Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hmm onu unutmuşum pardon:KK28: şimdilik 60 diyelim esasen 56-58 istiyorum ama öncelik 60 olarak not edebilirsiniz teşekkürler

Canim her aksam yedigimizi ictigimizi ve yaptigimiz egzersizi liste halinde yaziyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz:)

Canim aramiza hosgeldin, bebegini Allah bagislasin ♥
Insallah en kisa zamanda hedefine ulasip fit bir anne olursun :)

Estagfurullah ablam ♥
iyiyiz Allaha sükür ablam :) sen nasilsin? attin mi sinav stresini üstünden?

ay çok teşekkür ederim hepimiz fit olalım inşallah :KK36:

Canim her aksam yedigimizi ictigimizi ve yaptigimiz egzersizi liste halinde yaziyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz:)

evet okudum bende bu aksam dan itibaren yediğim içtiğim şeyleri yazıcam tartılma kısmı sanırım haftaya mı kaldı zaten 77 yim

evet okudum bende bu aksam dan itibaren yediğim içtiğim şeyleri yazıcam tartılma kısmı sanırım haftaya mı kaldı zaten 77 yim

77 yi baslangic kilon olarak alacagiz canim. Gelecek cuma dedigim sartlarda tartilip kilo bildirimi yaparsin:)

hmm eskiden vardı kaldırılmış demekki tamam explorer dan baglanıırm o aklıma gelmemişti:KK48::KK48:
Evet yaklasik 1 sene önce uygulamasini indirmistim ama calismiyor diye sildim, bir zaman sonra tekrar baktigimda uygulamayi da bulamadim. Kökten sildilerse demek :KK48:

Evet yaklasik 1 sene önce uygulamasini indirmistim ama calismiyor diye sildim, bir zaman sonra tekrar baktigimda uygulamayi da bulamadim. Kökten sildilerse demek :KK48:
aslında pratik bir uygulamaydı neyse artık internetten girerim diyetler nasıl gidiyor herkes maşallah kg verio gunun 1.-2. ve3. de belirlenmiş bnmde yaşam standardm oldu diet hem dikkat etmekle mesgulum bazen kaçırsamda

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira 1.9 kilo hafifleyen @edsofi arkadasimiza ait
softy-albums-smiley-s-4572-picture542661-smiley1726.gif

2. sirada 1.4 kiloyla onu takip eden @haeshin yer aliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük 1.2 kilo kaybeden @pakizee'ye gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @asya_01 ve @Yseeminn'ide
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
82c90664f771.gif

par20.gif
Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif
Tebrikler kizlar :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aslında pratik bir uygulamaydı neyse artık internetten girerim diyetler nasıl gidiyor herkes maşallah kg verio gunun 1.-2. ve3. de belirlenmiş bnmde yaşam standardm oldu diet hem dikkat etmekle mesgulum bazen kaçırsamda
Hosgeldin melinda23

Canim ben bu takim sayesinde 7 ay icinde 13 kg verdim, eminim sende güzel sonuclar elde edeceksin :)

13 kg mu:KK57::KK57: sen ne diyosunnn bravo ya valla cok tebrık ederim..
74,5 ile baslamistim, 61,4 e kadar düstüm amaaaa sonra geri aldim :KK12: suan 66 kiloyum... Geri alma sebebim de dikkat etmemem, birde vitamin ilaclari o_O saglik olsun bu takim oldukca her zaman kilo veririz :KK52:

Back
X