• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten yıl 2001 telefonlarımız da Sony Ericsson anteni olanlardan :KK70:

Ona şükret :KK70::KK70:
Pek telefon kullanmam ki ben.. Kendi telefonumu yaktım, annemin eski telefonunu aldım kullanıyorum ama nasıl kullanıyorum günde 3-5 saniye bakıyorum yüzüne :KK70:Benimki de zaten bütün gün çalışıyor, ancak akşam konuşuyoruz azıcık oldu bitti:confused: Telefondan kurtulmama son 26 gün :KK70: Bir süre telefonsuz kafa dinlicem oh misss

Pek telefon kullanmam ki ben.. Kendi telefonumu yaktım, annemin eski telefonunu aldım kullanıyorum ama nasıl kullanıyorum günde 3-5 saniye bakıyorum yüzüne :KK70:Benimki de zaten bütün gün çalışıyor, ancak akşam konuşuyoruz azıcık oldu bitti:confused: Telefondan kurtulmama son 26 gün :KK70: Bir süre telefonsuz kafa dinlicem oh misss
He hee

Bir de diypr ki internet olsa gelirim bilmem ne adam telefonu bile kenara atacak kocası gelince :D vay anasını örnek almalıyım seni asıl :D biri kocası ile 300 kg insanları izler gece saat 2de diğerinin kocası bit pazarında :D

Back
X