Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canlar..
Çok özür diliyorum dün yarışma listesini hazırlayamadım, bugün de adım yarışmasını hatırlatamadım :KK43:

Gece geç saate kadar burdaydım, belki yine adım yazan olur diye bekleyeyim dedim biraz..
Kardeşim hasta, gece ateşi yükselince onunla ilgilenmek zorunda kaldım..
Gece uyumayınca da sabah nasıl uyuyakalmışım hatırlamıyorum..
Geçmiş olsun canım kardeşine sende dikkat et kendine.

Selam canlar..
Çok özür diliyorum dün yarışma listesini hazırlayamadım, bugün de adım yarışmasını hatırlatamadım :KK43:

Gece geç saate kadar burdaydım, belki yine adım yazan olur diye bekleyeyim dedim biraz..
Çok geçmişnolsun cnm kardeşin şimdi nasıl?

Bugun hic gelemedim takima kizlar aslinda firsatimda vardi ama gelecek hali bulamadim kendimde.:KK61:
Ne oldu ne bitti konusup tekrar yasamak istemiyorum ayni seyleri ama ozetle annem dogumuma gelemiyor.
Nasil yapacagim tek basima, hem Akina, hem bebege nasil bakacagim?
Dogum sirasinda Akini kimseye birakamayacagiz, kimseyle kalmaz, hastanede de duramaz..
Tek cozum esimle Akinin beni hastaneye birakip eve donmesi, bir arkadasimda hastanede benimle refakatci kalabilir.
Yani resmen hastanede tek basima, kimsesiz dogum yapacagim.:KK61:
Akin sefil olacak, ben nasil toparlanacagim diye dusune dusune sabahi aksam ettim.
Oyle doluyum ki tarifi imkansiz..
Yinede beterin beteri vardir diye polyanacilik yapiyorum.
Esimde bugun tum gun calisti, yarinda calisacagim diyor birde oradan afakanlar basiyor.
Akinla da ilgilenemedim bugun, yarin ne yapacagim bilmiyorum.
Akliniza gelirsem bana dua eder misiniz canlar, icime biraz olsun ferahlik gelsin diye,tum bu seylerin altindan kalkmam icin guc kuvvet gelsin diye..
Hepinize gunaydin, insallah sIkIntilardan uzak bir gune uyanirsiniz...
Canımmm seni çok anlıyorum. annenin geleceği güne odaklamışsın kendini gelemeyeceği için şuan üzgünsün ama eminim bebişini sağlıkla kucağına alınca tüm stresini üzüntünü unutacaksın.üzülme lütfen hem yalnız değilsin bak arkadasin yanında olacakmış akın paşaya da babası bakacak. ve bence çok güçlü bir kızsın bununda üstesinden gelirsin gülüm :KK200:

Selam canlar..

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. şimdi nasıl

Canım ya ćok üzüldüm insanın sevdiklerini en ćok istediği ihtiyaç duyduğu an annen neden gelemiyor canım.olsun yinede canını sıkma hepsi gelir geçer o Bebişi kucağına alıcağın mutlu anı düşün tüm sıkıntılar geçer senin ićin dua ediyorum biran önce sağlıkla kucağına al Bebişi inşallah:)))ćok varmı doğuma
31 hafta bitti canim, cok sagol yazdiklarin icin..

Ozgem
Benim annem hastalandi gonderdim
2cocuguma ve kendime yalniz baktim
Hic uzulme
Okadarda zor degil ciddiyim
Bebek uslu olursa cok guzel bakilyor
Sunu bil ki
Yine dogursam yalniz olmak isterim kusummmm
Esim birkac gun izin almistii okadarr
nasil hallettin Kadris..
bana biraz tuyo verir misin?
bende senin gibi halledebilir miyim acaba...

Dunku menumu paylasmicam
Cezalikti cunkuuu
10.000 adimim var ama bugun spor ile telafi edecegim
canim adim yarismasi sonucunu tekrar duzenleyeyim dun 2. olmussun tebrikler:)

Canım annenib gelememesi çok zor olacak senin için ama bu kadar kötü hissetmenın sebebi hem sen anneni çok özledin birde devamlı planlar kurdun annem gelsin şöyle yaparız böyle yaparız. Eşinin çok destek olamayacağını bildiğiin için annene şartlandırmıştın kendini ama şimdi şöyle düşün annen gelemiyor olabilir ama sen oğlun sağlıklısınız Akınla devamlı konuş belkide o dönemde tahmin ettiğinden de olgunlukla karşılayacak bu durumu. Tahmin ettiklerin olmaz da hayallerin gerçekleşecek ne biliyorsun. Dualarım seninle Allah evladını sağ salim kucağına almanı nasip etsin Sen çok güçlü bir kızsın bunların hepsinin üstünden geleceksin canım.
Akini hazirlayacagim bu duruma elbet Senayim, insallah ustesinden gelebilirim..

Allah kolaylık verir canım benim inşallah kolayca atlatirsiniz gözünde buyutmemeye çalış bak arkadaşın var en azından hastanede yanlız değilsin babasına akına bakar onunda izni vardır doğum için. Hem gün doğmadan neler doğar bakarsın annen çıkmış gelmiş.
dogum izni 1 hafta alacak esim ablam bu durumda.
aslinda hastanede doktorlar , hemsirelerde cok guzel bakiyor benim tek derdim Akin..

Selam canlar..

canim cok gecmis olsun kardesine..
daha iyi mi?
benim vaktim vardi hallettim yarisma sonucunu ama eksik olmus duzeltecegim simdi..

Allah yardımcın olsun canım..
Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
İnşaAllah herşey düşündüğünden daha kolay olur senin için..
amin canim insallah..

Canımmm seni çok anlıyorum. annenin geleceği güne odaklamışsın kendini gelemeyeceği için şuan üzgünsün ama eminim bebişini sağlıkla kucağına alınca tüm stresini üzüntünü unutacaksın.üzülme lütfen hem yalnız değilsin bak arkadasin yanında olacakmış akın paşaya da babası bakacak. ve bence çok güçlü bir kızsın bununda üstesinden gelirsin gülüm :KK200:
insallah gulum, bu zor zamanlari kolaylikla atlatabilirim...

nasil hallettin Kadris..

aslinda hastanede doktorlar , hemsirelerde cok guzel bakiyor benim tek derdim Akin..

daha iyi mi?
benim vaktim vardi hallettim yarisma sonucunu ama eksik olmus duzeltecegim simdi..

amin canim insallah..

Eşin Akın'a baksa sen bebekle ve kendinle ilgilenirsin . Buzluğa isitilmaya hazır yemekler koyabilirsen süper olur dolap kaplarina çorba bile koyabilirsin ister ocakta ister mikrodalgada ısınır
2 haftalığına falan tutabilecegin yardımcı olsa keşke yada 1 aylığına buralarda zorda Amerika'da vardır belki

nasil hallettin Kadris..

daha iyi mi?

amin canim insallah..

Atlatırsın tabi kuzum Allahın izniyle pozitif düşün pozitif olsun

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Peynir
Domates biber salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen
1 bardak süt
Bitter Çikolata
Akşam
Çorba
4 yk makarna
Yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor 30 dk egzersizler 200jj
10000 adım

Dün çok misafirim vardı ve çok yorgun düştüm o yüzden menü yazamadım ama şuan ne yediğimi hatırlamıyorum ama biraz bozdum o kesin cezalarımı alayım :KK51:

nasil hallettin Kadris..

daha iyi mi?

amin canim insallah..

Ozgem annemin gidisi hesapta yoktu
Sali evime geldim
Carsamba sabahindan sonra yalnizdim...
En kotusu asyaya yemek kismiydi
Herseyi yiyemiyordu
Akinin yemek olayina gore pratik buzluk acil durum duzenlemesi yap yeter...
İnan bana zor ama abartilacak kadar degil...
Komposto hazirla kendine sicakken kapat...
Akini halletttt
Kofte fln koy buzluga hatta corba et sote attt
Bebek durmazsa isitir yersiniz

Melis 4ay hic aglamadi ...bu benim sansimdi
Asyanin cisi zorladi
Bebegi uyandirip zorla emzirirken cisim kakamm diye deli ediyordu beni
Tamamen kiskancliktan
Birkac parca akin krize girdiginde onu susturcak oyuncal cikolata bulundur birde
Hersey rayina giriyor kuzucummm
Merak etmeeeee
Kendinide cok uzme cocugum perisan olcak yok ac kalcak...
Birsey olmaz
Asya hastaneden ciktigim gece 41 atesle acilde yatti
Bebek elimde gidemiyorum kafam asyada
Tek basima dogrulamiyorum
Neyse geldi eve
Virus kapmiz asla bebege yaklasmicak
Oda merak ediyor
Melisi koru
Asyanin kusmugunu temizle atesini dusur derken gecti ilk haftammm
Dusun nasil yani saka gibi bebege yaklasmicakkk aslaaaa oyle tehlike:)

Bunlari dusunnnn
Ohoooo ne var bakarim dersinnn

Herkese merhabalar kizlar,
Desteleriniz, pozitif mesajlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.
Dun cok depresiftim , simdi daha iyiyim, eksik olmayin.
Kahvaltiyi hazirlayacagim, sonrada Akin bende tum gun..
Hepinizi opuyorum, firsat buldukca gelecegim..
Akınla nasıl geçiyor??

Eşin Akın'a baksa sen bebekle ve kendinle ilgilenirsin . Buzluğa isitilmaya hazır yemekler koyabilirsen süper olur dolap kaplarina çorba bile koyabilirsin ister ocakta ister mikrodalgada ısınır
2 haftalığına falan tutabilecegin yardımcı olsa keşke yada 1 aylığına buralarda zorda Amerika'da vardır belki
Çok mantıklı

Selam herkese bende nezleyi. Yada grip bilemiyorum aferin içtim bugün bir öğlen 1 saat birde akşama dığru 1 saat hasan uyurken hemen uyudum. Eşim akşam yemek olayını dışardan almış getirmiş yedik . Biraz daha iyi gibiyim sinüslerin dolu. Hasanı eşimle yıkadık. Hamzayıda şuan babası yıkıyor yarım saat sonra uyuması lazım. Yarın okulll benim yine mesaim saat 6:30 da başlayacak.. sizlerr nasılsınız?

İyi akşamlar :)

Çok geçmişnolsun cnm kardeşin şimdi nasıl?

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. şimdi nasıl

nasil hallettin Kadris..

daha iyi mi?

amin canim insallah..

Çok sağ olun canlar.. Allah razı olsun..
Fena değil şimdi, iğne yapıldı, ilaçlarını, şurubunu içiyor...
Boğazı bir yandan, grip bir yandan, en kötüsü de ateşi oynuyor, bir inip bir çıkıyor, annem de sürekli başında :(

Selam herkese bende nezleyi. Yada grip bilemiyorum aferin içtim bugün bir öğlen 1 saat birde akşama dığru 1 saat hasan uyurken hemen uyudum. Eşim akşam yemek olayını dışardan almış getirmiş yedik . Biraz daha iyi gibiyim sinüslerin dolu. Hasanı eşimle yıkadık. Hamzayıda şuan babası yıkıyor yarım saat sonra uyuması lazım. Yarın okulll benim yine mesaim saat 6:30 da başlayacak.. sizlerr nasılsınız?

Aleyküm selam canım..
Geçmiş olsun..
Bende de halsizim, hasta olmasam bari ama evde babam, kardeşim hasta, bulaşması an meselesi..

Aleyküm selam canım..
Geçmiş olsun..
Bende de halsizim, hasta olmasam bari ama evde babam, kardeşim hasta, bulaşması an meselesi..
İnşallah bulaşmaz canım bende hastayım fena grip gibi ama ayaktayım evlatlara koşturuyorum uyudular şimdi bi nefes alıcam aferin içicem çok pis uyku yapıyor dikkat et kendine meyveni ihmal etme canım kardeşine de Allah tan şifa inşAllah ..

Back
X