• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel olmuş. İşe yürüyerek gittiğin 30 dakika sanırım, akşam da nöbetteydin değil mi?

Menün güzel canım. Ekmek yerine buğdayı geçirebiliriz bence. Canan Karatay buğdayı ekmek yapıp yemek yerine tüm olarak pişirip yemeyi tavsiye ediyor. Bu ara Karatay için çok laf söyleyen oldu. Hani yıllarca karbonhidrat ağırlıklı beslenip damarları tahrip olan bir insana kolestrol ilacını bırak demek de cesaret ister. Ama kolestrol damardan geçen masum bir madde sadece. Yıllarca kolestrolü azaltın dediler de vücuttaki bazı hormonlar nasıl yapılacak, kolestrol olmazsa onu söyleyen yok. Ben diyette aldığım yağ oranını artırdım, karbonhidratı azalttım, ekmek eksikliğinde mutluluğu sağlamak için de kuruyemiş yiyorum. Bugün halsizliğim vardı ama nedenini anlayamadım. Umarım diyetle alakalı değildir. Canım sıkıldı oğluma belki ondandır. Ergenle uğraşmak gerçekten çoooook zor.

Makarna çok olmamış 2 dilim ekmek yediğini düşün. Ancak sonrası cıssss. Canının çektiği birşeyi 30-40 defa çiğne, hevesin geçer.
Süt olsun diye kayın validem karbonhidratlı yemeklere yönlendirirdi. Arkadaşlara siz nasıl kilo almadınız diye sorduğumda "biz susamak için soğan yedik, sen şekerli yemişsin ondan" dediler. Süt olması için bol su içmek lazım. Emzirme sırasında asla su içmeyin arkadaşlar, verdiğiniz sütün kalitesi bozulmasın istiyorsanız susayınca süt içebilirsiniz. Neden derseniz dilimizin arkasında bulunan damar ve sinirler iletiyi beyine iletiyor ve yediklerimiz sıcaksa vücudu soğutma, soğuksa ısıtma, su oranı yüksekse veya tuzluysa, şekerliyse ayarlama yapmak, barsaklardan emilimi artırmak veya azaltmak gibi olaylar gerçekleşiyor. Yazın çay içmek ferahlatır, kışın dondurma yemek ısıtır gibi. Kafanızı karıştırdım mı yoksa?
teşekkürlr canım arasıra emirirken içiyordum yapmam artık.bende normalde bol su içiyorum sütüm oluyor kızıma yetmiyor ama rezene çayını deneyeceğim oda sütü arttırıyormuş.göğüslerim sürekli şiş oluyor buda beni daha kilolu gösteriyor ama ne yapayım kızıma süt olsunda birsüre idare edeceğim artık

Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm :KK43:
geçmiş olsun canım ihmal etme allerji önemli biliyosun solunum sıkıntısı falan bile yaşayabilirsin allah korusun

Neyse bugün erken yatmam lazım. Akşam üzeri alışverişe zor gittim. Yürüyeyim dedim, kızımla beraber çıktık, neredeyse bayılacaktım. Oğlum "markette birşey yermiyiz" diye sorunca "kesinlikle hayır" demiştim, elim ayağım titreyip kalbim hızlanınca eyvah dedim ve önce fırın sütlacı, sonra da kızımın bitiremediği fındıklı pasta diliminin üçte birini götürdüm. Oğluma da yalancı çıktım, gelmedi diye ona da ekler aldım. Canan Karatay'ın bayramda 1-2 dilim yeriz dediği baklava hakkını (bayrama daha çok varo_O) kullanmış oldum. Benim bazen böyle oluyor. Tansiyonum düşer arada ama geçen yıl bana vertigon var dediler, serum taktılar, KBB doktoru birşey bulamadı. Her neyse stres tetikliyor. Bugün oğlum cinlendirdi beni. Hayırlısı. En iyisi uyumak, sabaha iyi kalkmam lazım, tatil ertesi işler yığıldı. :KK55:
İyi geceler hatunlar, bebişlere de tatlı rüyalar, mışıl mışıl uykular.:KK60:
oluyor öyle canım tabiki bayılmandan iyidir arada yenir öyle hem dünde bayramdı cumhuriyet bayramı tatlısı yemiş oldun.sporada ara ver istersen canım kendini fazla zorluyorsun gibi geliyor bana hem çalışıyorsun hem ev hem spor yorucu geliyordur en azından haftada 2 güne falan düşürebilirsin bence:KK6:

***4.TAKIM 385. ETAP***

uzmanvet ( /64.1/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
gogo2405 (/68.9/68.7 /0.2 /%0.29 )
oluroylebazen ( /77.3/76.5 / 0.8/%1.03 )
BegumD (/83.1/ / /% )
seyfo (/ 94.5 / / /% ) 383.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
masumcuk (82.0 / 80.5/ 1.5/%1.83 )
Beril77 (/78.2 / / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
Domates ve yeşillik
Çay
Öğle
2 lahmacun (biraz geç yedim çok acıkmıştım)
salata ve ayran
Ara 8 badem 1 hurma
Akşam
Salata ve yoğurt.
Su 2,5lt
Spor temizlik yaptım çok yorulmuştum yapamadım.
canm guzel menu begendm bende azck az ama berilinde dedhi gbi :)

***4.TAKIM 385. ETAP***

uzmanvet ( /64.1/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
gogo2405 (/68.9/68.7 /0.2 /%0.29 )
oluroylebazen ( /77.3/76.5 / 0.8/%1.03 )
BegumD (/83.1/ / /% )
seyfo (/ 94.5 / / /% ) 383.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
masumcuk (82.0 / 80.5/ 1.5/%1.83 )
Beril77 (/78.2 / / /% )

TAKIM ORTALAMASI %
goncacım kilomu yazıcakmıyım ben bugün ona göre tartılayım bir şey yemeden

Gunaydin kardes takimcim ....
Gunaydin canm hosgeldin :)
Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Fark 1,5
Yüzde 1,83
canm supersn bende bu hafta boyle umuyorm resmen patladm moralm sifir :KK43:

geçmiş olsun canım ihmal etme allerji önemli biliyosun solunum sıkıntısı falan bile yaşayabilirsin allah korusun
daha once yasadm onu ben canm bi anda oldm sistm dilim sisti kendmde degildm vucudma vurlan suyu hissetmedm bir igneyle kendme geldm smdi azar azar geliyor kasniyorblmiyorm nolucam :(

Gunaydin canm hosgeldin :)
canm supersn bende bu hafta boyle umuyorm resmen patladm moralm sifir :KK43:

daha once yasadm onu ben canm bi anda oldm sistm dilim sisti kendmde degildm vucudma vurlan suyu hissetmedm bir igneyle kendme geldm smdi azar azar geliyor kasniyorblmiyorm nolucam :KK43:
canım benim ya çokta kaşıma yayılmasın hem tahriş olur.bugün mü gideceksin doktora

gogocum ben simdiden yazayim kilomu 76.5
yarin dersim var bisey olur yazamam kalir ne olur ne olmaz.

bu arada kardesin ne durumda yazarsan sevinirim.cok gecmis olsun

Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Yüzde 1,83
Tebrikler kızlar ne güzel yaa ben anca gram gram vereyim.
Günaydın bebikim
Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
Domates ve yeşillik
Çay
Öğle
2 lahmacun (biraz geç yedim çok acıkmıştım)
salata ve ayran
Ara 8 badem 1 hurma
Akşam
Salata ve yoğurt.
Su 2,5lt
Spor temizlik yaptım çok yorulmuştum yapamadım.
Guzelll dengelemissin.
Gunaydin kardes takimcim ....
Günaydın bacim hoşgeldin
goncacım kilomu yazıcakmıyım ben bugün ona göre tartılayım bir şey yemeden
Evet yaz canım tabiki

Kizlar ilk menumu sonra bildirmimi yaziyi.

Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrta peynir ihlamur cayi

Ara yesilcay

Oglen haslanmis tavuk yogurt 1 dilim ekmek

Ara 2 kuck mandalina 1 cay bardgi sut

Aksam kirmizi mercimekli berilin salatasi ayran tavuk suyuna sehriyeli corba

2 lt su yarm saat aerobic

berilcim goncacım hangi takımlar bizim kardeş takım yani mesela 14.takıma yazsam sorun olurmu yada kardeş takımdada mı kilo bildirimi yapıyoruz nasıl oluyor

canım benim ya çokta kaşıma yayılmasın hem tahriş olur.bugün mü gideceksin doktora
dayanamyorm oyle cok kasinyorki anlatamam evet canm bugn gdicrm zaten kanadi hep :KK43:(

Tebrikler kızlar ne güzel yaa ben anca gram gram vereyim.

Günaydın bebikim

Guzelll dengelemissin.

Günaydın bacim hoşgeldin
Bende gram gram veriyorm malesef nasil asicam bhnu bilmiyorm :(
Evet yaz canım tabiki

Back
X