- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
ne guzel bir manzara:)Eki Görüntüle 1884778
Yürüyüş yolumdan bir kare
Cok sagol canim benim hayirlisi, haklisin...Yawrukush canım geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşaAllah
Sen de üzme kendini.. Zamanın ne getireceği hiç belli olmaz, belki Rabbim nasip eder de ailenle, çocuklarınla, sevdiklerinle nice güzel bayramlar geçirirsiniz![]()
cok sagol ablammm :)Özgem geçmiş olsun Akın paşaya çabuk atlatır inşallah.
iyi yolculuklar ablacim :)Biz kızımla yoldayız İzmir'e doğru. Uşak'tan geçiyoruz şimdi.
Hic sitem etme Senayim, ne buyuk nimet o ziyaretler..Çok duygulandımmahfettin beni bende az önce yağtığımız bayram ziyaretlerinden yoruldum diye sitem ettim üstüne bunu okudum
nolur üzülme... Allah senin orda olmanı istiyor herşey sınav... Biz yanındayız ailen yanında gönüller bir olsun küçük hastalıklr geçer Allah kalıcı dert vermesin diyelim.. Dualarım seninle
Amin canim, benim sualarim da seninle..
Cok normal Fikriyecim uzme canini, bayramdan sonra acisini cikaririz :)Kızlar dünden buyana giremiyorum nete bayram yoğunluğu tüm kardeşler biraraya gelince telefonu elime bile alamadım sonra yayla ya gittik kayınbabamlar la bayramlaşmaya orda kaldık bugün eve geldik yeni fırsat bulabildim Dünün menüsünü bile yazamadım
sporu firsat buldugunda 200 ziplamayla telafi edersin kuzum :)Dünün menüsü
Sabah
1 salkım üzüm
Öğlen
3 dilim pide
3 şiş kuş başı et mangal
Salata
Akşam
Yarım pide
3 şiş et mangal
Salata
Spor yapamadım
Su:8bardak
bugunde spor icin 200 jj telafisi olsun gulum, firsat bulunca yaparsin:)Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim börek
3dilim peynir
3 çatal kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen 1 Türk kahvesi
Akşam
4 dilim ekmek
3 şiş et mangal
Salata
Spor yok
Su:10 bardak
cok guzel bir gun olmus canim ,tebrikler :)KahvaltıM, 2 kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
Ögle, bir kase tarhana çorbası, yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara, bir avuç badem ceviz, 2 kare bitter
Aksam, bir tabak bulgur pilavı, bir kase cacık
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Yawrukush
Cok sagol canim benim :)Yawrukush canım çok geçmiş olsun iyileşir inşallah biran önce:))