- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 33
evet bende merak ettm haberde vermedii ...beril nerde bu arada herkesten önce geliyordu bugün yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende merak ettm haberde vermedii ...beril nerde bu arada herkesten önce geliyordu bugün yok
berilin salatasıBende menumu yazaym hemencik :)
Sabah 2 yunmurta eynirli omlet 4 zeytin cay 1.5 dlim ekmek
Ara Yesilcay ve 5 badem
Oglen 1 porsyon taze fasulye 1.5 kizarmams nugget ve yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Aksam nohutlu berilin salatasi ve ayran
2.5 lt su yarm saat dans hareketli ( esim erken geldi leslie yapa.adm yine![]()
Yok canm canm cok istedi kuck parcalara bolup oyle yedm diyete zarar vermesin diye o kdar aldm kendme :))berilin salatasıgüzel canım herşeyden var nugget niye 1,5 canım çocuklardanmı kalmıştı
su ve dansta güzel tatlım
Olsun menün güzel sonuçta, zaten dans da yeterBende menumu yazaym hemencik :)
Ara Yesilcay ve 5 badem
bu sira cocuklarda alistionlar enerjilerini bosaltiyor brn spor yapiyorm isiklari flan kapatiyorz muzigide aciyoruz oh mis :))Olsun menün güzel sonuçta, zaten dans da yeter
Güzel olmuş salata yok ama sebze ve yoğurt var.günaydın herkese kızımla beraber dünkü yediklerimi yazalım
Sabah:2 yumurtalı maydanozlu omlet,1 dilim ekmek,yarım domates,salatalık,çay
öğle:mercimek çorbası,yoğurt ,1 dilim ekmek
Ara:sütlü kahve
Akşam:1 tabak ıspanak yemeği,yoğurt,3 kaşık pilav
Ara:1 elma,1 mandalina
Menü güzel olmuş kalorisi de az olmuş iyi yani.Günaydın kızlar. Özel sektör gerçekten zor ama serbest meslek daha zor. 4 yıl kendi kliniğim vardı ve kızım artık anne "bakma inek ölsün" dedi bir gün ve kamuya geçmeye karar verdim. Aslında üniversite hayalimdi. Doktora tezimi kendi imkanlarımla (özel sektörde patronum sayesinde) hazırladım ve sonrasında Kırşehir'de üniversiteye girmeye çalıştım, tam olacakken rektörün değişmesiyle o hayalim bitti. Malatya olacak gibiydi o da çok uzak diye ben vazgeçtim. Şu anki işim yoğun, hem masa başı, hem arazi kontrolü ama inanın hafta sonu dünyalar benim oluyor. Ben de özellikle bayanlara hafta sonlu, nöbetli işleri tavsiye etmiyorum.
Dünkü menüm;
07.30: tereyağında 1,5 yumurta, yarım dilim beyaz peynir, 3 ceviz, 5 adet zeytin, 1 siyah 1 yeşil çay
12.30: 150 gr kadar hamsi tava, marul, lahana, havuç salatası, 10 adet badem
15.00: 1 mandalina, 200 ml ayran (maalesef hazır)
18.30: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, avuç içi kadar çeçil peyniri, 1 avuç fıstık (kabuğundan yeni çıkmış, kavrulmamış), 1 yemek kaşığı ezme, 1 siyah 1 yeşil çay (tabiki şekersiz)
1095 kalori, 2 litre su, öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş, akşam 50 dakikada yaklaşık 3,5 km yürüyüş
Saol canım kardeşim küçük diyorum ama 24 oldu benden 14 yaş küçük. Elime doğdu derler ya öyle olunca hep küçük diyorum.Alıştıktan sonra zor canım ya. Sorumlulukları fazla. Annem-babam muhabbet kuşlarımızla hayat buluyorlar. Kafesleri sadece uyuyacakları zaman kapanıyor. Onun dışında sürekli açık. Hatta annem akşam gezmede olacaksa ışığı açık bırakıyor.
Çocuklar benden kedi istiyorlar. Ama ben de sık sık Kırşehir'e gittiğim için cesaret edemiyorum.
Senin işin zor canım benim. Benim de zaten öğleden sonra işim çıktı. Takip ettiğim yatırımla ilgili ölçüm yapmam gerekiyor. 1,5 saat zaten yolda geçecek, akşama ancak gelirim. Okul da erken bittiği için çocuklar da eve gelecek. Onlara da yakındaki pide salonundan pide söylerim herhalde. Mesai olduğunda da öyle yapıyorum hep. Çocuklar bayram ediyor o başka.
Menün güzel olmuş. Keşke biraz da ceviz, fındık vs. yeseydin.
Geçmiş olsun. Ameliyat kolay geçer umarım hemen hızlıca toparlanır. Akut apandisit en stresli hastalıklardan biri değil mi? Kız kardeşim 11 yaşındayken acil ameliyata almışlardı. 3 gün boyunca bana yemek vermediler, açım diye ağlamıştı yavrucak.
Kız kardeşinin yaşı küçük mü büyük mü?
Öyle ama uzak olunca aklı kalıyor insanın. Saol canım inşallah geçer gider.inşallah sorunsuz çıkar canım ameliyattan uzakta olmak zor ama maalesef kader bizi sevdiklerimizden uzağa sürükleyebiliyor üzme kendini zaten ço kkorkulacak bi ameliat değil biliyosun allahın izni ile atlatıcaktır
Berilin evde interneti kesilmiş bi ara telefondan girmişti.beril nerde bu arada herkesten önce geliyordu bugün yok
Güzel olmuş canım yine. Berilin salatasindan yapamadım bi türlü iyi oluryapsam aslında.Bende menumu yazaym hemencik :)
Ara Yesilcay ve 5 badem
canm hem doyurucu oluyir hem lezzetli ben nohutlu ve kirmzi mrcmeklisini denedm ikiside hosuma gitti bugn yne mercmekle yapicm hemaksmlari haff gecirmis oluyorm boylelikleGüzel olmuş salata yok ama sebze ve yoğurt var.
Menü güzel olmuş kalorisi de az olmuş iyi yani.
Saol canım kardeşim küçük diyorum ama 24 oldu benden 14 yaş küçük. Elime doğdu derler ya öyle olunca hep küçük diyorum.
Öyle ama uzak olunca aklı kalıyor insanın. Saol canım inşallah geçer gider.
Berilin evde interneti kesilmiş bi ara telefondan girmişti.
Güzel olmuş canım yine. Berilin salatasindan yapamadım bi türlü iyi oluryapsam aslındoluryapsam
Ben çok yaparım o tür salatalari. Yeşil mercimekle guzel olur. Buğdaylı dene kuru börülce yada şehriye ilede deneyebilirsin. Birde kara buğday la güzel oluyor. Her şeyle karistirabilirsin elma nar armut. ...canm hem doyurucu oluyir hem lezzetli ben nohutlu ve kirmzi mrcmeklisini denedm ikiside hosuma gitti bugn yne mercmekle yapicm hemaksmlari haff gecirmis oluyorm boylelikle
canm guzel olmus menun ama aksmki sarmalar azck gozume batti :))Ben menümüde yazmadım sizinkileeri görünce aklima geldi.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek 1 peynir 1 yumurta
Ara 8-10 kuru üzüm 4 badem 2 fındık nescafe
Öğlen 1 kepçe çorba salata 2 kaşık makarna 4 top köfte
Ara 2 küçük mandalina 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kepçe çorba çeyrek balık (önceki gün kalan balık) salata 3 yaprak sarma
Ara 2 hurma ıhlamur
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
Evet bak fikirlerde hosuma gitti bugdaylida yapiym ve nar bunuda ekliyorm tessker edrm cnm fikrlern icn :)Ben çok yaparım o tür salatalari. Yeşil mercimekle guzel olur. Buğdaylı dene kuru börülce yada şehriye ilede deneyebilirsin. Birde kara buğday la güzel oluyor. Her şeyle karistirabilirsin elma nar armut. ...
ben burdaym sizden gelen cevaplari beklemekteym bi yandanda cocuklara yemek hazirliyorm :) onlara borek corekler bize salatalar elmalar :))Eee nerdesiniz hatunlar beril gelmeyince herkes dağıldı yine toplasin az sohbet edelim yaaa
Bende nöbetçiyim bugün sbah çıkıyorum. Kitap telefon takılıyorum öyle.canm guzel olmus menun ama aksmki sarmalar azck gozume batti :))
Evet bak fikirlerde hosuma gitti bugdaylida yapiym ve nar bunuda ekliyorm tessker edrm cnm fikrlern icn :)
ben burdaym sizden gelen cevaplari beklemekteym bi yandanda cocuklara yemek hazirliyorm :) onlara borek corekler bize salatalar elmalar :))
yatn sabaha kadar hastanedemisn canm nerde calisyorsn merak ettmBende nöbetçiyim bugün sbah çıkıyorum. Kitap telefon takılıyorum öyle.
Hastanede canım derincedeyatn sabaha kadar hastanedemisn canm nerde calisyorsn merak ettm
ne hikayeler vardir sende simdii :) dogmlara flan giriyormusnuz ben hep heves ettm ama kismet olmadi :)Hastanede canım derincede
G ogom beril nerdeki?Eee nerdesiniz hatunlar beril gelmeyince herkes dağıldı yine toplasin az sohbet edelim yaaa
Tamm canm kardes olduk o zman bizde bekleriz her zaman :))Kızlar kaptanlarınızla konuştuk paylaşım alanına da yazıcam.kardeş takım olalım...istediyiniz zaman 7.takıma gele bilirsiniz kendi takımınız gibi:)
cnm dun internet gitti flan dedi sonra bidaha gelmedi bizde merak ettk hepimiz aradk onu inanki enerjisi yeter :))G ogom beril nerdeki?