Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ya. Allerji testini ihmal etme. Ürtiker mi oldun acaba, bütün vücudum kabardı deyince öyle düşündüm. Bizim ailede allerjik hastalıklar çok, uzman oldum bu konuda. Belirtileri tam olarak söylersen yönlendiririm. İnsanın kırmızı ete, yumurtaya, peynire, tavuk etine vs. herşeye allerjisi olabilir. Son zamanlarda diyet için kullandığın yeni birşey de olabilir. Hapşırma var mı mesela, sadece ciltte mi, nefes almada sıkıntın var mı?Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm![]()
Menü ve spor güzel olmuş yine canım.
Evet nobetteydim ve bu defa pek fazla yemeden bitirdim nöbeti. Yazdıkların karışık gibi ama güzel. Ben 77 kiloya ulastigim sıralarda kolesterol ldl ve trigliserid im ve tsh ım yüksekti ama hiç birisi için ilaç kullanmadım önce duzenli beslenmeye başladım 2 ay hiç spor yapmadım şonra yürüyüş yapmaya başladım ve hepsi normale döndü üstelik bi ra b 12 eksikliği vardı ençok dana eti ve karacigerinde bulunuyo diye yedimki karaciğer baya kalorili yinede yürüyüş yaptığım için yukselmedi kolesterol um.
Geçmiş olsun canım git mutlaka doktora neye alerjin olduğunu öğrenmeden bırakma.
Beril77 nerdesin bakayım. Yılbaşı iddiasına ben de kaldım. Hedefimi değiştirdim yahu. 60 olacağım yardımınla.Ben geldim siz yoksunuz
Ben gidiyom siz gelin ulennnnn
Tv dede birsey yok ya
hic sorma ben hic acmadm zaten bu aksmTv dede birsey yok ya
canm egzmam ve ciltte dokuntu ve kasnti var nefesmde bisy yok ben egzmannda alerjiden oldgunubdusunuyorum canm bakalm nolcak bende bilmiyorm ama gida alerjsi dye dusunuyorm urtiker nasil bisy canmGeçmiş olsun canım ya. Allerji testini ihmal etme. Ürtiker mi oldun acaba, bütün vücudum kabardı deyince öyle düşündüm. Bizim ailede allerjik hastalıklar çok, uzman oldum bu konuda. Belirtileri tam olarak söylersen yönlendiririm. İnsanın kırmızı ete, yumurtaya, peynire, tavuk etine vs. herşeye allerjisi olabilir. Son zamanlarda diyet için kullandığın yeni birşey de olabilir. Hapşırma var mı mesela, sadece ciltte mi, nefes almada sıkıntın var mı?
En basitinden bepanten allerji riski düşük masum bir kremken yıllar sonra allerjim olduğunu acı bir şekilde öğrendim, anjio ödem oldum. Yüzüm davul gibi şişti. Mersinde antihistaminik yaptırıp çıktım, Ankara'ya gelene kadar tanınmayacak hale geldim. Ya bende de hikaye çok.
Bir gece önce yediklerin kolestrol değerlerini etkiliyor. Akşamdan pasta, baklava ye ertesi gün tahlil yaptır, trigliseritin de fırlar. Annemin kolestrolü yüksek çıkar, ilaç ta kullanıyor ama damarlar temiz çıktı. Annem 57 yaşında. Karbonhidratı çok tükettiği için kolestrolü yüksek çıkıyor. Balık yeriz tabiki Karadenizli olarak. HDL'yi yükseltiyor. Aslında HDL'yi LDL'ye çeviren şekermiş biliyormusun? Şu şeker olmasa çoğu hastalık olmaz. Düzenli beslenince, kalp problemleri, hipertansiyon ve de suyu yeterli alınca ülser bile iyileşirmiş. Sakadatlar çok önemli besin kaynakları. Kolestrol oranları yüksek ama mesela yumurtayı çok pişirirsen (sarısıyla beyazı arasında yeşil renk alırsa) kötü kolestrol artıyormuş. Kayısı kıvamında pişirince sorun olmuyormuş.
Beril77 nerdesin bakayım. Yılbaşı iddiasına ben de kaldım. Hedefimi değiştirdim yahu. 60 olacağım yardımınla.
kesnlikle canm hele benim..Yilbasi plani yapmadik annemlere gitmek istiyom ama bilmiyom
Acil zayiflamamiz lazim
sen hakknikullandin o zman canmNeyse bugün erken yatmam lazım. Akşam üzeri alışverişe zor gittim. Yürüyeyim dedim, kızımla beraber çıktık, neredeyse bayılacaktım. Oğlum "markette birşey yermiyiz" diye sorunca "kesinlikle hayır" demiştim, elim ayağım titreyip kalbim hızlanınca eyvah dedim ve önce fırın sütlacı, sonra da kızımın bitiremediği fındıklı pasta diliminin üçte birini götürdüm. Oğluma da yalancı çıktım, gelmedi diye ona da ekler aldım. Canan Karatay'ın bayramda 1-2 dilim yeriz dediği baklava hakkını (bayrama daha çok var) kullanmış oldum. Benim bazen böyle oluyor. Tansiyonum düşer arada ama geçen yıl bana vertigon var dediler, serum taktılar, KBB doktoru birşey bulamadı. Her neyse stres tetikliyor. Bugün oğlum cinlendirdi beni. Hayırlısı. En iyisi uyumak, sabaha iyi kalkmam lazım, tatil ertesi işler yığıldı.
İyi geceler hatunlar, bebişlere de tatlı rüyalar, mışıl mışıl uykular.![]()
Geçmiş olsun canım ya. Allerji testini ihmal etme. Ürtiker mi oldun acaba, bütün vücudum kabardı deyince öyle düşündüm. Bizim ailede allerjik hastalıklar çok, uzman oldum bu konuda. Belirtileri tam olarak söylersen yönlendiririm. İnsanın kırmızı ete, yumurtaya, peynire, tavuk etine vs. herşeye allerjisi olabilir. Son zamanlarda diyet için kullandığın yeni birşey de olabilir. Hapşırma var mı mesela, sadece ciltte mi, nefes almada sıkıntın var mı?
En basitinden bepanten allerji riski düşük masum bir kremken yıllar sonra allerjim olduğunu acı bir şekilde öğrendim, anjio ödem oldum. Yüzüm davul gibi şişti. Mersinde antihistaminik yaptırıp çıktım, Ankara'ya gelene kadar tanınmayacak hale geldim. Ya bende de hikaye çok.
Bir gece önce yediklerin kolestrol değerlerini etkiliyor. Akşamdan pasta, baklava ye ertesi gün tahlil yaptır, trigliseritin de fırlar. Annemin kolestrolü yüksek çıkar, ilaç ta kullanıyor ama damarlar temiz çıktı. Annem 57 yaşında. Karbonhidratı çok tükettiği için kolestrolü yüksek çıkıyor. Balık yeriz tabiki Karadenizli olarak. HDL'yi yükseltiyor. Aslında HDL'yi LDL'ye çeviren şekermiş biliyormusun? Şu şeker olmasa çoğu hastalık olmaz. Düzenli beslenince, kalp problemleri, hipertansiyon ve de suyu yeterli alınca ülser bile iyileşirmiş. Sakadatlar çok önemli besin kaynakları. Kolestrol oranları yüksek ama mesela yumurtayı çok pişirirsen (sarısıyla beyazı arasında yeşil renk alırsa) kötü kolestrol artıyormuş. Kayısı kıvamında pişirince sorun olmuyormuş.
Beril77 nerdesin bakayım. Yılbaşı iddiasına ben de kaldım. Hedefimi değiştirdim yahu. 60 olacağım yardımınla.
Yilbasi plani yapmadik annemlere gitmek istiyom ama bilmiyom
Acil zayiflamamiz lazim
Neyse bugün erken yatmam lazım. Akşam üzeri alışverişe zor gittim. Yürüyeyim dedim, kızımla beraber çıktık, neredeyse bayılacaktım. Oğlum "markette birşey yermiyiz" diye sorunca "kesinlikle hayır" demiştim, elim ayağım titreyip kalbim hızlanınca eyvah dedim ve önce fırın sütlacı, sonra da kızımın bitiremediği fındıklı pasta diliminin üçte birini götürdüm. Oğluma da yalancı çıktım, gelmedi diye ona da ekler aldım. Canan Karatay'ın bayramda 1-2 dilim yeriz dediği baklava hakkını (bayrama daha çok var) kullanmış oldum. Benim bazen böyle oluyor. Tansiyonum düşer arada ama geçen yıl bana vertigon var dediler, serum taktılar, KBB doktoru birşey bulamadı. Her neyse stres tetikliyor. Bugün oğlum cinlendirdi beni. Hayırlısı. En iyisi uyumak, sabaha iyi kalkmam lazım, tatil ertesi işler yığıldı.
İyi geceler hatunlar, bebişlere de tatlı rüyalar, mışıl mışıl uykular.![]()