• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

artık bu hafta başka kaçamak yapmazsın canım,cumaya eksi gelelim hep birlikte tamam mı :KK39:
Aynen zaten yarın ve perşembe sağlam bir yürüyüşümüz var annemle inşallah o faydalı olacak cumaya kadar reglim biter sanırım şişkinlikte bitmiş olur o zamana

hosgeldin tekrar canim :)

guzel olmus masallah canim :)

off off ne ikramlar bunlar boyle, Allahtan hep kosturmussun canim..
Evet canım Allahtan yani benim misafirler birqz hazırcı koşturmaca pek oluyor hem zaten büyük ihtimal haftaya çalışmaya da başlayacağım o zaman günlük azami 8000 adım nöbetçi olduğum günler 12000 adım filan atıyorum yani hareket çoğalacak bayağı

Bugün oruç tut kizlar..menüm
Sahur ;1 yumurta , zeytin ,peynir ,salatalik ,biber ,2k kaşık yoğurt ,1 avuç ceviz badem
İftar ;1 kase tavuk çorba ,3 kuru patlıcan dolma (bulgurla )cacık ,
Ara ;4 ceviz ,2 hurma ; 2 bisküvi
Su; 1 buçuk litre
Spor ;11550 adım yürüdüm
Yawrukush Yawrukush ,@gogo2405 ,@Burcak41
Dahlia_ Dahlia_
Allah kabul etsin.. sporun çok iyi olmuş . Çocukla ben o kadar yuruyemezdm:KK36:

Canım aramıza hoşgeldin benfikriye evliyim bir kızım var darısı sana olur inşallah umarım kilo verip bir evlat sahibi olursun :))
selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin 5 adet
Peynir 1kk
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 Kâse yoğurt
1 mandalina
Ara:yarım mandalina
Akşam
3 haşlanmış patates
1bardak ayran
Ara:1 mandalina
Yarım portakal
1 küćük hürmetine
Su:6 bardak
Spor:10 dakika dans (cezam)
Yawrukush Yawrukush @AKovser P pembehayaller

@haeshin , eda-sofi eda-sofi kuzular nasil oldu kizlar?:anne:
marlin18 marlin18 canim sende iyi misin?
_Masalim_ _Masalim_ , @Asyaca , @belindamm , @gulpinargul sizlerde dun yoktunuz iyi misiniz canlar?
Sinavlari olan, sinavlara hazirlanan tum citirlara kolayliklar ve zihin acikliklari diliyorum.:kahve:
:dua:
Bugunden itibaren tam motivasyonla cuma gunune kadar diyetlerimize asiliyoruz.:kk77:

Egzersizlerimizi aksatmiyoruz kizlar.:spor:
Bugun firsati olanlarla da ADIM YARIMASI yapalim.
Gununuz aydin olsun ve umuyorum enerji dolu, guzel gecsin canlar.:KK15:
Eki Görüntüle 1908884
kizlar derken benimki oglan :)

Screenshot_2016-11-08-21-44-23.webp Yawrukush Yawrukush

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
25grm labne
2dilim ekmek
4zeytin

öğlen : 1 tabak nohut
1 tabak cacık
3 kaşık çorba

akşam : 3 tane fırında hamsi
1dilim tb ekmeği
25grm labne
1 tabak salata

su :1.5 ltre

spor : yarım saat yürüyüş

Yawrukush Yawrukush M M_atruska @belindamm
Canım Menün gayet güzel olmuş

bende yarından itibaren artırcam , sen neden haftayı beklyosun canım , çok hafif ufaktan başlasana yarın , mesela yarın seninle basen çalışması yapalım :)
Kuzum ders çalışıyorum konular çok var.bide ev yemek bulaşık bazen misafir derken dersleri zor araya sıkıştırıyorum ondan :( Ama spora başlarsam yapalım basen çalışması ;)

Back
X