• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yapmadım ama geçen ay 9 uydu olmuştum hafta sonu eczaneler kapalı pazartesi bakalım yapıcam yarın nöbetçi eczane Bulursam da alırım ama çok güvenemiyorum o testlere

Modanisa pahalı biraz bence güzel kıyafetler var çok beğeniyorum kapalı değilim ama kapanırsam ordan alabilirim:)))
gecmis canim ama 30gunde bir mi oluosun yoksam 24 gundebirmi . yada zamansizmi oluyor canm .
bu arada tesettur magazalarindan ole ben 60 70 90 vrrmiyorum. cunku yazik gunah sezon sonu 100 tllik sey 20 tl oluyo . bende kışa girerken yazlik yaza girerken kışlık aliorum cebe cok karli . zatrn habirede bisi almiorum ole her sene bisi almiorum

gecmis canim ama 30gunde bir mi oluosun yoksam 24 gundebirmi . yada zamansizmi oluyor canm .
bu arada tesettur magazalarindan ole ben 60 70 90 vrrmiyorum. cunku yazik gunah sezon sonu 100 tllik sey 20 tl oluyo . bende kışa girerken yazlik yaza girerken kışlık aliorum cebe cok karli . zatrn habirede bisi almiorum ole her sene bisi almiorum
Vallahi canım her ayın 5 inde oluyodum aynen 30 günde bir bi geçen ayın 9 unda oldum

:) anladim fazla fazla var diosun

Yok valla o kadar değil :)
Mesela şu an herkes kışlık birşeyler almayı düşünüyor ama ben almıyorum çünkü giyemiyorum :)
Yaz kış giysilerim aynı benim :)
O yüzden şimdi birşeyler almaya ihtiyacım yok, bir tek ayakkabı aldım :) Babetle kışın gezemem diye :KK70:

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
_Masalim_ _Masalim_ arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden B Burcak41 yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
eda-sofi eda-sofi 'a gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden Alya008 Alya008 uda
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif

Bir ara kullandım ben de ama etkisini hatırlamıyorum..
Tekrar denerim..

Çok geçmiş olsun canımmm.. :KK43:
Nedir bu alerjiden çektiğimizz :KK43:
Her halimize şükür yine de..

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun gülüm. neye alerjin var ki

fyzanur fyzanur geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın neye varmış alerjin

Yawrukush Yawrukush bugün hiç görmedim canım seni iyi misin

Hehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncam:KK70:

Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acaba
sağ olun kızlar ,yeni aldıgim ruj yapti,sicak falan derken acillik oldum...verdiği hapta uyuttu,7.8gibi uyudum herhalde.simdi uyandim...açcc olarakEn Büyük KK

Back
X