• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Calkala calkalaaaa
tanzend_0040.gif
Ayyyy tam sevdigim oryantalll oohhhh :D

edsofi edsofi kaçamaklar beni çağırıo tatlı krizim tuttu napcam :KK42:
Hayirrrr nena nayiiirrrrrr sakin tarcinli sut tarcinlu sut tekrarla tarcinli sut sakin xanm aman diyim ayrica 1ci takimla yarioz yapma gozunun yaginin icinin hucrelerini yiyim lutfeeennnn :):KK20:

Dahlia_ Dahlia_ kuzum @dilviin napiyor, görüsüyormusun?

Yazışıyoruz ablam ara sıra, kaç gündür benim de haberim yok, merak ettim :)

edsofi edsofi gidince resmen sayfa ilerlemesi durmuş ben de böylece size yetişebildim :KK19:
Ay bugün sabah spordan önce kahvaltıda yumurta yemedim sporda esneme sırasında bir başım dönmüş :confused: yeminlen bayılsam sandım.. Bu gaza gelmek banahiç yaramıyor :KK30:

Senin sağın solun belli olmaz anacım elimizi verip kolumuzu kaptırmayalım sonra :KK48:

Döver! Hoppa

Sağol! En Büyük TÜRKİYE

Güzelim bu kadar spor yapıyorsun senin enerjinin artmış olması gerekiyordu :KK43:

Squat, lunges, revers lunges, mountain climber, half bridge bunlar güzel kaptanım mutlaka bişeyler ekleyecektir..

Pilates de güzel fikri..

Hem de tok karnınaaaaaa :KK76::KK76::KK76:

Sen bizim motivasyonumuzu düşürmek için 1. Takım tarafından gönderildin değil mi doğruyu söyle En Büyük KK:63:

Boncuk buldum şekerim :KK70: eksi eksi nolcek :KK70:

Katılıyorum Hoppa

Şimdi sizin derinizi yüzsek şöyle şuraya sersek ölçsek biçsek aha o kadar metre kare çıkar :KK70:

Anaaaaa yok yokk istemem hiççç merak etmiyorum metrekaremiii:KK70::KK70:

Hayirrrr nena nayiiirrrrrr sakin tarcinli sut tarcinlu sut tekrarla tarcinli sut sakin xanm aman diyim ayrica 1ci takimla yarioz yapma gozunun yaginin icinin hucrelerini yiyim lutfeeennnn :):KK20:

tamam yemiom yemem yersem ipneyim :KK11: çok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk

bak bu aklımdan cıkmıştı.
kaçamak yapanın agsını yüsünü kırarım heeeee:KK11::KK67:
helede bu hafta:KK67:

yemıoz baaaaaaaaa:KK11:
Tarcinli süt hemen kesiyor lutka o_O
yemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcam:KK70:

Back
X