• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım gözlerim yaşardı feyza Menün gayet güzel :anne:

Okuldan geldim kizlar, butun hafta kendimi camasir yikama, utuleme ve evin gunluk yemegini yapmaya verecegim :)
Tabiki sizi takipteyim , bir gozum burada:)
Ama utuler beni bekler...

kura guzelim, her hafta degistiriyorum :)

uyum sagliyorsun gibime geliyor benim feyzos:)

vize telaseleri :)
ne guzel gunlerdi..
bende bu hafta kendimi camasir ve utuye verecegim:)
hic ozenilecek bir hayatim yok :))

evet tam sizin bayraminiz, supurgelerinizi alin gelin:)

ay cok guldum mesajina :))

menunde, egzersizinde , su miktarinda guzel canim:)

Kizlar hepinize iyi akşamlar . mayışmış bir şekilde koltukta uzaniyorum gözlerim kapanıyor . biraz daha iyiyim . düzgün bir menüm yok yazmiyim en iyisi
Spor;13 550 adım yürüdüm
@Yawrukush ve Dahlia_ Dahlia_

Feyzayı bekliyorum işte gelmek bilmiyor kii cadııı :))

Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedim :halay: kahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye :KK11: baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam :rapci: gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi :KK43: geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok:skandal: neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik :olamaz: sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek :KK42: valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani :KK42: şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm

Bana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira

@belindamm arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden @Dersaadet_ yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük

Alya008 Alya008 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden marlin18 marlin18 ide
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif

fyzanur fyzanur derece gelmedi ama yine de mucuk mucuk :KK66:

Yok siz olmadan zaten bise yapmam :KK70:
Illa bi suc ortagim olur yanimda :KK70:

Suç ortağı mı arıyorsun biri ben biri fyzanur fyzanur :KK70::KK70:
anemmmm okula geç kalcam oku oku bitmedi ...alıntılarıma dokunmayın bunları gelince doldurcam :D:D:D

Hiç üzülme canım çocuklar öyle sağlıksız ortamda buyuyecegine ayrı olmaları daha iyi kavgasız bir ortamda sakin yetisirler diye düşünüyorum. Tabi anne babayla büyümek en güzeli ama olmuyorsa olmuyordur.

Sağol canım dışarı çıkacaktım acikmamak için ayak üstü yedim makarnayı. KarKralicesi KarKralicesi Nerdesin kuzum gel kaynasalim. @Adsr bu şekilde etiketleyebilirsin canım.
Aynen ablam haklısın da çocuklar biri 2.5 yaşında biri yeni 9 aylık falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kim bakar ki

Dünkü Menüm
SABAH
1bardak soğan suyu
yarım bardak süt

1nescafe
1elma

ÖGLE
1kase corba
fırında patates
azcıcık pilav

2mandalina(1'Er saat arayla)

AKŞAM
Yarım kase corba
2kaşık ıspanak
2catal pattis kızartması
yogurtlu biberli kabak

1kücük salkım üzüm
3lt su
yarım saat yürüyüş

:KK4:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK4:
  • Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.:KK67:
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.:KK19:
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.:KK68:

1.GRUP

umutLatahzen umutLatahzen
@Burcak41

@belindamm

2. GRUP
Ebush_354 Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur fyzanur

3.GRUP
@murphymercy
Alya008 Alya008
M M_atruska

4.GRUP
@gogo2405
KarKralicesi KarKralicesi
@Adsr

5.GRUP
marlin18 marlin18
@gulpinargul
Dahlia_ Dahlia_

6.GRUP
@tiffany20
@edsoff
@haeshin

Gonca ablayla yine eşiz:spor:

Iremim hoşgeldin kuzum :KK66:nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın:KK50:

Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedim :halay: kahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye :KK11: baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam :rapci: gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi :KK43: geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok:skandal: neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik :olamaz: sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek :KK42: valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani :KK42: şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Kim bunlar?
Rezillik diz boyu:KK4:

Canim merahaba ben tekrar tanitayim kendimi sana irmak adim :) takim arkadasiyiz diger arkadasimi ariyorum nesajlari okuyorum kacirmayim yazayim dedim. menun guzel bence genel hatlariyka ama mesela makarnayi tek yemek yerine yogurtla protein destegi verebikirism ayni sekilde meyvelere de yogurt süt ekleyebilirsin yaninda glisemek indeksi dusuruyor
Hoşgeldin aramıza:KK19:
İrem bende:KK73:

Merhaba kizlar yer varmi acaba ☺
Merhaba hoşgeldin

Merhabalar kızlar aranıza bende katılmak ıstıyorummmm?? :KK66:
Hoşgeldin:KK19:

Kizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum

Back
X