• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta 3kğ verirsem bana herkes hediye alsın bence :21:

kğ bile verirken kendime bişiler aldırmada üstüme yoktur :KK53:
ama sonuc alındımı tabiki hayır. :KK70::KK70:(kimse hediye almadı:KK70:)

90-85 kğden 60kğ lere düştüm resmimi atsam güccük dilini vaaa haaaa işteee onu yutarsınız :KK70::KK70::KK53:
Aaa olmaz cok kiskanirim bende hediye isterim :D

yiyip yiyip kğ almamak isterdim:63:

Geçenlerde halamın gelini bizde tartıldı kız 45-46 kilo birşey :)) boyu da 1.55 falan, kilo almıyorum, yiyorum yiyorum alamıyorum dedi, resmen üzülüyordu alamadığı için :KK57: ben de ahanda böyle bakıyordumm :KK57:
ben onun gibi olmak istiyorum ama o halinden şikayetçi.. :KK48:

Geçenlerde halamın gelini bizde tartıldı kız 45-46 kilo birşey :)) boyu da 1.55 falan, kilo almıyorum, yiyorum yiyorum alamıyorum dedi, resmen üzülüyordu alamadığı için :KK57: ben de ahanda böyle bakıyordumm :KK57:
yapıştırsaydın agsının üstüne:KK70:
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun:KK53:

animated-gifs-food-062.gif
edsofi edsofi öğlen yemeğin cınımmm:KK70:
Tavuk gorende bana etiketlio anam :D tesekkur edrim tatlim eline saglik :D

canım sen bu çatlağa uyma o en son saat 3 de yiyo daha da bişi yemiyo :KK53:
Aaa supermis zaten zayiflamamk elde degil 3 ten sonra yememk cddi bisi vallahi . keske 3 ten sonra cok yogun olsam aclik hussetmesem . bende dun 3 ten sonra yemegince gece cilbir yaptim dayanamadim :D

yapıştırsaydın agsının üstüne:KK70:
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun:KK53:

:KK70::KK70:
Gerçekten yemek yiyen birisi, yani şunu yemem bunu yemem diyenlerden değil, halam zaten hamurla uğraşmayı sever sık-sık tatlı, tuzlu birşey pişer evde, eşi desen boğazına düşkündür, meyve suları, dönerler bilmem neler alır, kısaca evden kilo aldıran yiyecekler hiiçç eksik olmaz ki kendisi de yer :)) ben onun yerinde olsam 100 civarı birşey olurdum kesinn :KK70:

Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio

Insallah bütün ödemini alir götürür canim.
Youtube da bir sahan gökbakar videosu var wc de yasayan adam diye o geldi aklima :KK48:
abesle_istigal abesle_istigal 'in arkadasi oldugun nasilda belli, masallah onun gibi hamaratsin, sende enerji saciyorsun :nazar::KK19:

bizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktık :pama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen abesle_istigal abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim :KK70::KK70:

Back
X