• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi akşamlar kızlar, alışveriş, yemek derken bu saat oldu. Çok yorgunum, menümü yazıp hemen yatacağım, geçmişi de yarın okurum artık. Bu arada eliptik bisikleti aldık ama henüz kurulmadı :)

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Meyveli yoğurt

Ara 10:00
1/4 kuru incir
1/4 gün kurusu
1/4 kuru kayısı
1 fındık
1 badem
Yarım ceviz

Öğle 11:30
3 yk makarna
3 yk kabaklı, mantarlı et sote

Akşam 21:30 (alışverişten dolayı çok geç vakite kaldı :KK43: )
1 kase mercimek çorbası
3-4 ısırık yufka
3 parça peynirli gözleme

@LeyL35 kanki seni hayal kırıklığına uğrattım özür dilerim :KK43:

1,5 lt su
Spor: 6 km yürüyüş + 40 jumping jack
Rakibecim naptin sen böyle geç saatte yedin boraz az yeseydin keşke. Sabah işe gitmiyceksen bildirimi biraz geç yap bari :(

Kızlar yoğurt kürü yapanlar bişey sorcam 3 gündür yapıyoruz ya benim barsaklar fena hareketleniyo ve işte gerisini yazamiyom birde kabızlık sorunum kalmadı sizlerde durum nasıl aynimi yada nendeki durum normalmi onu anlamaya çalışıyorum.

Bayaa kk lı olmuş

Ben yaptım yatıyorum şimdi.

Evet salatalık daha iyi.

Mümkünse ara verme emeğine yazık olur yarın ağrın olmiycak aslinda ilk 3 günden sonra ağrı geçiyor. Ictigin çay yada yeşil caya 5-6 karanfil at faydası olur.
Bende hiç istemiyorum ara vermek ama hafta sonu sınav var, mecburen. ama şartları zorlayıp yürümeye çalışacağım.
Eğer sabah giremiyceksen bildir canım.
Hemennn :)

Başlangıç kilom:74

Geçen hafta:72.5

Bu hafta: 71.5

Fark:-1000

Ortalama:1,37 %

İnşallah yanlış yapmamışımdır.:)

Menümü yazıp gitmem gerek daha sonra gelmeye çalışacağım güzeller

Sabah
Müsli süt ile

Öğle
1 kepçe çorba
Salata
2 gevrek

Ara
Türk kahvesi
1 avuç leblebi
Yeşil çay

Akşam
Fırında patates 1 küçük
Fırında tavuk göğüs 1avuç kadar
Salata
Yoğurt 2 kaşık

Su 1.8lt
Spor cezam jumping jack yapıldı
Menun guzel ama saatleri de unutma kuzum
Hahh yersen yağlı yağlı sonuç bu olur haliyle :KK48:

Al benden de o kadar, peynir hastasıyım diyebilirim :KK48: benim kahvaltıar hep peynir ekmektir :KK48:
Başka bişey olmadığından değil hem sevdiğimden hem de başka şey pek yiyemediğimden.. :KK48:
Ayy peynire bayilirim bende kasar,tulum,lor,kuflu... Hepsini cok severim ;) Yaşasın peynir yemek :D

Kizlar cogu zaman hep ayni yorumlar geliyor .. yemek saatlerimden dolayi. Eevet su iki haftadir saldim kendimi nedenleri var. Ama insallah haftaya yine düzene girmeye çalışıcam . ben kahvaltimi aksam yemegimi gec yapiyorum kahvalti saat 15 16 gibi aksam yemegimide 20 21 arasi çünkü baska türlü yeme şansım yok isimden dolayi. Ben gececi calisiyorum gece 2.30dan sabah 6.45e kadar eve geldim ettim diyene kadat saat sabah 7.30 oluyor yattim diyene kadar hemen uyuyamadigim icin 9 buluyor ve uyumadan ise gidiyorum ve isyerinde bisey yemiyorum sadece su iciyorum ve isim cok agir yani zamanla çalışıyorum . 350 kaloriyle 450 kalori yakıyorum günde.. ve isyerinde bisey yememek için daha dogrusu bisey yemek icin zamanim olmuyor. O yuzden aksam yemegimi gec vakit yapiyorum isyerinde eritmis oluyorum zatenn.. o yuzden hani menülerime şaşırmayın.. ama tabi su iki haftadir yediklerime fazla dikkat etmedim dogruyu soylemek gerekiyrse insallah haftaya hem sporum hemde yemeklerim düzene girer butun yediklerimin acisini cikaricam . Yeni hafta yeni baslangiiicccc :))

Simdiden kilomu yazayım..
yoksa kesin zamaninda paylasamicam:))
Gecen haftaki kilom 74.9
Simdiki kilom 74.8
ama uyaninca yine tartilcam..
vallah yediklerime bakinca kilo aldim sandim 600 700 gramm falan . Ama 100 gramm gitmis onada şükür :)

4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥

Ben dün uyuykaldim yorgunluktan tuh yaa
bu hafta her gece yapim bari goncam gayet memnun gibi

Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?

Kiz senin gece yemegin salatalik olsun afiyet olsun kuzum ii yapmissin
alternatif olarak yogurtta yiyebilirsin
elmada kotu fikir degilmis

Bugün sporda 4. günümdü ve şu an her yerim ağrıyor. Ne zaman geçerki:)

Bir kac gune gecer ama agrilarin fazlaysa esnemelerini isinma ve sogumalarini yapman gerektigi anlamina gelir.
genelde bende dahil bircogumuz isinma prk degil ama sogumalari yapmayiz buda agrilarin fazlalasmasina uzun sure surmesine sebep olur.ama spordan dolayi agrilar 1 hafta sürebilir ilik su ii geliyor ayni zamanda masajda yap

Iyi akşamlar kızlar, alışveriş, yemek derken bu saat oldu. Çok yorgunum, menümü yazıp hemen yatacağım, geçmişi de yarın okurum artık. Bu arada eliptik bisikleti aldık ama henüz kurulmadı :)

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Meyveli yoğurt

Ara 10:00
1/4 kuru incir
1/4 gün kurusu
1/4 kuru kayısı
1 fındık
1 badem
Yarım ceviz

Öğle 11:30
3 yk makarna
3 yk kabaklı, mantarlı et sote

Akşam 21:30 (alışverişten dolayı çok geç vakite kaldı :KK43: )
1 kase mercimek çorbası
3-4 ısırık yufka
3 parça peynirli gözleme

@LeyL35 kanki seni hayal kırıklığına uğrattım özür dilerim :KK43:

1,5 lt su
Spor: 6 km yürüyüş + 40 jumping jack

Ooooo

Sen gelde 1 ceza uygulayal sana

İyi geceler kizlaar umarim yarin bizim takimi ust siralara tasiyabiliriz :)

Insallahhh

Kizlar cogu zaman hep ayni yorumlar geliyor .. yemek saatlerimden dolayi. Eevet su iki haftadir saldim kendimi nedenleri var. Ama insallah haftaya yine düzene girmeye çalışıcam . ben kahvaltimi aksam yemegimi gec yapiyorum kahvalti saat 15 16 gibi aksam yemegimide 20 21 arasi çünkü baska türlü yeme şansım yok isimden dolayi. Ben gececi calisiyorum gece 2.30dan sabah 6.45e kadar eve geldim ettim diyene kadat saat sabah 7.30 oluyor yattim diyene kadar hemen uyuyamadigim icin 9 buluyor ve uyumadan ise gidiyorum ve isyerinde bisey yemiyorum sadece su iciyorum ve isim cok agir yani zamanla çalışıyorum . 350 kaloriyle 450 kalori yakıyorum günde.. ve isyerinde bisey yememek için daha dogrusu bisey yemek icin zamanim olmuyor. O yuzden aksam yemegimi gec vakit yapiyorum isyerinde eritmis oluyorum zatenn.. o yuzden hani menülerime şaşırmayın.. ama tabi su iki haftadir yediklerime fazla dikkat etmedim dogruyu soylemek gerekiyrse insallah haftaya hem sporum hemde yemeklerim düzene girer butun yediklerimin acisini cikaricam . Yeni hafta yeni baslangiiicccc :))

Canim yeni kisiler geldikce yada durumunu bilmeyenler dolayisiyla saatlerine bu sekilde yorumda bulunabiliyor b3nde en basinda saatlerine bakmistim ama aciklama yaptiktan sonra anladim. Yani bunca kisinin senin saatlerinr bakmasi aslinda seni düşündüğünden kuzum biliyorum her defasinda aciklamak zorunda kaliyorsun ancak normal karsila yeni insanlar yeniden yorumlar hepimiz ayni seyi yapiyoruz aslinda :)
Ayrica umarim yeni hafta guzel baslar senin icin

Günaydin, hayirli cumalar kizlar
gefuehle_smilie_0140.gif

Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.

Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9 :KK76:(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150

Parfym Parfym tebrik ederim gülüm :KK68: ortalaman 0,40% :KK48:

Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
gefuehle_smilie_0126.gif

Veremeyenlerde hic üzülmesin
gefuehle_smilie_0320.gif
önümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum :KK60:

Kızlar yoğurt kürü yapanlar bişey sorcam 3 gündür yapıyoruz ya benim barsaklar fena hareketleniyo ve işte gerisini yazamiyom birde kabızlık sorunum kalmadı sizlerde durum nasıl aynimi yada nendeki durum normalmi onu anlamaya çalışıyorum.
Ayni sekilde ya benim de duzene girdi gurul gurul calisiolar wallaa hey massallah :-)

Bugün sporda 4. günümdü ve şu an her yerim ağrıyor. Ne zaman geçerki:)
Spor sırasında kaslarda zorlanma olacağı için spor sonrasında yarım saat-2 saat arasında mutlaka proteinli yiyecek veya içecek almak lazım. Onarım aşaması için gerekliymiş. Bu süt ve yoğurt olabilir veya peynir. Sporcuların yumurta akı yemeleri de bundan kaynaklı sanırım.

Dogru ya bi ara bahsetmistin unutmusum canim kusura bakma:oops:

Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsa:KK53: tamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Kiz insan döndügü gün yapmaz en azindan :KK48:
Yemedigin icin ayrica tebrik ediyorum kuzum :KK60:
Bir zahmet dönün artik yani, kendinizi bu kadar özletmeye hakkiniz yok :KK36:

Günlerden yemeden dönmek Türkiyenin Avrupaya gidip kupa alıp gururla yurda dönmesi kadar güzel birşey benim gözümde:-) İyi yapmışsın cnm :KK66:
Süper bir cümle olmus :KK48:

Güle güle kullanin bitanem, Rabbim askinizi daim etsin :KK68:
Ömür boyu huzurlu ve mutlu takarsin insallah yüzüklerini :KK60:

@ benim telefon buyuk cebe sigmiyor boydan askili kilif alcam su montlu olanlardan cok hosuma gittii :)
@ bu aksam kullanma kuzum sen dinle benii bak

Eger eliptikte vakit gecirirsen tek ayaktada tartilsan fayda etmez kuzum

:KK20::KK20::KK20:

Bi bakim acaba sadece iphinelar icin mi yine.
interval varsa cok ii

Benim bu 3. Nickim :))
Montlu kilif nasil oluyor gülüm bilemedim? :KK64:

Seni dinledim kullanmadim dün eliptigi, zaten istesem de kullanamazdim kurulmadi henüz :KK48: ama bu aksam acisini cikaracagim insallah :KK49:

Baktin mi o dedigim uygulamaya?

Bende bir nick degisikligi yapsam mi ki o_O

Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Salataliktan hic birsey olmaz canim, istedigin kadar yiyebilirsin ama tuzu fazla kacirma :)

Rakibecim naptin sen böyle geç saatte yedin boraz az yeseydin keşke. Sabah işe gitmiyceksen bildirimi biraz geç yap bari :KK43:
Gogom acliktan gözüm döndü:confused:daha önce yeme firsatim olmadi sonrada iste gördügün gibi Allah ne verdiyse :KK12:
Maalesef isteyim yoksa gec tartilirdim... Neyse ki tarti da ki rakam beni tatmin etti Hoppa
Aksam yemekten sonra kosu yaptim, sanirim onun faydasi oldu :21:

Başlangıç kilom:74

Geçen hafta:72.5

Bu hafta: 71.5

Fark:-1000

Ortalama:1,37 %

İnşallah yanlış yapmamışımdır.:)
Tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc :KK9:

Simdiden kilomu yazayım..
yoksa kesin zamaninda paylasamicam:))
Gecen haftaki kilom 74.9
Simdiki kilom 74.8
ama uyaninca yine tartilcam..
vallah yediklerime bakinca kilo aldim sandim 600 700 gramm falan . Ama 100 gramm gitmis onada şükür :)
100 gr da olsa hic yoktan iyidir :KK60:

Ooooo

Sen gelde 1 ceza uygulayal sana
Buyurun güzel bayan cezami bekliyorum :KK45:

Ben sabitim bu hafta 67.9 :KK43:
Goncam moralini bozma, bence sabit cikmakta büyük bir basari
gefuehle_smilie_0314.gif

Eki Görüntüle 1497374
Gecen hafta- 69.7
Bu hafta -68.1
Fark-1.6
Yuzde- 2.29
Mesaj- 110 civari
5 kere falan ara vererek tartildim acaba yanlis mi diye :-)
:eek::KK57:
gefuehle_smilie_0003.gif
gefuehle_smilie_0024.gif
saskinligimi nasil belirtecegimi bilemedim, cok iyi bir sonuc:KK5:iyi ötesi :KK9:HARIKA :KK73:
Bu hafta en büyük tebrigi sen hak ediyorsun :KK60:
Yogurdun mucizesi mi bu kuzum?

Günaydin, hayirli cumalar kizlar
gefuehle_smilie_0140.gif

Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.

Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9 :KK76:(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150

Parfym Parfym tebrik ederim gülüm :KK68: ortalaman 0,40% :KK48:

Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
gefuehle_smilie_0126.gif

Veremeyenlerde hic üzülmesin
gefuehle_smilie_0320.gif
önümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum :KK60:
Insallah gormezsin sekerimmm.. :KK60:

Back
X