• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Feyza cim. bende bir ortama girdiğimde hemen uyum sağlayamam.cok arkadaşım olsun diye dusunmedin hic.konusmak isteyen konusur istemeyen kendisi bilir.herseyin az ve öz olanı iyidir. fazla takılma bence bu konulara canını sıktığına degmez

Günaydın Feyza cim. bende bir ortama girdiğimde hemen uyum sağlayamam.cok arkadaşım olsun diye dusunmedin hic.konusmak isteyen konusur istemeyen kendisi bilir.herseyin az ve öz olanı iyidir. fazla takılma bence bu konulara canını sıktığına degmez
tek kalınca sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor , hani vardırya kimseyle konuşmayan uyumsuz tipler hakkımda öyle düşünecekler diye çok çekiniyorum ,bütün sorun bu aslında

tek kalınca sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor , hani vardırya kimseyle konuşmayan uyumsuz tipler hakkımda öyle düşünecekler diye çok çekiniyorum ,bütün sorun bu aslında
Canım başkalarının ne düşündüğüne niye önem veriyosun boşver ne düşünürlerse düşünsünler bak büyüklerimiz ne demiş ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol o yüzden olduğun gibi görün herzaman kendini biraz önemse mesela güzel değilim diyosun ne demişler ćirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır hem ben senin vatsap da resmini görmüştüm çirkinde değilsin asla öyle düşünme kendini önemsedikçe özgüven inde yükselicek eminol sadece kendini önemse kendin ićin yaşa başkalarını boşver tamammı tatlış:))

kız ağzından yel alsın ... kendini en rahat hissettiğin doktoru bulana kadar arayışını sonlandırma canım , bu senin en özel anın sonuna kadar tadını çıkarmalısın ama sen sürünüyosun resmen ... lütfen elindeki bütün imkanları değerlendir gerekirse bütün gidebildiğin maddi manevi gücünün yettiği doktorları dene ve aklına yatanı bul. sen bunları çekmek zorunda değilsin . devlet hastanesi olacaksa bir sürü devlet hastanesi var hepsini dene gez gör
adam beni hayattan soğuttu ya şkerimi ölçtürmüş kanda 199 çıkmış ama kahvaltı edeli 45 dk olmuş normalde ben 2 saat sonunda ölçerim anlatmaya çalışıyorum tersliyor bağarıyor.karaciğerinde yağlanma var diyor 35 olması gereken değer 46 çıkmış olabilir her hamile kadın kilo alır yağlanma olur senin benim ciğerimle ne işin var.tansiyonum 14 çıktı çok kötü gidiyorsun bilmem ne ayakların şiş ya ayağım tabi şişecek şurda ne kaldı salak adam ya.etrafımda birdürü insan var yengem diyor 45 le hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım senin gibi dikkat bile etmedim yarım tepsi börek yediğimi biliyorum diyor 44 numara erkek terliği giydim kimse ne ciğer dedi ne tansiyon dedi diyor.sanki dünyada doğuma gidecek bir ben kamışım.tansiyon 11 olsa iyi ama sabaha kadar bel ağısından gözyaşı döküyorum sancılanıyorum.ben pimpirikliyim normalde zaten adam hayatı kararttı gözümde

adam beni hayattan soğuttu ya şkerimi ölçtürmüş kanda 199 çıkmış ama kahvaltı edeli 45 dk olmuş normalde ben 2 saat sonunda ölçerim anlatmaya çalışıyorum tersliyor bağarıyor.karaciğerinde yağlanma var diyor 35 olması gereken değer 46 çıkmış olabilir her hamile kadın kilo alır yağlanma olur senin benim ciğerimle ne işin var.tansiyonum 14 çıktı çok kötü gidiyorsun bilmem ne ayakların şiş ya ayağım tabi şişecek şurda ne kaldı salak adam ya.etrafımda birdürü insan var yengem diyor 45 le hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım senin gibi dikkat bile etmedim yarım tepsi börek yediğimi biliyorum diyor 44 numara erkek terliği giydim kimse ne ciğer dedi ne tansiyon dedi diyor.sanki dünyada doğuma gidecek bir ben kamışım.tansiyon 11 olsa iyi ama sabaha kadar bel ağısından gözyaşı döküyorum sancılanıyorum.ben pimpirikliyim normalde zaten adam hayatı kararttı gözümde
Doğru canım benimde hamileliğimde ayaklar balondu ayakkabılarımın hiçbiri olmuyodu parmak arsı terlik giyiyodum hamilelikte ćok normal ayak şişmesi ama senin doktorunu bende beğenmedim hemen değiştir bidaha da o doktora gitme doktormu kalmadı başka sürekli senin canını sıkıyo ćok kızdım bu doktora ben hamileliğimde 1 doktoru ćok övmüşlrrdi ona gittim ilgi alaka sıfırdi hemen doktoru değiştim bende sonraki doktoruma daha önceki doktoru neden değiştiğimi anlattım sizdede ilgi alaka sıfır olucaksa sizede gelmem dedim ama adam doğum bitene kadar benimle ćok ilgilendi bidaha ki hamileliğimde yine ona giderim:))

Öncelik le hamileliğin hayırlı olsun.. ben hnuz goruyorm . Gebeligin sonuna gelmis bir Anne icin bu ne olumsuz yorumlar ne biçim dr o öyle. Okumakla gerçekten adam olunmuyor. Merhamet vicdan lazım özellikle dr lara. Sen bir can taşıyorsun ve gebeligin sonuna gelmissin neredeyse kilo alman ayakların şişmesi bel ağrısı o kadar çok normal ki. Herkeste farklı derrecede olur bunlar. Dr olarak sakinlestirip güzellikle anlatmak varken bu nasıl üslup. Sizin neler hissettiiginizi bir nebze düşünmemiş. Yanlış anlama ama böylesi dr la doğuma girilmez. İnsallah gonlunce güzel bir dr a denk gelirsin. Benim 27. Haftada doğum pozisyon una girmişti kizim. Ben hep içten içe panik oldum erken doğacak diye. Ama dr um hiç germedi beni. Kaldı ki tam 40. Hafta günümde doğum yaptım. Herkes aa karnin önde aşağıda doğum yakın derken kulaklarımı tikadim. İyi bir dr şans meselesi. Doğum anında kendi dr um girmedi. Gece sanciyla hastaneye yattigimda beni muayeneye gelen bir dr da beni çok kötü etkilemişti. Yok nabzını kötü yok kalbi iyi atmıyor bebeğin diye diye beni stresten kaybettiler. Gece zahmet edip de sancıyı vermedi hanfendi bu saatte suni sancı veremem dedi. Sabaha kadar bekletti kendi uyuyacak diye sancidan sabahı sabah ettim. Sabah geldi yine aynısı benim psikolojinin bozdu. Normal doğuma ramak kala beni sezeryane alıyordu ki. Dr nöbeti devretti. Allahıma bin şükür iyi bir dr denk geldi. Sağ selamet doğum oldu bitti. Çok uzattım ama iyi bir dr seni sakinlestiren yumuşak huylu birine denk gelmen dileğiyle. Hiç panik stres olmaya luzum yok. Surda bebeğini almaya ne kalmış. Tıka kulağını o saçma sapan yorumlara

Öncelik le hamileliğin hayırlı olsun.. ben hnuz goruyorm . Gebeligin sonuna gelmis bir Anne icin bu ne olumsuz yorumlar ne biçim dr o öyle. Okumakla gerçekten adam olunmuyor. Merhamet vicdan lazım özellikle dr lara. Sen bir can taşıyorsun ve gebeligin sonuna gelmissin neredeyse kilo alman ayakların şişmesi bel ağrısı o kadar çok normal ki. Herkeste farklı derrecede olur bunlar. Dr olarak sakinlestirip güzellikle anlatmak varken bu nasıl üslup. Sizin neler hissettiiginizi bir nebze düşünmemiş. Yanlış anlama ama böylesi dr la doğuma girilmez. İnsallah gonlunce güzel bir dr a denk gelirsin. Benim 27. Haftada doğum pozisyon una girmişti kizim. Ben hep içten içe panik oldum erken doğacak diye. Ama dr um hiç germedi beni. Kaldı ki tam 40. Hafta günümde doğum yaptım. Herkes aa karnin önde aşağıda doğum yakın derken kulaklarımı tikadim. İyi bir dr şans meselesi. Doğum anında kendi dr um girmedi. Gece sanciyla hastaneye yattigimda beni muayeneye gelen bir dr da beni çok kötü etkilemişti. Yok nabzını kötü yok kalbi iyi atmıyor bebeğin diye diye beni stresten kaybettiler. Gece zahmet edip de sancıyı vermedi hanfendi bu saatte suni sancı veremem dedi. Sabaha kadar bekletti kendi uyuyacak diye sancidan sabahı sabah ettim. Sabah geldi yine aynısı benim psikolojinin bozdu. Normal doğuma ramak kala beni sezeryane alıyordu ki. Dr nöbeti devretti. Allahıma bin şükür iyi bir dr denk geldi. Sağ selamet doğum oldu bitti. Çok uzattım ama iyi bir dr seni sakinlestiren yumuşak huylu birine denk gelmen dileğiyle. Hiç panik stres olmaya luzum yok. Surda bebeğini almaya ne kalmış. Tıka kulağını o saçma sapan yorumlara
Aramıza hoşgeldin canım ben fikriye 1 kızım var evliyim nasılsın canım

Dahlia_ Dahlia_ senin alerjik ne durumda

Çoookk şükür 1-2 gündür sakinnn, amann gitsin gelmesinn bezdimm vallaa..

güzel değilim kız keşke olsam şişko çirkin bi hatunum ondan depresyondan çıkamıyorum :KK70: sende mi girdin depresyona oyyy kıyamam

İyi de bunu düzeltmek senin elinde..
Kilo vermeye çaba harcamalısın, öyle canım istiyor dayanamıyorum falan yok..
Dün gece aç uyudum mesela, hergünüm böyle olmalı aslında..
Abesle_istigal de öyle, istinasız her gece aç uyuduğunu yazmıştı, kadının verdiği kilo ortada..
Yediğine, suyuna dikkat etmelisin.. Belli bir saatten sonra hiçbirşey yeme..
Normal kilona geldiğinde sen de kendini beğeneceksin eminimm..
Bakım yapmak şart zaten bize, biraz saçına, makyajına baktın mı çok da güzel hatun olursun:KK66:
Şu çirkinim, depresyondayım kafasından bir çıkkkk :sinirli:

İlk baştan gıcık oluyordum zaten doktoruna iyice sinirlerimi bozdu..
Bu nedir ya, hasta, hamile kadınla böyle konuşulur mu Allah aşkına..
Ben onun doktor olduğundan bile şüpheliyim artık, hamilelikten anlayışı yok galiba..
Benim gördüğüm hamileler senin bu yazdıklarının neredeyse hepsini yaşadılar, kimse de bunlara sorun gibi bakmadı..
Hiç umursamadılar bile..
Boşver canım benimm, zaten doğuma 1 aydan az kalmış, bırak kendini paralasın istyorsa sen dinleme...
Sana Allah yardım etsin, gerisi boş..

İki veya üç çocuklu olan var mi acaba aramızda. Birşey merak ettim de. Ben 53 le hamile kalmıştım. 67 yle doğuma girdim. Şimdi malesef 64.7 kg bulunmaktaym. Bu şekilde hamile kalırsam yine mi 10-15 kg alacagm. Bu kabus beni mahvediyor

İki veya üç çocuklu olan var mi acaba aramızda. Birşey merak ettim de. Ben 53 le hamile kalmıştım. 67 yle doğuma girdim. Şimdi malesef 64.7 kg bulunmaktaym. Bu şekilde hamile kalırsam yine mi 10-15 kg alacagm. Bu kabus beni mahvediyor
Yani cevap vermek bana düşmez belki ama bildiğim kadarıyla evet yine o kadar alırsın..
Hamilelik sonuçta, kaç kilo olursan ol her seferinde kilo almak kaçınılmaz maalesef..
Ben de görüp, tanıdıklarımdan biliyorum :)

Yani cevap vermek bana düşmez belki ama bildiğim kadarıyla evet yine o kadar alırsın..
Hamilelik sonuçta, kaç kilo olursan ol her seferinde kilo almak kaçınılmaz maalesef..
Ben de görüp, tanıdıklarımdan biliyorum :)
Estağfurullah olur mu öyle şey. Moralim bozulsada çok sagol. Acil kilo vermeliyim acil :) ne zayifmisim gençken ;)

Back
X