Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler harikasınGünaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz aydın ve mutlu geçsin:)))
Geçen hafta :68.8
Bu hafta:68.4
Fark :-400
Haftaya hedef:66.5
:))))
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:60.1
Guncel:58.9
Fark:1.2
Yuzde:2
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 59.4![]()
Fark.8.
Cook mutluyum kızlar açıkçası bu hafta böyle bir sonuç beklemiyodumcunki spora falan pek vaktim olmadı ve hafta içinde pasta bile yemistim ama demek arada vücudu sasirtmak iyi oluyormuş 50leride gordum ya artık olmem ben
![]()
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.8
Fark 100 gr
Kızlar acaba bu spordan dolayı mı böyle oldu kaslarım falan şişti acaba çünkğ salı günü farketmeden biraz ağır çalıştım.. Eğer öyle de değilse zaten artık kafayı yeme derecesine geldim milim milim benim vücut diyete iyicene bağışıklık kazandı
Günaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz aydın ve mutlu geçsin:)))
Geçen hafta :68.8
Bu hafta:68.4
Fark :-400
Haftaya hedef:66.5
:))))
Günaydın kızlar
Bu hafta kilom 88.5
Geçen hafta 88.6
Fark. 0.1
Hasta olduğum için spor yapamadım ve reglim gecikti sanırım bu yüzden az oldu![]()
tebrikler canlar daha da verelim dahada cok dikkat edelimmm lutfennngecen hafta 80.9
bu hafta 80.1
hedef 66
verilen 0.8
![]()
Tebrikler canım iyi gidiyorsun :)))tebrikler canlar daha da verelim dahada cok dikkat edelimmm lutfennn![]()
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.8
Fark 100 gr
Kızlar acaba bu spordan dolayı mı böyle oldu kaslarım falan şişti acaba çünkğ salı günü farketmeden biraz ağır çalıştım.. Eğer öyle de değilse zaten artık kafayı yeme derecesine geldim milim milim benim vücut diyete iyicene bağışıklık kazandı
Günaydın. sabah sabah cıldırdım ya. tartıyı camdan fırlatmak istedim.
1kğ fazla cıktım ya. regl olmadım. wce olmadı
gecen cumartesi tartıldıgımda 68,1 idim oysa
Merhaba kizlar veYawrukush
Yoğun bir düğün hatta 3 düğün (2 si benim 1 i abimin ) ve balayı koşturmasindan sonra bana yeniden yer var mı burada
Not: bir geçmişe bakayım kimler kaç kilo vermiş
Herkese gunnnaaydiiin. haftanin basinda cok yediğimdeb olacak sonra dikkat ettiysemde kilom anca topladi.
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.7
Fark 200
Allah bismillah nerenle okuyon kıztebrikler canlar daha da verelim dahada cok dikkat edelimmm lutfennn![]()
gün içinde ekmek yemediğim için pilav yiyordum oda cok az zaten 2çatal falan.
Olsun canım, hiç gitmemesinden iyidir..
Hem spordan da olabilir..
Çok mu yedin acaba bu hafta ?
Bu hafta kaç menünde pilav vardı, oysaki hiç yememelisin, en fazla haftada 1..
1 kilo artı az değil hani..
Tabi regl ve wc de etkilemiş olabilir..
Hoşgeldin canım, nasılsın ?
Nasıl geçti düğünAllah ömür boyu mutlu etsin inşaAllah
Tabi ki yer var, o nasıl söz :)
Olsun canım, gitmiş ya önemli olan o :)
Hoşbuldum canim düğün güzeldi taşınma işleri yoruldum derken tatil dinlendirdi ve evime geldim , bu hafta regl haftam ben haftaya bildirimlerime başlasam olur demi , düzene girmem lazım artık önce bir baskül aliim evime , en önemlisini almamisim
Hoşgeldin canım, nasılsın ?
Nasıl geçti düğünAllah ömür boyu mutlu etsin inşaAllah
Tabi ki yer var, o nasıl söz :)
ahaaa bu bile vermişBildirim..
Geçen hafta - 59.3
Bu hafta - 58.4
Fark - 0.900
Yüzde - %1.52
Kuzum gittim geldim aynı napion sen :))Allah bismillah nerenle okuyon kızokumadan alıntımı yapıyon sen
ben aldım aldımmmm neyi tebrik ediyon sen
![]()
heee gıııı beni depresyona sokturup yedirdilerKuzum gittim geldim aynı napion sen :))
gün içinde ekmek yemediğim için pilav yiyordum oda cok az zaten 2çatal falan.
pilava tamamen gömülmüyodumki canım.
tekrar hoşgeldin aramıza.Merhaba kizlar veYawrukush
Yoğun bir düğün hatta 3 düğün (2 si benim 1 i abimin ) ve balayı koşturmasindan sonra bana yeniden yer var mı burada
Not: bir geçmişe bakayım kimler kaç kilo vermiş