• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar benim gibi düşünmenize cok sevindim.
Cok heyecan yaptim yahuu

yok üzüm değil erik resim ekledim. Bu arada ben dr değilim canım. Hemşire asistanlığı yapıyorum.

valla çok merak ettimm:KK51::KK51:

Baktım şimdi Türkçe tam karşılığına mürdüm eriği kurusu olacak ama çok etkili.

Merhaba kizlar vallah yeni uyandim ..
uyanir uyanmaz tartiya ciktimm ve cok sevindimm .. halbuki ben uyaninca üstümde herzaman bi siskinlik oluyor buna ragmann .. pazardan tam bugune kadar 700 gramm vermisim 75.6 .. amacim 75i gormekkkdii okadar sevindimki .. yarim saat sonra yine tartilcam su siskinlik gidincee :)) :KK73:

ay çok güzel bi düşünce,çok güzel bi anı....değerli bi hediye olacak belli..

bende alıntı yapamıyorum sisteme girmek zor oluyo vs sanırım bende sorun var diyodum
gercekten cok ama cokk özel bişey bence müthişş:KK68::KK5::KK9::KK9::KK9::KK37::oops:

Muazzam... Ruhunu okşayacak özel bir hediye :) çok beğendim canım benim

menüm..
sabah 7.30
1 bardak ayran

ara 9.00
yeşilçay

ara 10.00
kahve

ara 12.00
2 ceviz

öğle 13.00
4 ymk kaşığı k.fasulye
3 ymk kaşığı p.pilavı
salata

ara 16.00
soda limon

ara 17.00
müsli küçük kase sütle

akşam 18.30
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
salata,şalgam

2 litre su
100 zıplama,30 jumping jack,50 mekik,50 squat,bol merdiven (topukluyla :)) ,zumba 20 dakika

Persembe gunu bulgur pilavi olmamis siskinlik yapar ve tartiya yansir ayrica oglen pilav varken aksama yine bi pilav türü malesef olmamasi gerekirdi.

Bugünkü Menüm
sabah 9:00 1 yumurta, 3 çatal peynir, 2 labneli yulaf gevreği, şekersiz nescafe
ara 2 tane kara erik
öğle 13:30 4-5 yk sebzeli et sote( yağsız pişti teflonda) 1 tk kaşar serptim
ara 2 minik havuç 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 1 tabak yoğurt( az yağlı) 4 yk yulaf ezmesi (crunchy)
3 litre su 1 yeşil çay- 30 dk tempolu yürüyüş 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi

Gayet güzel tatlim

Bugünku menüm

Sabah 7.30 kahvalti:
200gramm meyveli yogurt
bi kepek ekmek
2 dilim tavuk salami

Saat 18.30
Haşlanmış sebze

2 litre su
spor isyerinde 417 kalori yakmisim

Ara cok açık isden dolayı .. az yedim ama cok tokum suan dahada bisey yigcemi sanmıyorum .. belki elma yada cilek yiye bilirimm..

Uu ara cok fazla metobolizman durmus kis uykusuna yatmis olmali bugun

Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiimmm çok özledim bu ortamıı:KK74:

2 gün idare edin dedim ama 5 gündür giremiyorum hem netsizlikten hem de hastalıktannn bir türlü iyileşemedim :KK43:

Her neyse hemen menümü yazıp hızlı bir giriş yapmak istiyorum 5 gündür çok geri kaldım :KK54:

Hıı bu arada ben hedefime ulaşamadığımı şimdiden beyan edeyim En Büyük KK
Makaron hayalim yalan oldu :cry: Zira ancak 7 gün açlık grevine filan girersem ulaşabiliyorum o kiloya :KK53:

Bugünkü menüm;

Sabah(8.30)
1 dilim ekmek
Biraz peynir

Öğlen(13.00)
1 kase sütlü nesfit
Sade Türk kahvesi

Akşam(18.00)
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak patlıcan salatası
Böyük boy ayran
*Tabaklar pasta tabağı

Su ve sporum bugün pek yok. Ama akşam koşu bandında yürüycem,suyu da bu saatten sonra ne kadar içebilirsem artık.
Hoşgeldin canım menün güzel olmuş. Bence umutsuzluğa kapilma hala bir hafta var yarışın sonuna.
Bugünkü menüm

Sabah 08:00
Çikolata 120 kalori
Yoğurt, tarçın, keten tohumu, 1 tk bal

Öğle 11:30
Salata (marul, salatalık, kırmızı biber, 6 minik top mozarella, roka)

Ar 14:00
1 elma

Akşam 18:30
1 dilim lasanya

2 fincan şekersiz bitki çayı, 1,5 lt. su
Yarım saat yürüyüş

Yarın inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız canlar :)
Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerli
Kizlar alinti yapamadim

Oncelikle biricikscim tatlim tebrik ederim cok sevindim.

Su merakta ölen bayanlar hemen anlatimmm zevkleee

Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
neyse ogundrn sonra bi cok tesadufle karsilastim ama en etkileyici olan suydu..
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
soktan cikmam yaklasik 1 dk mi aldi
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
nasil sizce ? Basit ama degerli degil mi ?
Çok güzel bir hediye seçimi yapmışsın bayıldım.
menüm..
sabah 7.30
1 bardak ayran

ara 9.00
yeşilçay

ara 10.00
kahve

ara 12.00
2 ceviz

öğle 13.00
4 ymk kaşığı k.fasulye
3 ymk kaşığı p.pilavı
salata

ara 16.00
soda limon

ara 17.00
müsli küçük kase sütle

akşam 18.30
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
salata,şalgam

2 litre su
100 zıplama,30 jumping jack,50 mekik,50 squat,bol merdiven (topukluyla :)) ,zumba 20 dakika
Sabahtan öğlene kadar değilde oglenden akşama kadar siviyla gecirsen daha iyi olurdu bence.
Bugünkü Menüm
sabah 9:00 1 yumurta, 3 çatal peynir, 2 labneli yulaf gevreği, şekersiz nescafe
ara 2 tane kara erik
öğle 13:30 4-5 yk sebzeli et sote( yağsız pişti teflonda) 1 tk kaşar serptim
ara 2 minik havuç 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 1 tabak yoğurt( az yağlı) 4 yk yulaf ezmesi (crunchy)
3 litre su 1 yeşil çay- 30 dk tempolu yürüyüş 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi
Güzel olmuş canım menün Sporun
Bugünku menüm

Sabah 7.30 kahvalti:
200gramm meyveli yogurt
bi kepek ekmek
2 dilim tavuk salami

Saat 18.30
Haşlanmış sebze

2 litre su
spor isyerinde 417 kalori yakmisim

Ara cok açık isden dolayı .. az yedim ama cok tokum suan dahada bisey yigcemi sanmıyorum .. belki elma yada cilek yiye bilirimm..
Yine biraz az olmuş canım meyve ya bence bir iki tane.

Bende menümü yazayım telefonu elimden birakayim artık.
Sabah 9.00 4 kaşık yulaf ezmesi minik muz 4-5 badem fındık süt

Öğlen 12.00 1 kepçe kıymalı patates yemeği

Ara 15.00 badem fındık ceviz kuru üzüm karışım dan bir avuç kadar

Akşam 19.00 1 tavuk baget fırında 4 kaşık sade makarna taze börülce salatası ve salata

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Bugün diyetisyen gorusmesinide yaptım bazı intoleranslar gecebiliyomus ilerde ama kırmızı bölümdeki gıdalardan blirtilen sürelerde kesinlikle uzak durmak gerekiyor ve bu sürelerin sonunda tekrar deneyerek az miktarda tuketebilirmisim. Ve metabolizmam biraz hizlanacakmis. Pazartesiden beri gayet basariliyim inşallah böyle gider. Ama bu cumartesi bir sinavim olacak yakın bir arkadaşımın ikizlerinin doğum günü var ve gitmek zorundayım bakalım nasıl geçecek. Tabi illaki böyle durumlar olacak her zaman ama insanlar gıda intoleransı deyince bi garip bakıyorlar ve içlerinden bu deli galiba diye geçiriyor olabilirler :KK55::KK49::KK73::p

Çilek frambuaz ahududu gibi meyveler diyette en iyi tercihmiş, diğerlerinin şeker oranı yüksekmiş. Duyduğumdan beri fazla yemiyorum elma armut fln çoğu kilomuda meyveden aldım diye düşünüyorum :KK72:
Hadii yaaa .. cilek cok yerim bide yesil elma yerim .. yesil elmada wcye cikariyor diye yiyorum

Persembe gunu bulgur pilavi olmamis siskinlik yapar ve tartiya yansir ayrica oglen pilav varken aksama yine bi pilav türü malesef olmamasi gerekirdi.

Gayet güzel tatlim

Uu ara cok fazla metobolizman durmus kis uykusuna yatmis olmali bugun
Canim vallah napiyimm anca uykumu aliyorum sabah 9 gibi uyuyorum .. :(

Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerli
Yok canım büyük değildi. Çikolataya sabahki moral karmaşası yüzünden ve kaç gündür de canım çektiği için maruz kaldım. Ihtiyacım vardı şimdi uzun bir müddet yemem.

inşallah canım çok teşekkürler benide unutmadıgın için :KK48: :KK51:

teşekkür ederim :KK51:

ben seni hiç özlemedim:63::63::63::63::63:

dediğim gün bana araba çarpmıştır hafıza kaybı yaşıyorumdur :KK70::KK70::KK70:

Seni var yaaa ısırırımmm hem de yüzündenn :KK70::KK70::KK70:

Bi sürü alinti yapmistim ama gitti yaa tüh

Sagol pembecim insallah toparlarim ama disarida yemek hayal oldu gibi artik evlilik yıldönümümuze kaldi

Insallah canim. Tabiki Allahim beterinden saklasin

Heralde oyle oldu kuzum yaa daha dikkatli olmaliyim

Yarinki haberini merakla beklicemm

Mutlu olmana sevindim canim.
inan hic birseyi kafana takmaya degmiyor cunku takiyorsun bir kac zaman gecince hersey yoluna giriyor ve sen kafana taktiginla kaliyorsun.

Tatlim hosgeldinnn

Izine izinden döndügündeki kilon izne cikarkenki kilondan fazla olursa listeye giremiyorsun eger boyle bi dur varsa pirinc lapasini mutlaka denemelisin

Hoşbuldum cnm :)
Nerdeyse her tartıldığımda hep aynı kiloyu gördüm, umarım yarın tartı süpriz yapıp ta 100 gr fazla göstermez :KK70:

canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..

oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr :KK53::KK60:

çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?

oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?

hoşgeldinnnn :KK48: biz de seni özledik :KK60:

Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?

Hoşbuldummmm :KK15:

Nerdeyse her tartıldığımda hep aynı kiloyu gördüm, umarım yarın tartı süpriz yapıp ta 100 gr fazla göstermez :KK70:

Canım seni geçen hafta izinli yazmistik ya bi cuma kilo bildirmen gerekmiyor.

balım waktim olmadı sabah ewden çıkarken ayran içtim,okulda da sağlıklı bişe bulamıyom diye geçiştirdm
o zaman iyi olmuş tatlım :)

ısırrrrrrrr :D :D :D

Günaydın hayırlı cumalar canlarım...
Tartıya çıkmaya korkuyorum :KK17:

Back
X