• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim canım :)
Yorgunum biraz dinleniyorum :)
Sen nasılsın ?

Fırsat buldukca buradaydım bugün ama kimse yoktu..
Sonra da tv anten tamircisi gelmişti bir süre giremedim, şimdi de eve yeni geldim..
Takımı terketmek ne demekkk :sinirli::skandal:
Nasılsın canım ?
İyiyim fatimem hoşgeldin sen nasılsın :))

Hayırlı akşamlar kızlar menumu paylaşayim
Sabah güya yuruyuse çıktım ayda yılda bir ondada markete girip bi çikolata aldım ve yedim çok pismanim en ağır cezayı istiyorum :KK43:
Akşamda 3 hamsi bol salata kendimi cezalandırdı gün boyu başka bisi yemedim
1.5 litre su 1 saat yuruyus tabi yuruyusun hepsi boşa gitti :cry:

Hayırlı akşamlar canım..
Çikolata yemen iyi olmamış tamam da gün boyu yemek yememen hiç iyi olmamış..
Bakalım yarın tartı ne diyecek :KK51:

Bence aynı şeyi sana da diyecekk :KK70:
Umarım az da olsa eksiyle gelirsiniz:KK17:
Canım hiç umudum yok daha reglden olmadım 16 gün geçti şimdi primolut diye bir ilaç içiyorum hem söktürücü hemde düzenleyici 2 gündür ićiyorum 10 gün içmem gerek oyüzden çok şişkin hissediyorum

Evet kızlar haklisiniz ne bileyim cezalandırdım kendimi yarında tartıda hiç ümidim yok bu haftada veremiycem ya uf kendimi diyete veremiyorum
Canım günboyu bişey yememişsin çululata tamam yemişsin artık ama gün boyu kendini aç bırakmış sın metebolizmayı yavaşlatırsın öğün asla atlama mesela sabah ćukulata yedin diyelim öğlen hafif atlat öyle dengele:))

Hayırlı akşamlar canım..
Çikolata yemen iyi olmamış tamam da gün boyu yemek yememen hiç iyi olmamış..
Bakalım yarın tartı ne diyecek :KK51:

Canım hiç umudum yok daha reglden olmadım 16 gün geçti şimdi primolut diye bir ilaç içiyorum hem söktürücü hemde düzenleyici 2 gündür ićiyorum 10 gün içmem gerek oyüzden çok şişkin hissediyorum

Doktora gittin mi sen canım ?
Primolut söktürücümüydü ya ben niye geciktirici diye biliyorum..
Bir ara en iyi ilacı araştırırken öğrenmiştim ama doğru o primolut N olanıydı geciktirmek için..

Doktora gittin mi sen canım ?
Primolut söktürücümüydü ya ben niye geciktirici diye biliyorum..
Bir ara en iyi ilacı araştırırken öğrenmiştim ama doğru o primolut N olanıydı geciktirmek için..
Canım benim kullandığımda n olanı daha önce de birde fa olmuştu doktor yazmıştı oyüzden doktora gitme gereği duymadım bu ilaç bitene kadar regl olmuyorsun zaten ilaç bittikten sonraki gün oluyosun

Canım benim kullandığımda n olanı daha önce de birde fa olmuştu doktor yazmıştı oyüzden doktora gitme gereği duymadım bu ilaç bitene kadar regl olmuyorsun zaten ilaç bittikten sonraki gün oluyosun

Ha tamam o zaman..
kafa kalmadı bende, öyle oluyordu tabi, ilaç aldığın sürece adet olmuyorsun..

Dahlia_ Dahlia_ Alya008 Alya008 ya her gün saat 6 da çıkıp 6 da geliom canıma tak etti.her gün sınav var . okulda arada facee bakıp kacıom . bir insanın hayatı bukadar mı kötü olur ya pozitif oluyum diyorum bi şey çıkıyo...bugünde bütün sınıfın önünde yüz üstü yere düştüm:KK42::KK42::KK42:intihar edecem tak dedi canıma

Ne diyeceğimi bilemedim valla..
Zor tabi, 12 saat çok..

Ama düşmeği hiç takma kafanaa..
Ne var bunda herkes düşer..
Küçük de olsa kaynımın önünde düştüm bir kere, çocuk bayağı güldü bana :KK70: Üstelik yalnız da değildi..
Onu geç nişanlımın arkadaşının önünde düştüm tam rezillik ama kalkıp gülüyordum:KK70:

Selam canlar nasilsiniz?
Dun yazamadim sizlere..
Tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutluyorum:)
Dun doktor kontrolum vardi.
Idrar yolu enfeksiyonu olmusum antibiyotik kullanmaya, basladim.
Bunun haricinde iyiyim kizlar:)
Birde bizim burada sukran gunu tatili oldu pazartesiye kadar esim evde annemi gezdiriyoruz:)
Ugrayamadim firsat bulup, sizler nasilsiniz?

Back
X