Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corba ve salata olsn o zman bu aksm tarhana corbasi olurmuuu ??Küçük kardesim dün apandisit ameliyatı oldu canım o yüzden şimdi iyi çok şükür.
Her akşam salata yiyosun canım. Arda değişiklik olsun çorba falan yap
Sen emzitiyosun canım daha az değilde düzenli yemek önemli.
Normal tabi emzirmek enerji harcatiyo sana metaboliźmanida hızlandırır düzenli beslenirsen şorun kalmaz.
Aferin bravo Tebrikler canım
Az bile olmuş bence.
Supersin canım tebrikler tekrar.
inscanm insallh kesinlikle katiliyorm kararlilik...selinmh Tabiki hayatım.önemli olan senin karalı olman...ben çok karalıydım ve başardım...darısı başına inşallah...
Olur tabiki canım.Corba ve salata olsn o zman bu aksm tarhana corbasi olurmuuu ??
inscanm insallh kesinlikle katiliyorm kararlilik...
Ben geldiimm bugün tatil ya geziyolardir. Bende temizlik falan yaptım oglusuma banyo yaptırdım uyuttum ve şimdi buradayım :)Kizlar herkes nerde herkes birakti burayii yahu hic sevmedim ben bu durumuu...
Oh uyusun pasacik rhat raht bizmkilerde smdi yemeklerni yediler oyuncaklarla donup duryorlar bnde ara ogunumu yaptm tvye bakiyordm :)masumcukazpostst: 37527446 .!.:Ben geldiimm bugün tatil ya geziyolardir. Bende temizlik falan yaptım oglusuma banyo yaptırdım uyuttum ve şimdi buradayım :)
Afiyet olsun bende aynen tv karşısında cayimi içiyorum ve badem yiyorum :)Oh uyusun pasacik rhat raht bizmkilerde smdi yemeklerni yediler oyuncaklarla donup duryorlar bnde ara ogunumu yaptm tvye bakiyordm :)
tuh kotu olmus bende telefondan giriyorm bende cok yasadm onu telefonu birakasm geliyorTelefondan toplu alıntı yapmak çok zor oluyor. Bir sürü şey yazmıştım Hepsi gitmiş.
Hiç yazasim gelmiyor o yüzden. Geçmişi okuyup geçiyorum cevap yazmadan.tuh kotu olmus bende telefondan giriyorm bende cok yasadm onu telefonu birakasm geliyor![]()
bugün benim eşim evde canım ondan giremiyorum bide çok fena kulağım ağrıyor su kaçtı galibaKizlar herkes nerde herkes birakti burayii yahu hic sevmedim ben bu durumuu...
Geçmiş olsun canım.bugün benim eşim evde canım ondan giremiyorum bide çok fena kulağım ağrıyor su kaçtı galiba![]()
Ben geldim bugün bizim pazar vardı oraya gittik markete gittik az önce yemek yedik geldim. Biraz dinlenelim yürüyüşe çıkıp yakında oturan bi arkadaşımıza gitcez.Kizlar herkes nerde herkes birakti burayii yahu hic sevmedim ben bu durumuu...
Geçmiş olsun canım su kactiysa başını o tarafa egip tek ayagin üstünde zipla çıkıyorbugün benim eşim evde canım ondan giremiyorum bide çok fena kulağım ağrıyor su kaçtı galiba![]()
Oh ne guzel canm hem spor olur hem ziyaret :)Ben geldim bugün bizim pazar vardı oraya gittik markete gittik az önce yemek yedik geldim. Biraz dinlenelim yürüyüşe çıkıp yakında oturan bi arkadaşımıza gitcez.
Geçmiş olsun canım su kactiysa başını o tarafa egip tek ayagin üstünde zipla çıkıyor
yaa yaz sen ynede dicem amaaa :)) gitmeeeeeNet yarin gelecek telden yazmayi sevmiyorum sevgiyle kalin
a olmadi ama simdik sen yaz yinede :))Hiç yazasim gelmiyor o yüzden. Geçmişi okuyup geçiyorum cevap yazmadan.
ay kulak agrisii cok fena benm.buyuk oglmda ben cok yasiyorm aciilik oluyorz agla agla ici cikiyor baslayncabugün benim eşim evde canım ondan giremiyorum bide çok fena kulağım ağrıyor su kaçtı galiba![]()
Menün güzel olmuş. İşe yürüyerek gittiğin 30 dakika sanırım, akşam da nöbetteydin değil mi?Bugünü kapattım nasılsa menümü yazabilirim dimi.
Sabah ilik limonlu ballı su
2 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık domates
Ara 10 kuru üzüm 8 badem
Öğlen 2 kaşık pilav 6 kaşık kuru fasulye susuz ve yoğurt
Ara 1 küçük elma
Akşam yoğurtlu salata 3 tane etsiz çiğkofte 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalina
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Menün güzel canım. Ekmek yerine buğdayı geçirebiliriz bence. Canan Karatay buğdayı ekmek yapıp yemek yerine tüm olarak pişirip yemeyi tavsiye ediyor. Bu ara Karatay için çok laf söyleyen oldu. Hani yıllarca karbonhidrat ağırlıklı beslenip damarları tahrip olan bir insana kolestrol ilacını bırak demek de cesaret ister. Ama kolestrol damardan geçen masum bir madde sadece. Yıllarca kolestrolü azaltın dediler de vücuttaki bazı hormonlar nasıl yapılacak, kolestrol olmazsa onu söyleyen yok. Ben diyette aldığım yağ oranını artırdım, karbonhidratı azalttım, ekmek eksikliğinde mutluluğu sağlamak için de kuruyemiş yiyorum. Bugün halsizliğim vardı ama nedenini anlayamadım. Umarım diyetle alakalı değildir. Canım sıkıldı oğluma belki ondandır. Ergenle uğraşmak gerçekten çoooook zor.Kizlar menum
Sabah 2 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta peynr 4 zeytin
Ara misr puskulu cay 4 badem
Oglen 1 porayn turlu yogurt mor lahana salatasi
Ara 2 kucuk mandalina 1 bardak soguk suylt aksam bugdayli az nohutlu berilin salatasi ayran
Yesilcay 1 elma
Spor yok 3 lt su
Makarna çok olmamış 2 dilim ekmek yediğini düşün. Ancak sonrası cıssss. Canının çektiği birşeyi 30-40 defa çiğne, hevesin geçer.günaydın kızlar dün yemekten sonra misafir geldi kızım hiç durmadı sürekli kucağımdaydı ıslak kekle poaça yapmıştım onlarda antep baklavası getirmezmii neyse yazayım
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim peynir,domates,salatalık,3 yeşil zeytin
Ara:1elma
Öğle:mercimekli para para çorbası,yoğurt
Ara:sütlü kahve
Akşam:4 kaşık makarna salatası(fazla oldu sanki)
Ara:kendimi zor tuttum zaten kızımda durmadı çay bile içemedim millet acıdı bana kızımla ilgilendiler sen ye dediler sütlüsün dediler 1 çatal kek ucundanda poaça yedim baklava tabaktan bana bakınca ondanda ısırdım bıraktım hemen tabağı uzaklaştırdım kaçtım onlardan 2,5 litrede su içtim spor yok
menun guzel canmMerhaba kızlar. Sabah geç kalkıp temizlik, çocukların test kontrolü derken bilgisayarı çocuklara kaptırdım. Telefonumda da İnternet bitti.
Dünkü menüm:
07.20: 1 dilim beyaz peynir, tereyağında 2 yumurta, 4 adet ceviz, 1 kiraz domates, 1 marul, çay, yeşil çay
10.00: 200 ml ayran
12.00: 6 yk zeytinyağlı pırasa, 5 adet hamsi, 10 badem, 200 ml ayran
18.00: 1 tabak etli patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 yemek kaşığı biber ezme, 10 adet yer fıstığı, 200 ml şalgam suyu, çay, yeşil çay
1315 kalori, 30 dakikada 3 km yürüyüş (5 dakika koşu), 15 dakika pilates
2 litre su
bende dinledm canm vede mantkli geldi ackcasi keske tum dedklerini yapablsek ama olamiyor iste cokmu zor canm ergenlk donemlerii...Menün güzel olmuş. İşe yürüyerek gittiğin 30 dakika sanırım, akşam da nöbetteydin değil mi?
Menün güzel canım. Ekmek yerine buğdayı geçirebiliriz bence. Canan Karatay buğdayı ekmek yapıp yemek yerine tüm olarak pişirip yemeyi tavsiye ediyor. Bu ara Karatay için çok laf söyleyen oldu. Hani yıllarca karbonhidrat ağırlıklı beslenip damarları tahrip olan bir insana kolestrol ilacını bırak demek de cesaret ister. Ama kolestrol damardan geçen masum bir madde sadece. Yıllarca kolestrolü azaltın dediler de vücuttaki bazı hormonlar nasıl yapılacak, kolestrol olmazsa onu söyleyen yok. Ben diyette aldığım yağ oranını artırdım, karbonhidratı azalttım, ekmek eksikliğinde mutluluğu sağlamak için de kuruyemiş yiyorum. Bugün halsizliğim vardı ama nedenini anlayamadım. Umarım diyetle alakalı değildir. Canım sıkıldı oğluma belki ondandır. Ergenle uğraşmak gerçekten çoooook zor.
Makarna çok olmamış 2 dilim ekmek yediğini düşün. Ancak sonrası cıssss. Canının çektiği birşeyi 30-40 defa çiğne, hevesin geçer.
Süt olsun diye kayın validem karbonhidratlı yemeklere yönlendirirdi. Arkadaşlara siz nasıl kilo almadınız diye sorduğumda "biz susamak için soğan yedik, sen şekerli yemişsin ondan" dediler. Süt olması için bol su içmek lazım. Emzirme sırasında asla su içmeyin arkadaşlar, verdiğiniz sütün kalitesi bozulmasın istiyorsanız susayınca süt içebilirsiniz. Neden derseniz dilimizin arkasında bulunan damar ve sinirler iletiyi beyine iletiyor ve yediklerimiz sıcaksa vücudu soğutma, soğuksa ısıtma, su oranı yüksekse veya tuzluysa, şekerliyse ayarlama yapmak, barsaklardan emilimi artırmak veya azaltmak gibi olaylar gerçekleşiyor. Yazın çay içmek ferahlatır, kışın dondurma yemek ısıtır gibi. Kafanızı karıştırdım mı yoksa?