• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

e

evet demekki yardim ediyorlar zayiflamana
benimki en son geldiginde 1 kutu yesil cay ve 1 kilo kuru kayisi getirmisdi :KK70::KK70::KK70:

Evet ama habersizzz yardımmm:KK70::KK70:
Bilseler zayıflama olayınııı yandım ki ne yandımm:KK70::KK70:
zaten kadın her gördüğünde süzülmüşsün, biraz daha zayıflamışsın falan diyor, bir de üzülüyor askerden dolayı kilo verdim sanıyor sesimi çıkaramıyorum ben de :)
Rahatsızlığım yüzünden meyveye geçtiler, tatlı yasak malumm :))

Kızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çalışan paketi varmış haftaiçi hergün 18:00 den 23:00 e kadar haftasonu ful istediğin kadar. Ayrıca kızım haftasonu havuza girecek istediği kadar ve üyelik boyunca 6 kez misafir götürme hakkı var art 1 ay hediye. Bu özellikler 13 ay ücreti 1550 tl. Sanırım pazartesi gidip üye olucam. Burda özdilek var ordada benzer bişey varmış eşim onuda soralım dedi ama eve yakın olan daha cazip ne dersiniz güzel dimi. Kızımla gözlerimiz parladı resmen.
cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)

Kızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çalışan paketi varmış haftaiçi hergün 18:00 den 23:00 e kadar haftasonu ful istediğin kadar. Ayrıca kızım haftasonu havuza girecek istediği kadar ve üyelik boyunca 6 kez misafir götürme hakkı var art 1 ay hediye. Bu özellikler 13 ay ücreti 1550 tl. Sanırım pazartesi gidip üye olucam. Burda özdilek var ordada benzer bişey varmış eşim onuda soralım dedi ama eve yakın olan daha cazip ne dersiniz güzel dimi. Kızımla gözlerimiz parladı resmen.

Süper ötesi birşey ablacımmm, hem de yakınnn, kaçırılmaz bir fırsattt :)

Aynı bennn :)) sığmıyor yemek kaşığı ağzıma napimm :KK70::KK70:
bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk :KK70::KK70::KK70:

Bu kayınvalideler bitirecek bizi haberin olsunnn:KK70::KK70::KK70:
Bizimkiler de eskiden gelirken pasta getirirlerdi şimdi meyve getiriyorlarr:KK70::KK70::KK70:
Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtım :KK70:
cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)
Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.

bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk :KK70::KK70::KK70:

Gece gece iyi güldümmm:KK70::KK70::KK70:
Diyorum ya anlamıyorum ben bunlarıı, anlamadığm yerden geldi yinee:KK70::KK70:

Bence gitttt :KK68:

Çok güzel girdiğinde istediğini yapabiliyomusun mesela bugün havuz yarın başka bişi çok iyi yaa mutlaka kaydol cnm

Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtım :KK70:

Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.

Genel kayınvalide olayıı gelini yedirmek sanırımmm:KK70::KK70:

Back
X