• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun ki menum
Sabah
2catal menem
1minik kepekli ekmekcik
Kucuk bir dilim simit
Kucuk dilim kaşar peyniri
Kucuk dilim beyaz peynir
2yesil zeytin
2siyah zeytin
1sigara boregi
1catal karadutlu lorlu recel

Akşam
Ekmek arasi balik

2kucuk dilim muz
1trabzon hurmasi
Yarimmnar

1.5lt su
5560 adim

Dişardaydik cok berbat kahvltim biliyorum :-(

image.webp Bu doktorun bana verdiği diyetin örnek menüsü bunun değişim listeleri var ekmek grubu,et grubu, meyve grubu, yağ grubu, süt grubu, sebze grubu şeklinde ben bu listeye göre ekmek grubundan 8, et grubundan 4, süt grubundan 3, meyve grubundan 3, sebze grubundan 2, yağ grubundan 3 değişim hakkım var. Bunun haricinde ben kendim 2.5 litre su içmeyi hedefledim günlük ve son olarak diyet doktoru haftanın 3-4 günü 45 dakika yürüyüş yap demişti bana ben de salı cuma pazar günleri yürüyüş yapmaya karar verdim. Motivasyonum daa iyi bu hafta inşALLAH güzel geçer bu hafta herkes için ;)

Iyi aksamlar kizlar. Herkes iyidir inşallah. Hastamiz yogun bakimdan cikmis ama durumu pek de ii degil. 2 gundur kuzenimle konusuyorum cok agliyor babasıni o halde gorunce. 2 gecedir abuk subuk ruyalar goruyorum. Yarin da oglumun dogum günü. Hani diyor ya Ahmet Kaya yaprak doker bir yanimiz bir yanimiz bahar bahçe. Su anki durumum bu.

Yawrukush Yawrukush ozgem dun ne yedigimi inan hatirlamiyorum. Bugun de biraz abarttim diyti bozdum ozur dilerim.

Bugün
Sabah 3 dlm tbe peynir menemen zeytin

Ara Sütlü kahve ve muffin

Ogle doner salata meyhane pilavi

Aksam 1 dlm kiymali borek

3 lt su 45 dk ya yakin yürüyüş yaptim.

Yawrukush Yawrukush ozgem dun ne yedigimi inan hatirlamiyorum. Bugun de biraz abarttim diyti bozdum ozur dilerim.

Bugün
Sabah 3 dlm tbe peynir menemen zeytin

Ara Sütlü kahve ve muffin

Ogle doner salata meyhane pilavi

Aksam 1 dlm kiymali borek

3 lt su 45 dk ya yakin yürüyüş yaptim.
neden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... @AKovser _Masalim_ _Masalim_ M M_atruska B belindamm Ebush_354 Ebush_354 B Burcak41 gogo2405 gogo2405 G guzelfilozof Z zeynebim111 marlin18 marlin18 eda-sofi eda-sofi tiffany20 tiffany20 Alya008 Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...

neden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... @AKovser _Masalim_ _Masalim_ M M_atruska B belindamm Ebush_354 Ebush_354 B Burcak41 gogo2405 gogo2405 G guzelfilozof Z zeynebim111 marlin18 marlin18 eda-sofi eda-sofi tiffany20 tiffany20 Alya008 Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...
Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engel ;)

Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engel :KK66:
Bu da doğru valla stres olmaya gerek yok. Dikkat etsek gerisi gelir insallah.
En son dün sabah uğramış bugün hiç görülmemiş. Kiyamam dogum olmuş olabilir... Allah yardımcın olsun kardesim Yawrukush Yawrukush

Katılıyorum fyzanur fyzanur ben çok dikkat ediyorum bugünden itibaren insallah. Her yanım dokulsede bugün spor yapmaya çalışacağım. Ama aksam kizim uyuduktan sonra. Gündüz ona gücün kalsin
tamam canım çok sağ ol:)
Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engel :KK66:
bebeğim amacım kimseyi stres etmek değilde özgeyi mutlu etmek gitmeden,başka nasıl uyarayım bilemedim,menülere baksana hep kaçamak dolu çogu kişinin ...uyarmadan edemedim. sadece bu haftalık :)

Back
X