• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.

Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.

Yedim wallaha :110: baktım Can'ım kızımın mamasını yemek istiyor olay çığrından çıkmadan duruma el attım bol pul biberli yoğurdumu yedim
15.gif

Çarşamba çarşamba eksi 200-le mutluluktan uçuyorum şu an, sanki 1 kilo vermişşş havasındayımm :KK70::KK70::KK70:
Darısı Cumaya inşaAllah, hepimizeee:KK71::KK71:

Ay be güzel ben de biraz vermişim sabah gördüm ama nedense memnun olamadım.
55.gif
Haftada 500 gr hedefimi tutturamıyorum bir süredir.. Umarım sadece kas artışındandır..

Kizlar npaysiniz bensiz

Sensiz çok sıkılıyoruz o kadar çok sıkılıyoruz ki geçmiş felan yapıyoruz
100.gif

Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)

Piknikten cezalar gelcek sanki :KK66:

Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım :KK66:

Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.

Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.

@sevimlicadi0 canım Gonca abla haklı yapacaksan 3 gün yap, ben 6 gün yaptım iyiydim ama sonradan güçsüz kaldığımı farkettim, bir de bırakınca yemeklere saldırma isteği oluyor haliyle, ağızda tat falan kalmadığı için herşeyin tadını almak, yemek istiyorsun :)) Hasta gibi olursun bırakınca, yani ben kendimi öyle hissettim bir kaç gün..
Zaten 3 gün yeter illa ki detoks istiyorsan, kilon aniden iner sonra da sağlıklı beslenmene dönersin..

Tamam ozaman en azindan 3 günlük yapayim yani pazar gününe kadar pazardan itibaren normal beslembeme geri dönerim. Cuma gününden itibaren bende jilliana baslamak istiyorum simdi baslayip + cikmak istemiyorum o yüzden cuma baslamya karar verdim. Bende cuma sabahi ölcülerimi alip buraya yazacagim. Iyiki varsiniz ya tekrardan hepinize tesekkür ederim :KK200:

Sabah 2 dilim kizarmis tbe 1 yumrta
Oglen yarim kase yogurtlu eriste 1 tane cogkofte
Aksam soguk corba
Spor jillian 1level 10 bin adim
Su 2 litre

1 yumurta mı
73.gif
Ateş'in felan mı var? Ayrıca tam kas yapacağın proteine ihtiyacın olan dönemde yumurtayı mı kestin aferin..

Sade türk kahvesi
Sabah
haşlanmış 2 yumurta
yeşillik
zeytin
ceviz,fındık

öğlen
kuru fasulye, biber dolması

akşam
karışık ızgara
su: 2.5 lt
spor: jilian six pack, 45 dk pilates, 8 bin adım...
yatmadan 2.5 fincan hibiskus veya yeşilçay içerim

55.gif
Haftada 500 gr hedefimi tutturamıyorum bir süredir.. Umarım sadece kas artışındandır..

100.gif
Gecmis derken :)

55.gif

100.gif

Az olsun ama olsunn :) yarın dinlen cumaya biraz daha iner inşaAllah :)

Gecmis derken :)

İşte sen olmayınca 3-5 sayfa oluyor onu da okuyup bitirebiliyoruz :)

Az olsun ama olsunn :) yarın dinlen cumaya biraz daha iner inşaAllah :)

Yarın spor yapmam lazım ben hafta sonu yapamıyorum bari hafta içini değerlendireyim.. :KK6:

kızlar yarın öğleye kadar maydonozumuzu unutmayalımmmm
ben hala artıyım
jillian yaptım yapalı artı çıkıyorum
bugun 3. günüm ağrılarım daha hafifledi ama özellikle göğüs kısmım çok zorluyor
meğer şınav ne süpermiş daha önce yapmadığıma pişmanım

Yapabiliyorsan ne Mutlu sana :KK68: ben hala yarımın yarısından. 5-6 tane anca yapıyorum :ıslık: olduğu kadar artıktın napim...

Son düzenleme:
Back
X