• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dinleyeeennnn kimmmmkiii :)
Ne zamn gorsem elinde dondurma toplanalim kizlar merdaneleri alin elinize hucuuummm :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sopa:

Benden bahsetmiyoruz değil mi bu kadar merdaneyi bir arada görünce korktum yemnlen :KK17:

ben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D

Owwwww gece operasyonu demek :KK16: seni seni :KK48:
BRıştığınıza çok sevindim :)

Sanım sağol sen olmasan kimse yollamicek.. Bu arada hangisini yapçaz yaa ben o parmak ucunda olanı yapsam hile mi olar?

Benden bahsetmiyoruz değil mi bu kadar merdaneyi bir arada görünce korktum yemnlen :KK17:

Sanım sağol sen olmasan kimse yollamicek.. Bu arada hangisini yapçaz yaa ben o parmak ucunda olanı yapsam hile mi olar?
O kendini biliyor :D

Keyifli haftasonları canlar...

İstiyorum şu annn, merdaneyle kafamı yarsanaaa :kızgın:

Böyle 10 tane çocuğum olsunnn:KK48:
Olsun valla IMG-20160507-WA0026.webp

Ayyy :KK22: sağol canımcımm :KK36::KK36:

Ne demek :)
Dizlerini karına çekerek koşma var ya onu yapcaz canım :)

Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duryor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
canımmm çok geçmiş olsunnn valla canım elinle bi bezle baskı yap bağla bekle biraz açmadan anca o zaman durur ya ikinci saplama vakası kızlar dikkat edin kendinize benim evliliğim ilk 1 ayı gibi olmuşunuz :KK53:

canımmm çok geçmiş olsunnn valla canım elinle bi bezle baskı yap bağla bekle biraz açmadan anca o zaman durur ya ikinci saplama vakası kızlar dikkat edin kendinize benim evliliğim ilk 1 ayı gibi olmuşunuz :KK53:

Çok sağol canım..
pek öyle bıçaklı olaylarım yoktur ama kafam bozuktu dikkat edemedim :KK53:

Back
X