• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evett madımağı annemde yapardı ama uzun zamandır yapmıyor biliyorsun dimi annem reşadiyeli her neyse başlayalım canım taze fasülyelere baktım çok güzel ilk fırsatta alıcam hiç olmadı bi kısmını ramazanda da tüketebilirim şip şak 5 dakkada yemek oluyor ramazanda. Daha çook alıncak yapılcak şey var barbunyalar domates kaynatmacalar kırmızı biber közlemeceler ...
Yahu daha erken değil mi
Hala yaz gelmedi ki anlamadım bu dedikleriniz yazın alınır hem ucuz olur

Bugun benim kizimin dogum gunu
Tam 4 yasina giriyoruz bugun
4sene once

3gunluk bir anneydim
Ilk anneler gunum ve kucagimda 3 gunluk kizim

4yil sonra
2tane kizimmmm
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Guzel hayat saglikli uzun omur versin
Hamilelere guzel dogumlar
Cocuksuzlara da hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin
Gunumuz kutlu olsun
Sağlıklı Mutlu huzurlu nice yaşları olsun

Kaptanım iyi yolculuklar umarım şu hayvancık yüzünden uykusuz kalmamışsınızdır..

Kizzz ne faresi nerde kmde varmis ayyy kasinmaya basladimmmm iiiyyykkkk

Ne olduğunu bilsen fareye şükredersin... :KK17:

Tarhana deyince duracaksınız Maraş var burada demi Harpy Harpy
Bizim tarhana sizinkiler gibi değil kıtır kıtır yenir ve oda yazın yapılır

:duduk: Evet duracaksın ve her gün firik diye tutturacaksın.. Çünkü ben öyle kıtır yiyemiyorum. Kıbrıs'ın tarhanasıyla maraşınki neredeyse aynı. Sadece bizde çerez olarak tüketilmiyor.. :kk77: Her türlü yerim..

Kaptanım iyi yolculuklar umarım şu hayvancık yüzünden uykusuz kalmamışsınızdır..

Ne olduğunu bilsen fareye şükredersin... :KK17:

:duduk: Evet duracaksın ve her gün firik diye tutturacaksın.. Çünkü ben öyle kıtır yiyemiyorum. Kıbrıs'ın tarhanasıyla maraşınki neredeyse aynı. Sadece bizde çerez olarak tüketilmiyor.. :kk77: Her türlü yerim..
Ay ne ki o ayyyyyyyy allahimmm . yaratik mi tovbe estafrllah sen biluonmu

Ölçülerim
gogo2405 gogo2405
Basen:92
Göğüs:91
Bel:73
Göbek:82
Bacak:49
Kol:28
Omuz:56
Omuzlarım geniştir umarım yanlış ölçmedim
56 omuzmu aman allahim bende benmkini genis bilirdim ben iriyim bide . kiz boyun kac ki senin . omuzun etrafini olmucen hee

gogo2405 gogo2405
Gogus - 88
Bel- 68.5
Gobek - 81
Kalca - 91
Sag bacak - 56.5
Sol bacak - 56
Sag kol - 28
Sol kol - 27.5
Kiz sen citi pitisin galba olculer guzel tabi saka yapiorum citipiti kadar degil ama ole amana aman da kotu degil bence guzel dahada guzwl olucak jillianla

Sabah
Sucuklu 4 yumurta 1.5 tbe tahin pekmez domates salatalik
Oglen yok yemem
Aksam kuru fasulye 1kase 4 5 catal makarna
Gece yogurt
Spor jillian 1 level . disari cikip adim yapicam aksam yazarim .
Su 2 litre anca icerim disari cikinca fazla icmeye frsat olmuyor malum wc sorunuda oluyor

Back
X