• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dime dime :KK70:
Ya ders aralarında sıkıldım buraya girmek istiyodum giremiodum iyice sıkılıyordum dedim bari arada uğrar konuşrum sizle =)

Tamam tamamm fazla abartma amaa bak senin için diyorummm, sınavın daha önemli şu ann
liebe_0076.gif

evet öyle =)
canım senin adın fatimeydi dimi yaşını unuttum amaen küçük sen miydin yoksa biri daha vardı

bohçamı aldım siz kaçtım :KK70:

Evet canım adım doğru :)) yok ben küçükten büyüye 4. sıradayım canım :KK70: en küçük sevimlicadi 18, Ollalla ve Tiffany 20, ben 21 :KK48:

bi kere yazmıştım takip etmemişin demek ki :KK70: kaptana dicem seni geçmişi iyi okumamışın :KK70:

Bak bir kere yazmışsınn iştee, ben burdaki herkesin ismini nasıl zor ezberlerdim haberin var mıııı :KK70::KK70: cidden tutamıyordum aklımda, korkarak kullanmya başladım yalnış olur diye:KK70:sonunda yarım yamalak biliyorum, yeni gelenler hiç yok desem yeridir :KK70:sonra sormaya da çekiniyorum belki yazmak istemiyordur diyee:KK70: sen gör şimdi ben ne çileler çekiyorum :KK70:

Bak bir kere yazmışsınn iştee, ben burdaki herkesin ismini nasıl zor ezberlerdim haberin var mıııı :KK70::KK70: cidden tutamıyordum aklımda, korkarak kullanmya başladım yalnış olur diye:KK70:sonunda yarım yamalak biliyorum, yeni gelenler hiç yok desem yeridir :KK70:sonra sormaya da çekiniyorum belki yazmak istemiyordur diyee:KK70: sen gör şimdi ben ne çileler çekiyorum :KK70:
vah neler çekmişin sen gel bağayım ablanın kollarına :KK30::KK70:

Back
X