- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Takım toplanir canım ne gam ne keder gonuller bir olsun yeterki. Ben senin yokluğunda boş durmadim 1.takımı açtım toparladım sosyestetik e kaptanligi bıraktım simdi bir takim daha oldu yarışta. Beni gaza getirende senin hayalin oldu heee.ben kötü günler gecirdim esim benim yuzumden yaslandi.elifin cogu seyine buyurken sahit olamadim.kizlarim genc kiz oldu yanlarinda yoktum.tedavi surcindede pes ettim baslarda.
takimi dert etme istersen yardim ederim.hm biz bu durumlara cok alisigiz dagilanlari toplamak bizim isimiz.
Yok çok şükür etutun sahibi hemen sağlık ocağına götürmüş saolsun dr bişey yok demiş olay 3 buçukta oldu yeni yatirdim daha bu gece uyku yok bana inşallah şişlik geçer morali bozuk yarin okulda herkes sorcak noldu diye diye uyudu.cok uzuldum canim sen daha iyi bilirsinde kötü birsey varmi göze birsey olmasin
Amin canım Allaha emanetler beterinden korusun Rabbim.Merhaba merak ettm neden hastanedeydin cok gecmis olsun su an iyi olduguna cok sevidnim
canm cok uzuldm ben dusunce baua bi sure uyutmuyorm korkudan dikkat et canm cocuklar iste bi yerden illaki bi kaza buluyorlar kendilerne allah beternden korusun
Acimazmi çok fena neyseki pansuman yapmışlar bende yaptım krem falan sürdüm buz koyduk ağrısı yokta görüntü kötü baktıkça içim sizliyoGeçmiş olsun yavrucuğuna. Canı nasıl acımıştır ama anneler öpünce geçer.
Angioda bişey cikmamistir inşallah şimdi nasıl iyimi.3,5 yıl boyunca Kayınvalidem hastaydı. Sürekli hastanelerdeydik. Annemin ağır hastalanacağını düşünmezdim çünkü süregen küçük rahatsızlıkları vardı, bugünkü anjiodan sonra onu da kaybedebileceğimi düşünüp korktum. Geçen hafta sabah namazını kıldıktan sonra bayılmış, o arada da kafasını kapının koluna çarpmış.
Üzüldüm canım keşke kirmasaydin anneni babanı ama annele yumusaktir opsen elini bi candan annem desen affeder kalbi kuş gibi sana ucuyodurda gurur yapiyodur. Yanlış anlamayiz canım niye yanlış anlayalim hayatimizin bi bölümünü paylasiyoruz burda tabiki yazisip dertlesicez.canm benm ssnada cok gecmis olsn neeler yasammissn allahm daha kotusunden korusun diyelim simdi nasil ne dedi doktorlar neden boyle.bisy olmus canm hersey bizm icin biliyorz cok zor ben inanki dusunemiyorm bile onlara bisy oldugunu ama 4 seenedr onlara hasretm paylasmak istemedm belki yanls anlasrm diye ama biz esmle kacark evlendk ailelrimz istedi nisanlandik derken herkes farkli dusunceleryle annemi esmden soguttular herkes ayrlmami istedi ama yapamadm olmadi bende bu hatayi yaptm cok ugrastm ne yaptysam ters tepti simdi sadece babamla telefnda gorusebiliyorm annmm kokusnu kiz kardesimi oyle ozledmki sze anlatamm tek duam onlara bsy oolmasn boyle.iste canm bu aksmda biraz dert gecesi yaptk burda sanrm lutfn beni yanls anlmayn szi kendme dost bildgm icn bunlari paylstm iste :/