• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında menü güzel ama öğlen ve aranın olmayışı bozmuş olayı

:nazar::nazar::nazar:

pasta cızz olmuş :KK11:
eltin hemde kapı komşun seni nasıl çağırmadılar d.gününe. eee o zaman pasta nasıl geldi anlamadım ben ???
Haklisn canm bugn daha dikkat ediyorm ama :)

Canm bende anlasam ben hepsnde ilk ona soylerm 3 senedir yapiyorlar bana sonra pasta veryor sanki pastaya kalmsm gbi normalde aramzdada bisy yok yani canm cicimz bugnde bana geldi dedm nasl gecti dogmgnu surprz yaptlar dedi ki saat 1 lerde flan bende merdvenleri temzledm baktm bunlar giynms hazrlanmslar kendme o kdar kizdmki ama napacksn kirlan kalple kaliyor sadece hersy benm gece yne duygsallagm geldi bundan sebep agladm.bir sure allahtn esim yanmdaydi gonlmu aldi saolsn :)

Merhaba kızlar:
Dünkü menüm:
07.30: 3 zeytin, 1/4 gözleme, 1 çk bal, 1 kiraz domates
11.00: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1/3 kase mercimek çorbası, 1 kase etli türlü, revani, 2 kiraz domates
15.00: 7 badem, 2 kuru kayısı
19.00: 3 derisiz tavuk pirzola, 1/2 kase salata, 1 kaşık ezme, 5 adet fasulye turşusu
20.30: 2 yemek kaşığı reçel, 1 dilim çavdar ekmeği, çay
Yeşil çay
22.00: yarım elma, 5 çilek
1700 kalori, 1,7 litre su
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
Akşam 15 dakika leslie, 15 dakika pilates (canlar için

herkese günaydın arkadaşlar

dün kalabalık bir misafir grubum vardı.atlattım çok şükür

Sabah:2 dilim light ekmek+şekersiz çay +peynir+1 bıçak üstü tereyağ
Ara:1 armut
Öğlen:1 tane yağsız salçalı tost+şekersiz çay
Ara:36 gr bitter çikolatayı 3'e böldük ofiste yaklaşık 12 gr kadar kahveyle yedim
Akşam:1 kaşık orman kebabı+1 kaşık püre+1 kaşık pilav+1 ısırımlık börek (yemeklerimden tadımlık yedim)+kereviz salatası yedim bol bol
Ara:şekersiz çay+1 ufak üçgen dilim kabak tatlısı
Menün kontrollü olmuş. Tebrikler. Kabak tatlısına dayanamaz çok yerdim herhalde. Bugün yapsam mı acaba.

Guzel hafta sonlari diliyorm kizlar hepinize :)

Menum ;

Sabah :2 yumrtadan omlet seftali receli 2 catal peynr 4 zeytin cay

Ara 8 badem yesilcay

Oglen ve ara yok malesef :/
Aksam 1 tabak nohut yemegi biber domatea sote ayran ve 1 dilim ekmek

3 lt su spor yok
Öğlen yeseydin keşke. Metabolizmanı yavaşlatmamalısın.

Bende yazayım menümü.
Sabah yağsız kaşarlı tost çay

Ara az leblebi ve kuru meyve

Öğlen 1 ince dilim börek 1 kepçe çorba 1 kepçe yoğurt

Ara 1 elma

Akşam 4 kaşık ıspanak yoğurt 4 kaşık peynirli makarna

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Süper olmuş menün canım.

Merhaba 4. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım. Ne yazık ki geçer not alamadınız. Karne notunuz 40. :KK43:
Her ne kadar bu dönemde takım olarak iki kere ilk üçte yer almayı başarmış olsanız da, iki kere sonunculuk derecesi almanızın karne notunuzun düşük olmasında payı büyük.
Bir dahaki analiz döneminde geçer not almanızı dilerim.
gogo2405, BegumD ve ddanes aldıkları kiloları verirlerse neden olmasın..
Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37371474

Ben biisyi yazmayi unuttm aksm 1 dilim paata yedim defterme yazmamsm smdi aklma geldi kusra bakmayn kizlar

Canm dun cok yorldm ondn acktgmda hissetmedm bgun daha dikkat edyorm ama :) uyardgin icin tesekkur ederm :)

Masallah prensese dun eltmn oglununda dogmgnu vardi kapi komsuyuz beni cagrmadilar ama pasta geldi aslnda yemicktm ama nasl yedim anlamdm Dogumgnleri guzel oluyor heleki cocuklar icin ne kdarda sevniyorlar kuzular :)

menun guzel olms arkadasm tebrik ettm seni :)
Saolasın canım teşekkür ettim ve öptüm. Pastaya çok takılma olur arada.
Haklisn canm bugn daha dikkat ediyorm ama :)

Canm bende anlasam ben hepsnde ilk ona soylerm 3 senedir yapiyorlar bana sonra pasta veryor sanki pastaya kalmsm gbi normalde aramzdada bisy yok yani canm cicimz bugnde bana geldi dedm nasl gecti dogmgnu surprz yaptlar dedi ki saat 1 lerde flan bende merdvenleri temzledm baktm bunlar giynms hazrlanmslar kendme o kdar kizdmki ama napacksn kirlan kalple kaliyor sadece hersy benm gece yne duygsallagm geldi bundan sebep agladm.bir sure allahtn esim yanmdaydi gonlmu aldi saolsn :)
Çok enteresan kapı komsun hem cagirmiyo hem pasta gonderiyo sordunmu niye yapıyo diye. Diyettesin diye cagirmiyo desem niye pasta gonderiyo. Biz insanlar acaip varliklariz vesselam.
Merhaba kızlar:
Dünkü menüm:
07.30: 3 zeytin, 1/4 gözleme, 1 çk bal, 1 kiraz domates
11.00: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1/3 kase mercimek çorbası, 1 kase etli türlü, revani, 2 kiraz domates
15.00: 7 badem, 2 kuru kayısı
19.00: 3 derisiz tavuk pirzola, 1/2 kase salata, 1 kaşık ezme, 5 adet fasulye turşusu
20.30: 2 yemek kaşığı reçel, 1 dilim çavdar ekmeği, çay
Yeşil çay
22.00: yarım elma, 5 çilek
1700 kalori, 1,7 litre su
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
Akşam 15 dakika leslie, 15 dakika pilates (canlar için
Akşam olmasa iyiymiş aslında.
Merhaba 4. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım. Ne yazık ki geçer not alamadınız. Karne notunuz 40. :KK43:
Her ne kadar bu dönemde takım olarak iki kere ilk üçte yer almayı başarmış olsanız da, iki kere sonunculuk derecesi almanızın karne notunuzun düşük olmasında payı büyük.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37371474
Eline emeğine sağlık püsküütüm ne diyim inşallah veririz bu kiloları.

Naber hanımlar neler yapıyorsunuz. Ben ayaklarimi uzattım çay içiyorum kızıma suveter başladım orecem inşallah okul suveteri bulamadık çocuğa. Ya büyük ya küçük geldi bende oreyim dedim.

Naber hanımlar neler yapıyorsunuz. Ben ayaklarimi uzattım çay içiyorum kızıma suveter başladım orecem inşallah okul suveteri bulamadık çocuğa. Ya büyük ya küçük geldi bende oreyim dedim.
Kolay gelsin diyelim. Hem stres te attırır örgü. :KK69:

Kolay gelsin canm bende gecen sene battanye ordum benmklere biraz fazla buyuk oldu ama kullanmaya kiyamiyorm simdide :))

kizlar dunku raporum

oglen
yarim kepekli simit
3 çeri domates
1 salatalik
5 zeytin

ara bir mandalin
1 turk kahvesi

aksam
3 parca tavuk
1 tabak salata
1 dilim bugday ekmegi

gece
1 muz 1 bardak sut

2 litre su

Merhaba 4. Takımcım,

hafiften inceden bir laf sokulmus :( gecmis olsun kizlar toparlanmamiz lazim

suveterin fotosunu bize de attt. örme yeleklere hirkalara suveterlere bayilirim

Kolay gelsin diyelim. Hem stres te attırır örgü. :KK69:
Evet canım strese birebir.
Kolay gelsin canm bende gecen sene battanye ordum benmklere biraz fazla buyuk oldu ama kullanmaya kiyamiyorm simdide :))
Benimde elimde kızıma ordugum yatak örtüsü var biter inşallah.
kizlar dunku raporum

oglen
yarim kepekli simit
3 çeri domates
1 salatalik
5 zeytin

ara bir mandalin
1 turk kahvesi

aksam
3 parca tavuk
1 tabak salata
1 dilim bugday ekmegi

gece
1 muz 1 bardak sut

2 litre su
Sabah gec kalktin sanırım güzel olmuş canım menün.

Bunlar toka oldu kızımın arkadaşlarına

Eklentiler

• FB_IMG_1413484856387.webp
    FB_IMG_1413484856387.webp
    178,2 KB · Görüntüleme: 67
hafiften inceden bir laf sokulmus :KK43: gecmis olsun kizlar toparlanmamiz lazim

suveterin fotosunu bize de attt. örme yeleklere hirkalara suveterlere bayilirim
Böyle algılandıysa üzgünüm..
Bugüne kadar kimseye laf sokmuşluğum olmadı..
Böyle bir karakterim olsa, tanımadığım bunlarca insan sadece kilo versin diye 2007 yılından beri tablolarla boğuşuyo olmazdım.
Böyle düşünüyor olman beni üzdü.

Merhaba kızlar. Ancak gelebildim. 2 günlük menümü yazayım en azından.
Dünkü menüm:
10.00: 1 yumurtalı menemen, 3 zeytin, 1 kiraz domates, 1 çk bal, 1 dilim çavdar ekmeği
12.00: 5 çilek, yarım elma
14.30: 3 dilim tam tahıllı ekmek, 1,5 dilim kaşarla tost, çay, 2 yk reçel
19.15: 6 kaşık taze fasulye, 6 kaşık bulgur pilavı, 3 yk salata, 3 yk yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
22.00: 1 elma, 3 yk yoğurt
2 litre su, ev temizliği, 15 dakika pilates

Bugünkü menüm :
Kalkınca ballı_limonlu su
10.00: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 5 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, 2 yk reçel, 2 dilim tam tahıllı ekmek, çay, yeşilçay
14.30: 5 kaşık taze fasulye yemeği, 5 kaşık domates soslu-yoğurtlu makarna, yarım kase salata
19.30: 100 gr kadar ızgara et, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yeşillik salatası
21.00: 2 kupa çay
22.00: 1/4 armut, 1/4 elma, 1/4 portakal
2 litre su, markete kadar 15 dakikada 1,5 km yürüyüş.

Toplam kalori de dün 1550, bugün 1313 olmuş.
Yarın karatay diyetine başlıyorum. 64 kiloya ulaştım. Bundan sonra kilo vermek değil de karın bölgemde olan ve sağlık riski yaratan, karaciğer yağlanmasının belirtisi olan yağlardan kurtulmak istiyorum artık.

Merhaba kızlar. Ancak gelebildim. 2 günlük menümü yazayım en azından.
Dünkü menüm:
10.00: 1 yumurtalı menemen, 3 zeytin, 1 kiraz domates, 1 çk bal, 1 dilim çavdar ekmeği
12.00: 5 çilek, yarım elma
14.30: 3 dilim tam tahıllı ekmek, 1,5 dilim kaşarla tost, çay, 2 yk reçel
19.15: 6 kaşık taze fasulye, 6 kaşık bulgur pilavı, 3 yk salata, 3 yk yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
22.00: 1 elma, 3 yk yoğurt
2 litre su, ev temizliği, 15 dakika pilates

Bugünkü menüm :
Kalkınca ballı_limonlu su
10.00: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 5 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, 2 yk reçel, 2 dilim tam tahıllı ekmek, çay, yeşilçay
14.30: 5 kaşık taze fasulye yemeği, 5 kaşık domates soslu-yoğurtlu makarna, yarım kase salata
19.30: 100 gr kadar ızgara et, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yeşillik salatası
21.00: 2 kupa çay
22.00: 1/4 armut, 1/4 elma, 1/4 portakal
2 litre su, markete kadar 15 dakikada 1,5 km yürüyüş.
Yaa haftasonu bile düzenli olmuş nerelere gideemmm
Toplam kalori de dün 1550, bugün 1313 olmuş.
Yarın karatay diyetine başlıyorum. 64 kiloya ulaştım. Bundan sonra kilo vermek değil de karın bölgemde olan ve sağlık riski yaratan, karaciğer yağlanmasının belirtisi olan yağlardan kurtulmak istiyorum artık.
Artık başarıya ulastin tebrik ediyorum süper.

Günaydın diyeyim bari. Önce yorum yaptım sonra kendi menümü yazıyorum bende superim.
Yanlız tam hatırlamıyorum cumartesi yi.
Cumartesi sabah
2 dilim yulaf ekmeği 1 kaşık patatesli yumurta peynir Çay 1 tatlı kaşığı reçel

Ara az leblebi

Ara 1 elma 1 bardak kefir

Ara 2 hurma

Akşam pırasa havuç kabak kavurma karışık üstüne 1 yumurta 2 dilim ekmek yoğurt

Ara 3 hurma

Su 2 lt spor ev temizliği

Pazar sabah brunch taydim.
9 dan 2 ye kadar 2 poğaça 3 dilim peynir 1er dilim soslu kabak patates havuç kizartmasi 1 küçük dilim pasta sade kahve.

Akşam yeşil mercimek yemeği yoğurt 1 kaşık pırasa yemeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 salatalık turşusu

Ara 1 nar 1 bardak kefir

Su 2 lt
spor alışveriş gezmesi 2 saat

Yaa haftasonu bile düzenli olmuş nerelere gideemmm

Artık başarıya ulastin tebrik ediyorum süper.
Çok teşekkür ediyorum. Darısı başınıza diyorum.

Günaydın diyeyim bari. Önce yorum yaptım sonra kendi menümü yazıyorum bende superim.
Yanlız tam hatırlamıyorum cumartesi yi.
Cumartesi sabah
2 dilim yulaf ekmeği 1 kaşık patatesli yumurta peynir Çay 1 tatlı kaşığı reçel

Ara az leblebi

Ara 1 elma 1 bardak kefir

Ara 2 hurma

Akşam pırasa havuç kabak kavurma karışık üstüne 1 yumurta 2 dilim ekmek yoğurt

Ara 3 hurma

Su 2 lt spor ev temizliği

Pazar sabah brunch taydim.
9 dan 2 ye kadar 2 poğaça 3 dilim peynir 1er dilim soslu kabak patates havuç kizartmasi 1 küçük dilim pasta sade kahve.

Akşam yeşil mercimek yemeği yoğurt 1 kaşık pırasa yemeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 salatalık turşusu

Ara 1 nar 1 bardak kefir

Su 2 lt
spor alışveriş gezmesi 2 saat
Pazar günü de olsun artık o kadar. Akşamla kurtarmışsın zaten. Cumartesi menün de güzel. Sen de kontrollü gidiyorsun. Tebrikler.
Ben cumartesi-pazar komple oğlumun testlerine odaklandım. Yanlışları üzerinde durduk. Hafta içi için program yaptık. Aslında stresten yemeğe saldırmam lazımdı ama kontrolü kaybetmedim.
Gogocum artık şekere veda ettim diyebilirim. Kafamda bitirdim. Dün Beğendik'te alışverişteyken kızım oyun salonunda uzun kaldığı için ayaküstü Canan Karatay'ın kitabını okudum bayağı. Kadın gerçekten çok mantıklı yazmış. "Yemeği yedikten sonra 5 saatten önce acıkıyorsanız yedikleriniz size zarar veriyor" diyor. Sabah kahvaltıda ekmek yerine 2 ceviz (1 çay bardağı kadar olabilir) yedim. 2 yumurta olmazsa olmazı, yeşillik, peynir. "Aralarda istediğiniz kadar ayran, bitki çayı içebilirsiniz" de diyor.

10.30 ve hafif midem kıyılınca 2 yemek kaşığı yoğurdu ayran yaptım içiyorum. Yemek saat 13.00'da

Back
X