• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar işimiz bitti hastanede erken döndük şükür
kilo bildirimim 85 Bismillah dedim bakalım hedef 60 çokk yol var daha:KK76:
Azimle ve sabırla vericez gülüm
Canlar benim hafif hafif sancilarim basladi..
Birazcik kanamamda oldu, heralde Aras Bey geliyor:)
Hepinize dua edecegim, sizlerde bana dua edin olur mu?
Haberdar edecegim, Allaha emanet...
Allah yardımcın olsun kuzum bir avazda inşallah

ayyyyy çok heyecanlıııııı hadi bismillah ,çabucak olup bitsin inşallah özgem ,kendini toparlar toparlamaz haber ver lütfen,dualarım hem seninle hem bebekle :)

Selam.. Mutlu haftalar canlar..

Pazartesi bildirimleriniz nerdee ??

Günaydın arkadaşlar ben de artık sizinleyim :)

Hoşgeldin canım aramıza :)

Tamamen kesmiyorum sonuçta çorbada baklagillerde vs var diye ekmek yemiyorum özgem. he valla sağlıkla doğsa da paşa sende takıma daha erken dünmüş olursun :KK66: bende iyiyim şükür bugün evlilik yıl dönümümüz hazırlık yapıyorum :KK66:

Nice mutlu, huzurlu senelere canım benim :)

cuma : 77.1
pazartesi :76.9
cumaya hedef : 76

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405

Çok şükürr, cumaya kadar daha da azalır inşaAllah :)

Canım benim Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina alabilmeni nasip etsin yavrunu.. :dua: Sana yazmak icin gireyim dedim topige ki mesajini gördüm :KK15:
Topige ilk gün girdim ve senin hamile olmana ve afacan bi oglusun olnasina rağmen ilgin alakab bian bile el çekmeyisin bana asırı moral motive ve istek vermisti.. menülerimi zevkle heycanla paylaşıyodum akşamları ama senin malum şartlardan dolayı olmayışın beni de dusurdu fazlasiyla sana coook cok alismisim iyi geliyodu menulerimr gaz verisin . :( kendi psikolojim de hepsinden cok etken tabiiki gelmeyisime.. neyse velhasılı kelam hayirlisi olsun herkes icin.. hakkını helal et sen de kuzum.. Evlatlarınla upuzun saglikli bi omur nasip etsin Mevla'm :KK200::KK200::KK200:

Rabbim yardım etsin özgem bir avazda kurtarsin duamdasın

evet canim begendigimize obur krese bedava deseler vermem zaten yawrumu :)
19u he az kaldi ahhh bi saglikla dogur insallah . hareketleri baya artik bellidir kafasi ayaklari :) o duygu harika bisi geriliyor . bi taraftan ayagi cikio bi taraftan kafasi :KK70: ben esime elletirdim kafasini adam yerden sekerdi korkudan :KK70: ayyy ne gulerdim ne korkuturdum onu :KK70: diorum nie korkuon cocugun o senin icin :KK70:
Cok sevindim canim hayirli olsun:)

Günaydın arkadaşlar ben de artık sizinleyim :)
Aramiza hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge:)

Tamamen kesmiyorum sonuçta çorbada baklagillerde vs var diye ekmek yemiyorum özgem. he valla sağlıkla doğsa da paşa sende takıma daha erken dünmüş olursun :KK66: bende iyiyim şükür bugün evlilik yıl dönümümüz hazırlık yapıyorum :KK66:
Nice birlikte mutlu,saglikla, huzurlu yildonumlerine Hazalim..:)

İnşallah en hayırlı bir şekilde gelir Aras bey dualarımız seninle :dua: :KK68:
Tesekkurler canim:)

ayyyyy çok heyecanlıııııı hadi bismillah ,çabucak olup bitsin inşallah özgem ,kendini toparlar toparlamaz haber ver lütfen,dualarım hem seninle hem bebekle :)
Sagol kuzum bende sana dua ettim bol bol..

Allah yardımcın olsun canım benim...
Sagolasin Fatimem:)

Selam canlar, enerjik bir hafta dilerim. Kilom sabit.

Yawrukush Yawrukush Allah kolaylik versin gulum, saglikla kucagina alirsin insallah:KK200:
Sagol Demetim:)

aaaaaaaaa :skandal::skandal::skandal::skandal:
bebe geliyorrrrr
:skandal::skandal:
hadi bakalim canim bi avazda insallah yaa :KK76:
Yawrukush Yawrukush
Amin canim tesekkurler:)

Canım benim Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina alabilmeni nasip etsin yavrunu.. :dua: Sana yazmak icin gireyim dedim topige ki mesajini gördüm :KK15:
Topige ilk gün girdim ve senin hamile olmana ve afacan bi oglusun olnasina rağmen ilgin alakab bian bile el çekmeyisin bana asırı moral motive ve istek vermisti.. menülerimi zevkle heycanla paylaşıyodum akşamları ama senin malum şartlardan dolayı olmayışın beni de dusurdu fazlasiyla sana coook cok alismisim iyi geliyodu menulerimr gaz verisin . :KK43: kendi psikolojim de hepsinden cok etken tabiiki gelmeyisime.. neyse velhasılı kelam hayirlisi olsun herkes icin.. hakkını helal et sen de kuzum.. Evlatlarınla upuzun saglikli bi omur nasip etsin Mevla'm :KK200::KK200::KK200:
Canim sana,tum kizlara dua ettim bol bol..
Diyetini birakma, bende dogumdan sonra kilo vermek icin donecegim takima:)
Hakkim varsa helal olsun ama takima liste disida olsa donersin diye dusunuyorum..
Allaha emanet ol canim..

Rabbim yardım etsin özgem bir avazda kurtarsin duamdasın
Amin Hazalim..

Canlar her sey yolunda epidural aldim, sagligim,keyfim yerinde :anneadayı:
Adas sonunda geliyor:KK46:
Hepinize tek tek ismen dua ettim hatta birkac defa..:dua:
Mutlaka haberdar edecegim, dualariniz, guzel dilekleriniz icin tesekkurler :KK200:
epidural ne oluyo ,dur internetten bakarım ben , şimdi hastaneye mi yattın bugün geliyomu:halay::halay::halay:

Back
X