bukez dilimle ilgisi yok kız ... geçen çift xl dediğim kız bana sen çocuk gibisin dedi . bende gezdiğim diğer kızlara sizcede öylemi dedim beni kaale alıp cevap vermediler bile kendi aralarında konuşmaya devam ettiler bende öyle olsun kırıldım dedim önüme döndüm . sonra bu cevap vermeyen kız ile başka bir kızın arasında otururken ikisi mesajlarıma baktı.bende teli beni kaale almayan kızdan çektim diğerine okuttm. oda öyle olsun küstüm dedi. sonra bende ona kötü şeyler söyledimde ne söylediğimi bile hatırlamıyorum çok kırılmıştım çünkü...bir süre sonra kıza aramız iyimi dedim bilemiyorum feyza dedi.bende hiç bir şey yapmadım . ben uyum sağlayamıyorum ya tekrar psikiyatrise mi gitsem napsam bilemiyorum
canim bunlar var ya incir cekirdegini doldurmayacak seyler..
bu bahsettigin arkadaslar kac yasinda Fayzacim, cok mu kucuk yaslari..
bence cocuk gibi davrananlar onlar.
sende daha yeni tanistigin insanlara telini verip mesajlarini okutma..
universite ilk sinifta boyle asiri samimi olan insanlar sonra ayni hizla birbirlerinden uzaklasirlar haberin olsun.
bence en guzeli ilk birkac ay insanlari gozlemle, tanimaya calis, sonra kimlerle arkadas olacagina sen karar ver.
herkesle arkadas olmana gerek yok, adam gibi insanlarla arkadas ol.
onlar seni degil sen onlari kendine arkadas olarak sec.
insanlara soguk davranma ama bir miktar mesafen olsun, selamini ver, hal hatir sor, sonra kafa dengi oldugunu dusundugun insanlarla arkadas ol...
aynen bu kızla ve diğeriyle bir daha gerekmedikçe muhattap olmayı düşünmüyorum. facebook hesabıdanda silsemmi acaba yoksa kalsamı bilemedim.özgeninde yorumlarını alayımda bi:) öfkeyle kalkan zararla oturur demişler sinirli sinirli yalnış birşey yapmayım.
bak iste yukarida yazdigim seyi yapiyorsunuz, bir anda asiri samimiyet, sonra bir anda asiri sogukluk.
buna hic gerek yok.
kimseyi facebookundan da silme, neden sileceksin ki canim..
insanlarla mesafeli bir sekilde yakinlas, kisiligini begendiklerinle de daha yakin ol digerlerine nazaran...