• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

marlin18 marlin18 konuyla ilgisi yok ama 3 çocuğun arasındaki yaş farkları tam benim kafamdaki sorulara göre. Sence çok yaş farkı mi olmalı az yaş farkı mi
Canım ikisininde iyi ve kötü yönleri var. buyuklerin arasında 21 ay var..ben almanya da yaşıyorum .yalnız biraz zor oldu.hastalanınca falan iki küçük çocuk la kolay olmuyor . iyi yönü ikiside evde olunca kolay.şimdi buyukler okula gidiyor onları kaldır okula hazırla falan . küçük sabah onlarla uyaniyor. Zor oluyor yani.buyukler şimdi beraber okula gidiyor.beraber oyun oynuyor hiç kimseyi aramıyor . beraber parka gidiyorlar canları sıkılmıyor . o yönden çok iyi.kötü yönü bazen kıskançlık oluyor yaş farkı az olunca.ben şimdi keşke 3.kızımda çok yaş farkı olmasaymis diyorum .yanliz değilsen ve sana yardımcı olacak birileri varsa yada ailen yanındaysa bence arada az yaş farkı olmasi daha iyi

Canım ikisininde iyi ve kötü yönleri var. buyuklerin arasında 21 ay var..ben almanya da yaşıyorum .yalnız biraz zor oldu.hastalanınca falan iki küçük çocuk la kolay olmuyor . iyi yönü ikiside evde olunca kolay.şimdi buyukler okula gidiyor onları kaldır okula hazırla falan . küçük sabah onlarla uyaniyor. Zor oluyor yani.buyukler şimdi beraber okula gidiyor.beraber oyun oynuyor hiç kimseyi aramıyor . beraber parka gidiyorlar canları sıkılmıyor . o yönden çok iyi.kötü yönü bazen kıskançlık oluyor yaş farkı az olunca.ben şimdi keşke 3.kızımda çok yaş farkı olmasaymis diyorum .yanliz değilsen ve sana yardımcı olacak birileri varsa yada ailen yanındaysa bence arada az yaş farkı olmasi daha iyi
Aileden uzaktayim ama çok yaş farkı düşünmüyorum bende ama şöyle iki iki bucugu da geçsin istiyorum ne yalan söyleyeyim. Allah bir şekilde yardım ediyor her türlü değil mi ama . Bakalım yaşayıp göreceğiz. Kiloyu vereydim iyiydi. Birde kesik uyuyan zor yiyen bir çocuk olunca dahada zorlaşıyor isler

makyaj yapmaya üşeniyorum :KK70: amaaannn buda geçer ya artık boşverdim :)

Canım benim ya fazla makyaj yapmana gerek yok kiiii...
Yüzünde leke yoksa çok şanslısın, sadece göz kalemi bile insanı çok güzel, çekici gözterebiliyor :KK66:
Ya da sürebiliyorsan eyeliner.. Hangisi yakışıyorsa işte..

Canım benim ya fazla makyaj yapmana gerek yok kiiii...
Yüzünde leke yoksa çok şanslısın, sadece göz kalemi bile insanı çok güzel, çekici gözterebiliyor :KK66:
Ya da sürebiliyorsan eyeliner.. Hangisi yakışıyorsa işte..
Ay aynı beni tarif ettin rimel eyeliner olmazsa olmazım:)))

Ama kaçış yok gelsin cezalarrrrr:duduk::duduk:
KahvaltıM ;3 dilim ekmek ,peynir ,zeytin ,yeşillik ,2 catal tahin pekmez ,2 catal reçel ,10 fıstık
Öğle den sonra ;1 kase kısır ,3 kaşık makarna salatasi, bir lokmacik kek
Aksam ,1 kase çorba
Spor yok
Su 1.5 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
Bugünde camide mantı yaptık . Herkes birşey getirmiş . iş bitince oturup yedik.

Seni Özgeye bırakıyorum canım :p

Gruptan atılcaz herhalde bilmiyorum ki

Böyle yersen yakındır o günlerr :sinirli:
Size küçük bir tavsiye her yemekten önce yeşilçay için, tok tutuyor..

merhaba kızlar okudum yorumlarınızı dua edin benim için :KK200:dr u da daha gitmicem o dra beni hayattan soğuttu dünyada şekeri olup ta doğuma girecek bir ben değilimdir heralde.acile gittim bugün bel ağrısından ağlama nöbeti tuttu resmen beni:olamaz:2 güne bu yeni dr a gidicem bakalım o nasıl biri.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah

İnşaAllah canım benim..
Allah yardımcın olsun..

Screenshot_20161106-205725.webp
Screenshot_20161106-205700.webp
benim berbat menüm yinede kalori fazla olmadı
Spor yapamadım yorucu bir gündü
Su 2 lt

Selam kizlar hayirli aksamlar menum gelssiin
Sabah
1 dilim koy ekmegi
1 kozlenmis biber,patlican
2 bardak cay
Oglen
1 kase mehir,corbasi
Aksam
1 tabak nohut ve bulgurlu etli pilav
2 bardak ayran
Bugun yine koydeydim gun boyu kosusturdum simdi koyden donduk hemen dusumu alip uzaniyorum simdi cok yorgunum :KK1: ve reglim geldi insallah cikolata krizleride gelmez :bicak:

Selam kizlar hayirli aksamlar menum gelssiin
Sabah
1 dilim koy ekmegi
1 kozlenmis biber,patlican
2 bardak cay
Oglen
1 kase mehir,corbasi
Aksam
1 tabak nohut ve bulgurlu etli pilav
2 bardak ayran
Bugun yine koydeydim gun boyu kosusturdum simdi koyden donduk hemen dusumu alip uzaniyorum simdi cok yorgunum :KK1: ve reglim geldi insallah cikolata krizleride gelmez :bicak:
Oh koy havası yaramistir insallah. Doğal yemeklerin lezzetide bir başkadır. Afiyet sifa olsun kilo olmasın insallah

Back
X