cok olmus ust uste yemissin ya o biraz kotu olmus onn disnda bisiy gormedm canm :))

Kaptanim yapma sen simdi tatilden flan geldin direk yogun is teemposu havalar flanda degisti dedign gibi ondan biraz cik boyle oldun ama gecicek kaptanm sen nerak etme bakne kilolar vericez allahn iznyle biz bu kiz sporlar yapicaz oh oh :))
Kesnlikle katiliyorm canm bu kis bizim kisimiz olsun yaza super gireliim bayanlar :))

olsn canm arada boyle bir oluyor insana vu hafta boyle olsada haftada daha guzel olur sikma sen sakn canini :)
Evet canım yaa tam okullar açıldı düzene girdik araya bayram girdi yine düzen bozuldu ama dün pazartesi yeni bir gün yeni bir hafta deyip başladım güne bakalım inşallah iyi olur.

Bende menümü yazayım hemen
Dün sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir

Ara 1 galeta nescafe

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 2 kaşık patlıcan yemeği cacık

Ara 1 elma

Ara eve gelince 1 bardak kefir

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık nohutlu bulgur pilavı 2 küçük biber dolması bol salata

Ara 1 nar

Su 2 lt
spor 30 + 45 dk yürüyüş

günaydın tatlım.menün güzel gayet güzel.tebrikler devamını diliyorum
Sağol canım. Düzene giriyorum sanırım.

bende menümü yazıyım

Menün güzel canım, aradaki tost birazcık göze batmış, hafiften ama menünün içinde kaynamış.

Sakin canm o kdar gayret edip kilolari verdn artk kilo almak flan yok kiloyu korumak var kesinlikle cok sikldiysan biraz mola ver ama azck ama sakin birakma kndini tatlm :)

Bende sol elimle hic bisy yapamam gic alismamism sag elim resmen agrir bazen bundan sebep : D
Toz tarcinda olurmu canm
Kabuk tarcinm yok su anlikta yapiym bunu ins faydasni gorurum cok tesekkur ederm yardmci oldnuz fikir verdniz baana opuyirm hepinizi :))
Toz tarçını yemeklere serpebilirsin ama o zaman da yiyeceğini yemiş oluyorsun zaten. Önemli olan yemek öncesi çayını içmek. Kaynamış suya toz tarçın atıp denemedim ama ballı-tarçınlı çay tarifinde toz tarçın da olabilir diye okumuştum.

Ara 1 galeta nescafe

Ara 1 elma

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık nohutlu bulgur pilavı 2 küçük biber dolması bol salata

Ara 1 nar

Su 2 lt
spor 30 + 45 dk yürüyüş
Menün , sporun çok güzel olmuş canım. Biber dolmaları küçük yazdığın için olmuş.

Menün güzel canım, aradaki tost birazcık göze batmış, hafiften ama menünün içinde kaynamış.

Toz tarçını yemeklere serpebilirsin ama o zaman da yiyeceğini yemiş oluyorsun zaten. Önemli olan yemek öncesi çayını içmek. Kaynamış suya toz tarçın atıp denemedim ama ballı-tarçınlı çay tarifinde toz tarçın da olabilir diye okumuştum.

Menün , sporun çok güzel olmuş canım. Biber dolmaları küçük yazdığın için olmuş.
Saol canım evet biberler baya küçük ben buyuk biber sevmiyorum illa minik minik olacak.

canm cok guzel menun tebrik ettm cok cok :)

senin menude super canm kacmaksz su ve sporr yok ama sanrm :)

yok
canm ben uyanyorm erken ama cocuklari
yedir evi topla anck
giriyorm ondan gec
oluyor tatlm :)

Hergün en az 2 litre suyu içiyorum ama spor malesef yok

ben diyetisyene başladım kızlar
20 gün boyunca kaçırmadığım taktirde menüm bu şekilde olucak

Kizlar bugn berbat bir gun gecirdim gercekten ve hicbirsey yemedm yiyemicemde moralm sifir resmen anlatamaiyormda sizr anlatabilcegm bisy olsa paylasrdm hemen ama yapamam oyle iste menumu paylasmsdm yarnikisini birden yazarm zayrn bugn nerdeyse bisy yok yinede buraya bir bakiym dedm

Canım iyi frenlemişsin, çok değil dert etme.

Ben kendi adıma iyiyim. Biraz üşüdüm işyerinde ama iştahımı kontrol ettim sayılır (15 gr eti karam %80 bitter hariç). Hadi ama kaptan başı çekmen lazım. Dağılmayalım. Kış gelse de o kilolar gidecek. Ben bugün üşüdükçe kalktım dolaştım. Akşama da ıspanak aldım.
Akşam yemeği için frenleme moduna geçiyoruz. Cısss yok, ekmek 1 dilimi geçmiyor, metabolizma hızlandırıcı en az 1 çay içiyoruz. Çorba olsun mu? Olsun. Eğer çorba varsa yemek yarım tabağa düşer. Salata ve yoğurt serbest. Katılan var mı?
ben hemen hemen her öğlen büroda çorba içiyorum. pek yemek alternatifi yok bulunduğumuz bölgede. o yuzden akşam yemeğinde çorba yapmak gelmiyor içimden. ama ekmek konusunda katılıyorum sana
Günaydın hanımlar. Akşamki menüye işyerinde unuttuğum ıspanak yerine 4 kaşık bulgur pilavıyla uydum sayılır.
Menüm:
07.30: 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 tk reçel, 5 adet zeytin, 2 küçük krep, çay
10.30: 8 adet badem, 2 kuru kayısı
12.00: çeyrek ekmek arası hamsi,
15.30: 15 gr bitter çikolata, 3 çilek
18.30: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
21.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
(1420 kalori)
2 litre su, öğlen yarım saat düşük hızda yürüyüş
menü çok iyi

bende menümü yazıyım

toplam 6 dilim ekmek olmuş. bnece maksimum 5 dilimde bırakalım ekmeği

Ara 1 galeta nescafe

Ara 1 elma

Ara 1 nar

Su 2 lt
spor 30 + 45 dk yürüyüş
hem pilav hem biber dolması olmamış sanki. bulgur da olsa fazla karbonhıdrat olmuş gibi
Kizlar bugn berbat bir gun gecirdim gercekten ve hicbirsey yemedm yiyemicemde moralm sifir resmen anlatamaiyormda sizr anlatabilcegm bisy olsa paylasrdm hemen ama yapamam oyle iste menumu paylasmsdm yarnikisini birden yazarm zayrn bugn nerdeyse bisy yok yinede buraya bir bakiym dedm
hayırdır ya umarım hemen çözülecek bişeydir :(
Ayda 4 kilo vericen dedi sizce de az degil mi?
bence hiç az değil. ben bazen 2 kılo veriyordum ayda . önemli olan verdiğin kilolarn
kalıcı olması

benim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle 12.45 :
1 karnıyarık
3-4 yemek kaşığı kadar pilav

ara 1 mandalina

akşam 20.00
2 lkepçe etli kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pılavı

ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek

spor : sabah 4 km yürüyüş

Ayda 4 kilo vericen dedi sizce de az degil mi?

ben hemen hemen her öğlen büroda çorba içiyorum. pek yemek alternatifi yok bulunduğumuz bölgede. o yuzden akşam yemeğinde çorba yapmak gelmiyor içimden. ama ekmek konusunda katılıyorum sana

menü çok iyi

toplam 6 dilim ekmek olmuş. bnece maksimum 5 dilimde bırakalım ekmeği

hem pilav hem biber dolması olmamış sanki. bulgur da olsa fazla karbonhıdrat olmuş gibi

hayırdır ya umarım hemen çözülecek bişeydir :KK43:

bence hiç az değil. ben bazen 2 kılo veriyordum ayda . önemli olan verdiğin kilolarn
kalıcı olması
İnsallah canm bakalm bugn daha sakin bir gun insallah bu seklde kalir bakalim :(

Sana katiliyorm canm kalici olsnda ne kadar GİDERSE gitsin :))
benim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle 12.45 :
1 karnıyarık

ara 1 mandalina

akşam 20.00

ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek

canm menin sporun flan guzel bitek iki ogndede pilav var o takildi gozume benm o kdar :)

benim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle 12.45 :
1 karnıyarık

ara 1 mandalina

akşam 20.00

ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek

günaydın sporunu çok beğendim.Sabah patatesin yanında ekmek olmasa daha iyi olurdu.pilavda pirinç olduğu için biraz fazla geldi onun dışında kekte biraz geç saatte olmuş ama yinede çok gelmedi bana okadardan bişey olmaz:)

sorununu bizle paylaşmalısın bence canım insan anlattıkça rahatlar moralini bozma insan her sorunun üstesinden gelebilir yeterki çaba göster içine atıp büyütme canım benim:KK19:

günaydın canlar bende yazayım
Sabah:sütlü kahve(canım bişey istemedi)
Ara:2 ceviz,10 tane kadar kuru üzüm
Öğle:şehriye çorbası,1 dilim k.ekmği,1 kase yoğurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşam:1 parça haşlanmş tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,cacık,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz.çay şekersiz su:3 litre spor maalesef yok

sorununu bizle paylaşmalısın bence canım insan anlattıkça rahatlar moralini bozma insan her sorunun üstesinden gelebilir yeterki çaba göster içine atıp büyütme canım benim:KK19:
Canm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym :((

günaydın canlar bende yazayım
Sabah:sütlü kahve(canım bişey istemedi)
Ara:2 ceviz,10 tane kadar kuru üzüm
Öğle:şehriye çorbası,1 dilim k.ekmği,1 kase yoğurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşam:1 parça haşlanmş tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,cacık,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz.çay şekersiz su:3 litre spor maalesef yok

Canm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym :KK43:(
anladım canım zor durum konuyu bilmiyorum ama eşinde kardeşinin ağlamasını kaldıramamıştır tepki vermesi normal.zaten tepkisi sana değildir tabi sende onu anla seni isteyerek kırmaz.sorunu bin önce çözmelerini diliyorum canım

anladım canım zor durum konuyu bilmiyorum ama eşinde kardeşinin ağlamasını kaldıramamıştır tepki vermesi normal.zaten tepkisi sana değildir tabi sende onu anla seni isteyerek kırmaz.sorunu bin önce çözmelerini diliyorum canım
ondan zaten bu kadr tepki gostermis sonra konustuk oyle soyledi bende canm zaten ben kendm icn uzulmedim yasanan olay moralmi bozdu bu sekilde olmasaydi keske ://

Back
X