• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anacığımın perşembe günü doğum günü kızlar bende bugünden dışarı yemeğe çıkardım (malum tartı öncesi faciya yaşamak istemedim) yaş pasta felan almak istemedim dedim annem neyi sever eti o zaman ona etten yaş pasta alayım:KK70: daha yoldayım ayy yoruldum:rolleyes:

Mutlu yıllar :) nice güzel senelere inşaAllah:KK68:

Etten yaş pasta nasıl oluyor bitanesiii ??:KK48:

@Yawrukush hamilelik nasil gidiyor gulum? Bu hafta kontrole gideceksin degil mi?

edsofi edsofi gunluk 100 versen, odul gununu saymazsak haftada 600 gr eder zaten. Daha ne isteriz:) Sen bir soyle bakalim dugun icin aldigin elbise oluyor mu?:)

@haeshin nerelerdesin canisi?:) 1.5 haftaya yolcusun zaten. Gel de az sohbet edelim:)

Yaris gununden sonra ara vermistim. Bugun 45 km bisiklet surdum:KK76:
Canim olamamasi imkansiz buyuk aldim zaten 44 beden aldim kuculturum dedm ama 68 olmam lazim en az canm ya

ahh canim benim sen ilk sporunu yazandin ya unutmusum , kusuruma bakma ne olur..
aradab oyle karisiklik yapiyorum:KK43:

kolay gelsin guzelim, sinavinin guzel gectigi haberiyle don aramiza:)

ne yogun bir gun olmus yine Busem :)
afiyet olsun :)

canim benim Fatimem sakin persembeden once verme bu Edaya tarifi, aman gozunu seveyim:))

afiyet olsun kaptanim.
nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz :)

amin canim:)

sagol canim insallah tez vakitte iyilesir..
Kaptanimm, bende bu ara kendimle gorusemiorm inan ki :))

Rica ederim canımm :)

İlaç içecek kadar ağrım yoktu çok şükür ama iyi de değildim.. Şimdi toparlandım, yemek de yedim, gayet iyiyim :)

h.gif
a.gif
r.gif
p.gif
y.gif

:KK36::KK36::KK36:

yok canim bide ev islerini yazsam hic oturmadigimi anlicaksin ))))
Olala o kadar cok istiyorum ki sana inanmayi, ama inanamiyorum. Gercekten nasil mumkun olur bu kadar egzersiz adim ayrica ev isleri cift motor takilmis olmasi lazim sirtina.

Back
X