• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yada testereyle biraz biraz dokunsunlar :KK70::KK70:

resmin üstüne tıkla. tekrar kücük bi kutucuk cıkıo. ordan url kısmına tıkla hepsi seciliyo zatenç onları ctrl+c yap. sonra buraya gel ctrl+v yap olur canım:KK60:

Can'ım ya ıpad le giriyorum ben çıkmıyo url felan :(

Biz bole tam gaz konusuozda birinci falan insallah diger arkadaslar arkadaslar kacamak yapmakta degiller insallahhhhh :)

Sen de hiç günün sporunu yapıyor gibi görünmüyorsun dostum:KK47:

Hür irade yok canm burda kurunun yaninda yas ta yaniyor diye bisi var :)

Ben yiyince sen de mi kilo alıyorsun :D

tamam yemiom yemem yersem ipneyim :KK11: çok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk

yemıoz baaaaaaaaa:KK11:

yemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcam:KK70:

Can'ım dün de bu saatte acıktım demiştin neden hazırlıklı olmuyorsun yanında biraz çerez bir elma süt ya da ayran bulundurabilirsşn.. Miden kazınınca yersin hemen :) hem metabolizman da çalışır.. :KK19:

Can'ım ya ıpad le giriyorum ben çıkmıyo url felan :KK43:

Sen de hiç günün sporunu yapıyor gibi görünmüyorsun dostum:KK47:

Ben yiyince sen de mi kilo alıyorsun :KK70:

Can'ım dün de bu saatte acıktım demiştin neden hazırlıklı olmuyorsun yanında biraz çerez bir elma süt ya da ayran bulundurabilirsşn.. Miden kazınınca yersin hemen :) hem metabolizman da çalışır.. :KK19:

önerin için teşekkür ederm evet bu saatler acıkma saatim ama yanmda bsy olsada olmasada ki mutfak var burdda doomates peynr seytn meyve salata her sey var ama bsy yemeye usenıorm ac olsamda yemek ıstemıorm ama kalktm tarcnlı süt aldm mutfaktn o dengeledi suan

Vay Refik vay neyse 1 tane çok değil.. Eşim her Maraş'a gittiğimizde daha uçaktan inmeden bülbül yuvası sayıklamaya başlar :KK48: bende hiç yiyemem fıstıklı tatlıları hele bülbül yuvası midem kalkar :KK43: getirin cevizli burmayı 1 tepsi yerim.. :kk77:

Psikolojik obezsin biliyorsun değil mi :KK70:

Dosya yükle var cevaplanın yanında..
tamam tesekkur ederim

00002157.gif
00002157.gif
TAKIM ICI ILK 3..... SINAV EGZERSIZI
00002157.gif
00002157.gif

86319.gif
1. 200 adet sinav ile O Ollalla
86319.gif

poids.gif
poids.gif
2. 100 adet sinav ile @happy_moon ve @tiffany20
poids.gif
poids.gif

00002159.gif
poids.gif
3. 50 adet sinav ile @Mavibocuk
poids.gif
00002159.gif

:KK9::KK200:Tebrikler guzellerrr:KK200::KK9:
Ben bu ollalayı döverim kız bu saatte kaç yapıyor acaba
Tozumu attırdı hırs yaptım yarın en az 25 bin yapacam ahanda yazdım
ablam saatde 9000 adim atiyom

ablam saatde 10000 adim atiyom
ohh miss, sağolsun benim eşim de çok yardımcıdır herşeye

canım öp anlımdan ben demiştim =) deneyimimi hemen paylaşayım canım, bu sabah psikiyatr deydim bilmem anlatabildimmi :KK70:

süper geçmiş canım günün

gün boyu nefes almamış olmalısın bu kadar spora...

kuzumu da al gel bize papatyam
yok canim bide ev islerini yazsam hic oturmadigimi anlicaksin ))))

kızlar spor yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum..sizlerede yazamıyorum..durumumu az çok biliyorsunuz..içimden diyet dışında hiçbirşey yapmak gelmiyor..önce çok fit olmam lazım..sanırım ramazana kadar gidecek kilolar..dgs çalışmayıda rafa kaldırdım..resmen bunalımdayım..şimdi çocuklar uyandı..eşim yine nöbette..bir kelam edecek kimsem yok..şu satırları yazarken bile içerde çocuklar kavga ediyor..sabahtan akşama kuzucuklarlayım.şimdi yemklerini yedireceğim..
:KK36:kaptanım yavrukush sen çok iyi bir kaptansın..ilgili,anlayışlı,sevecen...:KK36:

Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru beni :KK53:
can squat yaptimmi ???
o kadar halsizim ki 10 tane yaptim daha:KK43:
ama aksama da cok var duzelirsem yaparim bir az:KK53:

Back
X