• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese selam :KK52:
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içinde :ruh: pazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor:KK51:
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki:dua:
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek. :KK46:
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları:KK200:

Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..

Kardeşine de ömür boyu mutluluklar dilerim :KK36:

canim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)

iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.
bende iyiyim gulum Akin'i okula gotur getir, sinava calis, ev isleri derken gunler geciyor:)

kolay gelsin canim benim :)

pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)

sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?

amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)

tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.
ne ameliyati oldun?
yarın kontrol var gülüm çok şükür bu zamana kadar geldik Rabbim bağışlasın inşallah.çok koşturuyorsun gülüm ya 2 canlısın yorulmuyormusun kendine zaman ayırsan biraz

Yok maalesef yaa nedenini anlayamadım arada bir azalirdi ama bir gün sürerdi bugün 3.gün yinede az :KK43:
canim ben et urunleri, bulgur, dereotu yedigimde sutum artardi.
birde yulaf marketlerde vardir, yulafi bulgur pilavi gibide yapiyordum, ya da sut, kuru meyve koyup kahvaltilik gevrek gibide tuketiyordum, hatta yogurda da katabilirsin.
Bunlar bende ise yaramisti, insallah seninde sutun bollasir, kuzuna sifa olur..

yarın kontrol var gülüm çok şükür bu zamana kadar geldik Rabbim bağışlasın inşallah.çok koşturuyorsun gülüm ya 2 canlısın yorulmuyormusun kendine zaman ayırsan biraz
evet cok sukur asyam..
ohoo bunlar iyi gunlerim bebek dogduktan sonrasi daha zor.
Allah saglik sifa versinde yorgunluk dinlenince geciyor.
simdi okul okumaya karar verdim yeniden gulum, ondan sinavlara hazirlaniyorum.
Akin 3 saatligine okula gidiyor bende calisiyorum.
kontrolun iyi gecer insallah haber etmeyi unutma..

Back
X