• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün 66 yi görmüsken bugün 68 cik gelde delirme :KK34:
Bahanede bulamiyorum artik neden cikiyor böyle anlamis degilim :KK43: bugün 2 bardak yeşil çayımıda içtim inşallah işe yarar

Bugünün menüsü:
Sabah: yok
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: döner ve salata
Ara: muzun 1/3 az yogurt mangonun 2/8, portakalin 1/3 birde bi meyve daha vardi bunlardan ypailmis smothiee türkçesini bilmiyorum o_O ve 1 avuç kadar çerez çerezin yarısından fazlası kuru üzümdü 1 ceviz 3-4 tane badem, fındık fln vardı sadece
Spor: 40-50 dakika kadar yürüyüş ama tempolu bir yürüyüş değildi

Bahanede bulamiyorum artik neden cikiyor böyle anlamis degilim :KK43: bugün 2 bardak yeşil çayımıda içtim inşallah işe yarar

Bugünün menüsü:
Ara: muzun 1/3 az yogurt mangonun 2/8, portakalin 1/3 birde bi meyve daha vardi bunlardan ypailmis smothiee türkçesini bilmiyorum o_O ve 1 avuç kadar çerez çerezin yarısından fazlası kuru üzümdü 1 ceviz 3-4 tane badem, fındık fln vardı sadece
guzelim kuru uzum ve diger tum kuru meyveler cok sekerliler o yuzden onlari fazla tuketmemeye calis.
birde fistigim meyvelerini sabah ya da oglen yiyip bitirmis ol, aksama kalmasin...

guzelim kuru uzum ve diger tum kuru meyveler cok sekerliler o yuzden onlari fazla tuketmemeye calis.
birde fistigim meyvelerini sabah ya da oglen yiyip bitirmis ol, aksama kalmasin...
Zaten fazla tükmem kıru üzümüde bugün bir canım çekti meyveyide saat 3-4 de felan yedim yani içtim

Bugünün menüsü:
2kg fazla ama cnm bol su ic

Kızlar regli me 1 hafta kala yemek konusunda deliriyorum tutamıyorum kendimi kriz şeklinde geliyor ne yapmalıyım :KK43: yedikten sonra spor yapasım bile gelmiyor :KK43: önerisi olan var mı, bu sabah da ne güzel eksi görmüştüm :/
canim tatli istegin mi var yoksa cok mu yemek istiyorsun??

Guzeller 1 saat icinde maaile evden cikip, doktora gidecegiz:KK55:
Oglumun deyimiyle kardesi kameradan gormeye gidecegiz:KK48:
Hastaneden donunce uyumamis olursaniz cok fena sohbete dahil olurum:KK53:
Ama sayet uyumus olursaniz, bugunluk beni affedin, heyecanla kilo bildirimlerinizi bekleyecegim:KK200:
Yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun guzeller:nazar::nazar:
Kaç hftalık gebesin canım? Hayırlı uğurlu olsun Güzel güzel izleyin bebişi :KK200:

Herkese hayırlı sabahlar
Kaptanım oğlum iyi çok şükür . Hematoloji den sonuçlar iyi çıktı . Bir testin sonucu kaldı . Menüyü her gün yazmaya çalışıyorum fakat bazen fırsat bulamıyorum. Dikkat edeceğim bundan sonra
cok cok sevindim insallah son testte guzel sonuc cikar canim...
tamam bekliyoruz menuleri :)

27/04/2016 menüm

Sabah
Biraz omlet
1-2 kücük dilim peynir
domstes,salata,maydonoz,dereotu
1dilim çavdar ekmeği

ara ögün
şekersiz nescafe

Öğle
4-5 yemek kaşığı az yağlı-az tuzlu bulgurlu ıspanak yemeği
1kase kadar salata(az tuzlu yine)

ara ögün
kücük bir kase kadar yogurt

akşam
2dilim çavdar ekmek arası 2dilim sucuk ve az peynirli tost
1tane pogaca(7tahıllı unundan yaptıgım nefis pogacam)

ara öğün
3tane biskivü

Yawrukush Yawrukush
Sporum
30dkk koşu bandı
25x2 yan yatıp bacak acıp kapama
15x2 mekik
25x2 oturma pozisyonu
25x2 günün egzersizi
15x2 dört ayak üstü durup bacağı arkadaya ittirme :) :)
ekmek, pogaca ve biskuvi arka arkaya amaniiiiinn:)
porlar goz kamastiriyor fakat:)

Eki Görüntüle 1822303 bunla mekik çekiyorum.

bende yazayım. 200 adet merdiven
100 adet mekik :KK51:
bacak hareketleri 20 er tane(kanepeye yaslayıp ileri geri gidip geldim)
canim sana ben bir topik onermistim acaba o mesajimi gordun mu?
sadece spor yapilan, spor yarismalari yapilan topikler var canim, senin tam aradigin sey olabilir:)

Kızlar reglim geri başladı
bu ay duzensiz oldu gulum, neyse oldugu iyi..

kahvemi aldm ve geldim

annemde garıbım 2 gunde bır yogurt mayalıo bı kova bıze yapıo bnm eşim hazır yogurt yemıo mecbur kalamdkca eyluldee cok yogurt yerdı smdı yemıo malesef bıktı sanırım ayran olark verıorz yada corbaya koyuorz süt sevio ama allahtan sende de ne guzel hep ev yogurdu bulunuo masallah snaho cok haamratsn... bu arada babaeneme sordum zeynayı anımsayamadıda yıne murıclerden 30 tane isim saydı smayo bılmem ne bnde amannn oakdr ısmı aklımda tutamam bosver biko dedim :KK70: bana ısımlerı sayıo sana sorcakmısım kafam şişti butun besyuzevlerı saydı yeminle :KK70:

spor yok valla bugun yapcam yuruyus dun u telafı etmez ama olsn bugunu bos gecrmım

ilahi özge cok alemsn yemınle

banada öğretinnnn:mad:

bnmde kafam kaısnıo bıtlı gbı el sureklı kafamda sen hangı sampuanı kullanıosn

1 hafta ıcınde herhangi bir gün gelecek birtanem bakalım

günaydın prensesin güzel annesi

ahahaha:KK70::KK70::KK70:
1 hafta icinde herhangi bir gun mu , gun vermiyorlar mi ayol:)

Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür , bu ara iş değiştiriyorum onun telaşesi var biraz :KK47:
sen nasılsın napıyorsun bebişe de :KK68:öpücükler

kaptanım karın egzersizlerim de vardı :KK70: benim için asıl önemli olan o :-)

canım çok güzel olmuş çok beğendim teşekkür ederim :KK68::KK68::KK68::KK73::KK73::KK73::KK37::KK37::KK37:

Takımına ne kadar hakimsin harikasın :KK37:
dün yakınıyordum 100 gr veriyorum sadece diye spora asıldım yemeye daha da dikkat ettim eksiler vermişim bugün de aynı şekilde devam ediim bakalım güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah :cool:
canim mekikleri gormemisim afedersin :)
yeni isinde hayirli olsun insallah canim:)

Ben bu gazla veririm
senin gazami ihtiyacin var ki 3 kg korksun senden :)

Yawrukush Yawrukush bi maruzatım var...
Ben pazar günleri tatil yapsam :KK70::KK70:
malum fink fink geziyorum.
hatta o gün adımdan gidiym ben :KK53:

Bu arada tabloda bende ödül yazıo. onun anlamı ne oluyor. kaçtır sorcam unutuyorum :KK60:
canim pazar gunleri aksam firsat bulursan yaz yinede menunu.
odul su demek guzelim, cuma tartidan sonra, cuma ve cumartesi gunleri 1 ya da 2 ogun diledigin bir seyi yiyip kendini odullendirip, yeni hafta icin moral toplayabilirsin.
gecen hafta sen bir kacamak yemistin hatirlamiyorum ne oldugunu bende odul yazdim:)

Alabilirim ama veremem :KK70:
bende bende :))

Aminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkk :KK53: ne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..
canim iyi oldugunu biliyorsun ya demekki hassas bu konuda:)

Amin insallah duan yerini bulsun gülüm:KK68:
Burada her seyimizi paylasiyoruz o yüzden essiz bir ortam bana göre... Ömrüm boyunca fikirlerine ihtiyac duyacagim arkadaslar edindim. Tesekkürler KK, tesekkürler 4. takim... hepinizi seviyorum :KK200:
bizde seni cok seviyoruz Ebrum :)

ekelig_smilie_0010.gif
yaa varya kahvalti masasinda gordugum goruntuye bak, sana ozel bir ceza vermeye karar verdim Eda:)
bu pis icon icin 100 mekik :)

Aynen valla. cok zengin mutfagımız.
gecen eşimin tatlı canı istedi evde keklik tatlılık bişi yoktu.
zerde deriz biz. pirinçli bi tatlı hemen ondan yapıştırdım :KK70::KK70:

ne yicen:kk77:
ben yine dünkü yemegimden yedim. bulgurlu ıspanak :kk77::kk77:
nefistoo yemegimmmmm:rolleyes::rolleyes:
bulgurlu ispanagi nasil yaptin canim??

Tatlışlar nasılsınız:)
iyiyiz kuzuss sen nasilsin :)

merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
size güzel bir yeşil çay ikram edeyimmEki Görüntüle 1822571
tesekkur ederiz canim, yarin 2 takimimizda guzel dereceler alir insallah, tek temennimiz bu :)

Sabah 9dan 12ye kadar canan karatayı dinledim azcık diyetten soğudum tekrar canlanım diye :))evdeyim bugün arada kalkıp hopluyorum sonra pc başına halim çok komik tatlış yaa:)
ne diyor Canan hoca:)

3-4 dal maydonozu atıyorum kupaya. üstüne sıcak su. ve birazda limon damlatıyorum.
doğru yapıyorum dimi kızlar :KK75:
dogru canim, afiyet olsun:)

Selam kızlar hiç geçmiş yapamadım birkaç alıntım vardı onları da kaybettim. Yine koşturmacadayım ben selamı var :KK30:
Yawrukush Yawrukush kaptanım yedim jelapenoları hepsi senin için :KK15:

O senin güzelliğin tatlım. Telefondan yaparken url ile resim yükleme yerine yapıştırınca oluyor hani yukarıdaki minik resim olan yer.

Hava güzel güneş sıcak pozitif olmaya çabalamanın hiç bir sakıncası yok kanımca :KK51:
ohhh afiyet olsun :)

:confused::rolleyes::cry::KK75: Bende bu ezikler var sadece:KK70::KK70:
yerim senin eziklerini :)

Bizde tatsiz cikamazz, kocam ihracini yapiyor meyve sebzelerin eve bi tatsizini getirsin bak onu naparim:KK67:
ohh miss kavunun karpuzun iyisi Deryada gosssuuuuun gidelim yemeye:))

Tanistirayim fluffy chu :KK37:
memnun olduk ben de yawrukusssh :))

:KK42: limon su içiorum serefe:KK42:
afiyet guzelim :)

naynnnnnn:KK20::KK20:
Yawrukush Yawrukush bunnar yan ciziyo. bende bunnarı cizimmi ?:KK53: :KK70:
ciz gulum ciz hepsinii :)

Ben yumurtali pide yicem :KK70:
o zaman guzel bir eksidesin demekki kuzum??
o pideyi haketmek lazim:)

canım büyük oğlum Hamza bebişimde Hasan :KK46::KK46:
masalah ne guzel isimleri, isimleriyle yasasinlar insallah...

Zaten fazla tükmem kıru üzümüde bugün bir canım çekti meyveyide saat 3-4 de felan yedim yani içtim
tamam canim aklinda olsun :)

Her ikisi de , ama tatlıyı dondurmayla geçiştiriyorum daha çok yemek istiyorum
:KK43:
canim dondurma da hic masum degil...
tatli istegini bir kac kuru meyve, 1-2 kucuk bitter ciko parcasi, tarcinli sut ile bastir.
olmadi 1 tane meyve ye..
cok yemekl istiyorsan da ye ama karbonhidratlardan uzak dur, onlari kacirma.
bolca salata, et, balik, tavuk, yumurta, sebze yemekleri, yogurt ye doyasiya.
ogunlerini salata ve ayranla zenginlestir..

Kaç hftalık gebesin canım? Hayırlı uğurlu olsun Güzel güzel izleyin bebişi :KK200:
canim bu ilk randevum bakalim doktor soyleyecek net haftayi ama internete gore 7hafta+3 gunluk :)

Back
X