• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim dedigimi tescilli guzrl bi markadan al ne kadar dogal olursa okdar faydasi olur ve mumkunse aktardan al canm .
o konuya yazdim biraz once kil icin .
bi kac tane soyleye bilirim.
ama ise yaramayanda soleyim claer miydi neydi 3u 1 arada die . hic biseye yaramio yazik oldu parama .

Tamam canım araştırırım biraz öyle alırım..
Kilin bizde ne olduğunu bir bulsam da ona göre baksamm:KK70:
3ü 1 arada olan garnier vardı, ben de kullandım ilk çıktığı zamanlarda ama dediğin gibi hiçbir işe yaramadı..

biraz dogal yollardan git bakalim . ayyy benmde coktu delik desikti ya hep ole kalicak sandim artik

Aynen öyle yapıyorum bugünden :))
Soğan kürüne başladım inşaAllah faydası olur..
Yüzüme bakımı da ihmal etmem, çok iyi kremim var düzenli kullanırım, lekelere elma sirkesi vazgeçilmezim..
Böyle böyle geçer umarım

Tamam canım araştırırım biraz öyle alırım..
Kilin bizde ne olduğunu bir bulsam da ona göre baksamm:KK70:
3ü 1 arada olan garnier vardı, ben de kullandım ilk çıktığı zamanlarda ama dediğin gibi hiçbir işe yaramadı..

Aynen öyle yapıyorum bugünden :))
Soğan kürüne başladım inşaAllah faydası olur..
Yüzüme bakımı da ihmal etmem, çok iyi kremim var düzenli kullanırım, lekelere elma sirkesi vazgeçilmezim..
Böyle böyle geçer umarım
sogan kuru sivilceyemi iyi geliomus sogan suyunun fazlasi zarar dikkat et .

ya allah askina surda manitanin gelmesine ne kaldi verde fit ol. belki evlenir evlenmez cocuk yapmak istersinizzzzzz :halay: cok sitres yapiosun sivilceler ondan buyuk ihtimal artik derin nefes al bi kendini sirkele 1bucuk ay kalmis .

Yapamıyorum be Edam, kaç kere denedim ama olmuyor..
O gelmeden, evinde olmadan bana rahat yok..
Zaten hemen evlenmicez sanırım, yani uzun bir zamanım olacak, gelsin hemen toparlanırım inşaAllah..
Gerçi o zaman da hazırlığın stresinden kurtulamam :KK70:Ama hiçbiri bu kadar ağır olmaz eminim..

Yani zamanı gelince inşaAllah olur daa ama evlenir evlenmez düşünmem ya benn, çocuk seven değilim ya ondan herhalde :KK70:

Kizlar hepinize iyi geceler . ancak bitti isim . kızı uyuttum biraz önce.menüm çok kötü yaaa.
Kahvaltim ;pastırmali yumurta ,zeytin , peynir ,turp ,biber ,3 dilim ekmek ,3 catal reçel ,3 catal tahin pekmez
Öğle ,1 kase çorba
Aksam ;1 tabak mantı, 4 sıkım çiğ köfte
Ara ;1 avuç kuruyemis ,2 bisküvi
Spor ;13 bin adım yürüdüm
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

sogan kuru sivilceyemi iyi geliomus sogan suyunun fazlasi zarar dikkat et .

Evet canım..
Daha yeni kardeşim yaptı, 21 günlük, sürekli sivilcesi çıkmaya başladı için içiyordu, şimdi neredeyse hç çıkmıyor..
Bilmiyorum tabi etkisi ne kadar sürer, ne olur ama şimdilik çok iyi gelmiş gibi görünüyor..
Ben zaten haddinden fazla içmem, içilmiyor ki hem dee :KK57:

Kizlar hepinize iyi geceler . ancak bitti isim . kızı uyuttum biraz önce.menüm çok kötü yaaa.
Kahvaltim ;pastırmali yumurta ,zeytin , peynir ,turp ,biber ,3 dilim ekmek ,3 catal reçel ,3 catal tahin pekmez
Öğle ,1 kase çorba
Aksam ;1 tabak mantı, 4 sıkım çiğ köfte
Ara ;1 avuç kuruyemis ,2 bisküvi
Spor ;13 bin adım yürüdüm
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

İyi geceler canım..
Ödül olmuş dicem ama ödül için de fazla kaçmış gibi canım :)

Yapamıyorum be Edam, kaç kere denedim ama olmuyor..
O gelmeden, evinde olmadan bana rahat yok..
Zaten hemen evlenmicez sanırım, yani uzun bir zamanım olacak, gelsin hemen toparlanırım inşaAllah..
Gerçi o zaman da hazırlığın stresinden kurtulamam :KK70:Ama hiçbiri bu kadar ağır olmaz eminim..

Yani zamanı gelince inşaAllah olur daa ama evlenir evlenmez düşünmem ya benn, çocuk seven değilim ya ondan herhalde :KK70:
adam nasil birakti seni giderken nasil bulcak ole dusun :)
cocuk die dusunme insanin kendi evladi olunca ole olmuyor iste :) aldigi nefes oluosun :) gerci daha kucuksunuz esindrmi senle yasit tam zamanindami gitti askere belki orda daha farkli bilmiorumda

Evet canım..
Daha yeni kardeşim yaptı, 21 günlük, sürekli sivilcesi çıkmaya başladı için içiyordu, şimdi neredeyse hç çıkmıyor..
Bilmiyorum tabi etkisi ne kadar sürer, ne olur ama şimdilik çok iyi gelmiş gibi görünüyor..
Ben zaten haddinden fazla içmem, içilmiyor ki hem dee :KK57:
iykkkkkk

adam nasil birakti seni giderken nasil bulcak ole dusun :)
cocuk die dusunme insanin kendi evladi olunca ole olmuyor iste :) aldigi nefes oluosun :) gerci daha kucuksunuz esindrmi senle yasit tam zamanindami gitti askere belki orda daha farkli bilmiorumda

En azından yüzümü böyle bırakmadıı :KK70:
Kilo onun için sorun değil de zaten zayıflamamı istemiyor ama yüzümü görürse yandım ki ne yandımmm :KK70:
En ufak birşey olsa hemen başlıyor sakın dokunma, kaşıma, krem sür falan filann.. Bu halimi görse bayılır :KK70:

Yok canım 2 yaş büyük benden..
18de gidiliyor normalde ama üniversite okumayanlar..
Okuyorsan bitince hemen çağırıyorlar..
Benimki okuldan sonra 2 sene üniversiteye hazırlandı, 3. sınavında kazandı da söylemesi ayıpp :)))
Ama hazırlık zamanı da askere çağırıyorlardı da zar zor beklettiler..
4 sene de üni olunca 23 yaşında gitti.. 24 olarak geri dönecek :KK70:
Eskiden çocuk için ikimizde aynı düşüncedeydik, en az 1-2 sene olmaz diyorduk ama şimdi ne olduysa ne zaman olsa olur diyor :KK70:

En azından yüzümü böyle bırakmadıı :KK70:
Kilo onun için sorun değil de zten zayıflamamı istemiyor ama yüzümü görürse yandım ki ne yandımmm :KK70:
En ufak birşey olsa hemen başlıyor sakın dokunma, kaşıma, krem sür falan filann.. Bu halimi görse bayılır :KK70:

Yok canım 2 yaş büyük benden..
18de gidiliyor normalde ama üniversite okumayanlar..
Okuyorsan bitince hemen çağırıyorlar..
Benimki okuldan sonra 2 sene üniversiteye hazırlandı, 3. sınavında kazandı da söylemesi ayıpp :)))
Ama hazırlık zamanı da askere çağırıyorlardı da zar zor beklettiler..
4 sene de üni olunca 23 yaşında gitti.. 24 olarak geri dönecek :KK70:
Eskiden çocuk için ikimizde aynı düşüncedeydik, en az 1-2 sene olmaz diyorduk ama şimdi ne olduysa ne zaman olsa olur diyor :KK70:
tabi canim adamin yasi gelmis geciyor hayat kisa :) zaten senin yasinda uygun anne olmaya tam zamani benimde 22 de olmustu. daha gecikseydim kafa kalmazdi bende . durumlar olsa 2yi bile yapmak istiom ama ew alma mevzularimiz var calismak falan 30a bi tane daha yaparim heralde :)

tabi canim adamin yasi gelmis geciyor hayat kisa :) zaten senin yasinda uygun anne olmaya tam zamani benimde 22 de olmustu. daha gecikseydim kafa kalmazdi bende . durumlar olsa 2yi bile yapmak istiom ama ew alma mevzularimiz var calismak falan 30a bi tane daha yaparim heralde :)

Aslında güzel birşey bence erken yaşta anne baba olmak :)
Hele de sevgiyle kurulan bir yuvan varsa tadından yenmez valla :KK70:
Bende hiç çocuk kaldıracak kafa yok ya, bir de rahatıma düşkünüm ki sorma..
Ama onlar da olmasa olmaz ya..
Kendimi hazır hissettiğimde olur inşaAllah diyorum hep..
Bu zamana kadar vakitsiz hiçbirşey yaşatmadı Rabbim, eminim o da öyle en güzel zamanda olur, tabi inşaAllah :)

İnşaAllah sorunlar, sıkıntılar biter de seninkine kardeş gelir :)
Yalnız olmak da zor tabi.. Kardeş şartt :)

tabi kafa baska yerde dugu icin :) benim kociste gececi. bugun :) ariyor uyuma diyor heyallahim :işsiz:

Kafa başka yerde de söz mü şimdii ? Kafam hiç olması gereken yerde olmuyor kii :KK70:
Eniştenin sana kastı mı varrr niye uyutmuyorr :KK70:

Ya benim zorum pekii ? Sabah erken kalkıcam, evdeki işler biticekk, öğlen misafirliğe gidicemm.. Gidip orda uyurum artık :KK70:

Aslında güzel birşey bence erken yaşta anne baba olmak :)
Hele de sevgiyle kurulan bir yuvan varsa tadından yenmez valla :KK70:
Bende hiç çocuk kaldıracak kafa yok ya, bir de rahatıma düşkünüm ki sorma..
Ama onlar da olmasa olmaz ya..
Kendimi hazır hissettiğimde olur inşaAllah diyorum hep..
Bu zamana kadar vakitsiz hiçbirşey yaşatmadı Rabbim, eminim o da öyle en güzel zamanda olur, tabi inşaAllah :)

İnşaAllah sorunlar, sıkıntılar biter de seninkine kardeş gelir :)
Yalnız olmak da zor tabi.. Kardeş şartt :)
insalalh. anim herseyden once evliligin 1 sene anca oturtmak gerekiyor. sallantili bi evlilige asla cocuk olmamali . ben babasiz buyudum . oyuzden cok dikkat ettim saglam bastim adimlarimi. 19da evlendim 22de cocuk oldu :) cok dogru zamnda oldu sukur . ayni evin icinde 2yabancinin yasamasi cok zor

Back
X