Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü ve spor güzel olmuş yine canım.Merhaba kızlar. Sabah geç kalkıp temizlik, çocukların test kontrolü derken bilgisayarı çocuklara kaptırdım. Telefonumda da İnternet bitti.
Dünkü menüm:
07.20: 1 dilim beyaz peynir, tereyağında 2 yumurta, 4 adet ceviz, 1 kiraz domates, 1 marul, çay, yeşil çay
10.00: 200 ml ayran
12.00: 6 yk zeytinyağlı pırasa, 5 adet hamsi, 10 badem, 200 ml ayran
18.00: 1 tabak etli patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 yemek kaşığı biber ezme, 10 adet yer fıstığı, 200 ml şalgam suyu, çay, yeşil çay
1315 kalori, 30 dakikada 3 km yürüyüş (5 dakika koşu), 15 dakika pilates
2 litre su
Evet nobetteydim ve bu defa pek fazla yemeden bitirdim nöbeti. Yazdıkların karışık gibi ama güzel. Ben 77 kiloya ulastigim sıralarda kolesterol ldl ve trigliserid im ve tsh ım yüksekti ama hiç birisi için ilaç kullanmadım önce duzenli beslenmeye başladım 2 ay hiç spor yapmadım şonra yürüyüş yapmaya başladım ve hepsi normale döndü üstelik bi ra b 12 eksikliği vardı ençok dana eti ve karacigerinde bulunuyo diye yedimki karaciğer baya kalorili yinede yürüyüş yaptığım için yukselmedi kolesterol um.Menün güzel olmuş. İşe yürüyerek gittiğin 30 dakika sanırım, akşam da nöbetteydin değil mi?
Menün güzel canım. Ekmek yerine buğdayı geçirebiliriz bence. Canan Karatay buğdayı ekmek yapıp yemek yerine tüm olarak pişirip yemeyi tavsiye ediyor. Bu ara Karatay için çok laf söyleyen oldu. Hani yıllarca karbonhidrat ağırlıklı beslenip damarları tahrip olan bir insana kolestrol ilacını bırak demek de cesaret ister. Ama kolestrol damardan geçen masum bir madde sadece. Yıllarca kolestrolü azaltın dediler de vücuttaki bazı hormonlar nasıl yapılacak, kolestrol olmazsa onu söyleyen yok. Ben diyette aldığım yağ oranını artırdım, karbonhidratı azalttım, ekmek eksikliğinde mutluluğu sağlamak için de kuruyemiş yiyorum. Bugün halsizliğim vardı ama nedenini anlayamadım. Umarım diyetle alakalı değildir. Canım sıkıldı oğluma belki ondandır. Ergenle uğraşmak gerçekten çoooook zor.
Makarna çok olmamış 2 dilim ekmek yediğini düşün. Ancak sonrası cıssss. Canının çektiği birşeyi 30-40 defa çiğne, hevesin geçer.
Süt olsun diye kayın validem karbonhidratlı yemeklere yönlendirirdi. Arkadaşlara siz nasıl kilo almadınız diye sorduğumda "biz susamak için soğan yedik, sen şekerli yemişsin ondan" dediler. Süt olması için bol su içmek lazım. Emzirme sırasında asla su içmeyin arkadaşlar, verdiğiniz sütün kalitesi bozulmasın istiyorsanız susayınca süt içebilirsiniz. Neden derseniz dilimizin arkasında bulunan damar ve sinirler iletiyi beyine iletiyor ve yediklerimiz sıcaksa vücudu soğutma, soğuksa ısıtma, su oranı yüksekse veya tuzluysa, şekerliyse ayarlama yapmak, barsaklardan emilimi artırmak veya azaltmak gibi olaylar gerçekleşiyor. Yazın çay içmek ferahlatır, kışın dondurma yemek ısıtır gibi. Kafanızı karıştırdım mı yoksa?
Geçmiş olsun canım git mutlaka doktora neye alerjin olduğunu öğrenmeden bırakma.Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm![]()
canm daha oncede gittm bi ilacla gecistirdilerr u sefer hic birakma niyetim yok benmde nasil buluyorlar ne alerjisi oldugunu bi bilgin varmiiMenü ve spor güzel olmuş yine canım.
Evet nobetteydim ve bu defa pek fazla yemeden bitirdim nöbeti. Yazdıkların karışık gibi ama güzel. Ben 77 kiloya ulastigim sıralarda kolesterol ldl ve trigliserid im ve tsh ım yüksekti ama hiç birisi için ilaç kullanmadım önce duzenli beslenmeye başladım 2 ay hiç spor yapmadım şonra yürüyüş yapmaya başladım ve hepsi normale döndü üstelik bi ra b 12 eksikliği vardı ençok dana eti ve karacigerinde bulunuyo diye yedimki karaciğer baya kalorili yinede yürüyüş yaptığım için yukselmedi kolesterol um.
Geçmiş olsun canım git mutlaka doktora neye alerjin olduğunu öğrenmeden bırakma.
Geçmiş olsun güzelim...galiba kan tahlillerinden anlaşılıyor benim bildiyim...canm daha oncede gittm bi ilacla gecistirdilerr u sefer hic birakma niyetim yok benmde nasil buluyorlar ne alerjisi oldugunu bi bilgin varmii
Bu ara ilaç faln kullaniyomusun belki ondan olabilir gecen haftami olmuştu haytina fatkli bir gıda girdiyse olabilir. Normalde alerji testi yapiliyo ama alerji ilaci aldığın için yanlış sonuç çıkar. Hangi hastaneye gitceksin.canm daha oncede gittm bi ilacla gecistirdilerr u sefer hic birakma niyetim yok benmde nasil buluyorlar ne alerjisi oldugunu bi bilgin varmii
Ayyy ağzım sulandı ya...evet biberlerele tavuk göysünün tadı bir bitibe çok yskışır.ben bu salataya domates yerine salatalık koyarım o da enfes oluyor.aslında 1az aklımızı kulkanırsak super diyet yemekleri çıkarırız ama yook biz anca yumurta haşlayıp yiyelimSalata tarifi çokta kolay.
Bende dereotsuz yaparim hic sevmem dereotunu malesef :) ama tursulu flan suler bence :)Salata tarifi çokta kolay.
bide sirttan kuck ignelerle yapiliyormus sanrm toza flan alerji icn ama besin maddesini yapmiyorlarms benm asil ona ihtiyacm var ama bakalim canm :/Geçmiş olsun güzelim...galiba kan tahlillerinden anlaşılıyor benim bildiyim...
yok cnm hrp ayni seyler aslnda ilacida kullanmadm kac gundur doktora gidicem diye cu ku az az hep vardi besnle ilgilu bisy bence ama bilmiyorm egzamayida o tetikliyor sanrm ins bulabilirler devlet hastanesnden randevu aldm ic hastaliklarnda ama testi unversitede yapiyorlarmis sanrmBu ara ilaç faln kullaniyomusun belki ondan olabilir gecen haftami olmuştu haytina fatkli bir gıda girdiyse olabilir. Normalde alerji testi yapiliyo ama alerji ilaci aldığın için yanlış sonuç çıkar. Hangi hastaneye gitceksin.
ayyy berillim senmi geldin hosgeldin cok ozlettin burdayiz gitme gitme :))Ben geldim siz yoksunuz
Ben gidiyom siz gelin ulennnnn
Nasilsin kuzumBende dereotsuz yaparim hic sevmem dereotunu malesef :) ama tursulu flan suler bence :)
bide sirttan kuck ignelerle yapiliyormus sanrm toza flan alerji icn ama besin maddesini yapmiyorlarms benm asil ona ihtiyacm var ama bakalim canm :/
yok cnm hrp ayni seyler aslnda ilacida kullanmadm kac gundur doktora gidicem diye cu ku az az hep vardi besnle ilgilu bisy bence ama bilmiyorm egzamayida o tetikliyor sanrm ins bulabilirler devlet hastanesnden randevu aldm ic hastaliklarnda ama testi unversitede yapiyorlarmis sanrm
ayyy berillim senmi geldin hosgeldin cok ozlettin burdayiz gitme gitme :))
alerjilerm disnda iyiym canm sen nasilsin gorusmeyeli :))Nasilsin kuzum
ayy cok zayifladm ya :))Gecmis olsun canim
Kiz zayiflak alerji yapmasin sende
a neden kisi sayisimi az yksa baska bisydenmiKeske gittigim yeri senlendirsem
3 takim kapanmak üzere