• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yorulllddddduummmmmm
Evvettt gelelim sporaaa
1- 100 dambıl kollar çalışsın
2- 230 tane günün harekete ilk olanı
3- yarım mekik alt bacaklar yukarı aşağı tarzında
4- suqatgril 200 kalori 35 dk
5- 20 tane makas hareketi
6- yere yatıp dizler karına hafif çekip daire çevirmek 10 tane ve toplamda 3 lt su veeee 5km yürüyüşşş B bilinmeyenkullanici 'ya kapağım olsun

Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece :D

2017-08-13 23.09.11.webp

Kızlar hareket bu yarın akşam saat 12ye kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!

Dipnot bu hareket ile kalf (arka baldır) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak ve bacak bölgenizdeki sarkmalar için birebir bir hareket başarılar.

isimsiz965 isimsiz965 gogo2405 gogo2405 aysglkskn aysglkskn @White1989 Mydestinyy Mydestinyy asya_01 asya_01 Colorayzn Colorayzn Dahlia_ Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi galaksimeraklisi @emilian
mutsuzmutlu mutsuzmutlu
smykmy smykmy

Patates konusunda diyecek birşeyim yok :KK61:
Su için durduramıyorum kendimi, şu an bile su istiyorum, hele spor yaptım ya az önce boğazım kurudu.. İçsem de yarım bardak falan içerim artık..
Hava da çok sıcak, içince bir bardak da yetmiyor..
Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasın :sinirli:

Hayırlı geceler kızlar@colorayzn
B bilinmeyenkullanici

Sabah
2 dilim ekmekle sucuklu tost
Yeşilçay

Öğle
1 buçuk kase yoğurt
1 küçük tabak kıymalı patates yemeği

Ara
Yeşilçay

Aksam
Izgara tavuk kanat 3 tane
5 6 tane ızgara da biber

Su 2lt
Egzersiz 100 karin egzersiz
2000 adim
Sucuk... gerçekten gına geldi bugün sucuk görmekten ve patates görmekten. Çok mu vazgeçilmesi zor bu besinler anlamadım. Sana değil sözüm herkese. 1 ay öncesine kadar tek besinim patates kızartmasıydı kendimi bu illetten ben bile çektiysem neden sizler hala patates tüketiyorsunuz diyet aşamasında?
Yürüyüş de çok az

Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasın :sinirli:

Bugün öğlen olmadan 2 litre bitmişti..
İçmedim artık, yeşilçayımı içtim susuzluğum dindi..

Olmaz olmazz, zaten sabah artı çıkarsam moralim bozulacak, niye yaptım kendime bunu hiç bilmiyorum..

Şu egzersizi bir de küçük boyutta atabilir misin ?
Çıldırmak üzereyim site yüzündennn..

Bugün öğlen olmadan 2 litre bitmişti..
İçmedim artık, yeşilçayımı içtim susuzluğum dindi..

Olmaz olmazz, zaten sabah artı çıkarsam moralim bozulacak, niye yaptım kendime bunu hiç bilmiyorum..

Şu egzersizi bir de küçük boyutta atabilir misin ?
Çıldırmak üzereyim site yüzündennn..
Kuzum su yüzünden fazla çıkma yarın tartıda ondan diyorum sonra motivasyonun düşüyor salatalık filan ye

Eklentiler

• 2017-08-13 23.09.11.webp
    2017-08-13 23.09.11.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 22
Eki Görüntüle 2033339

Kızlar hareket bu yarın akşam saat 12ye kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!

Dipnot bu hareket ile kalf (arka baldır) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak ve bacak bölgenizdeki sarkmalar için birebir bir hareket başarılar.

isimsiz965 isimsiz965 gogo2405 gogo2405 aysglkskn aysglkskn @White1989 Mydestinyy Mydestinyy asya_01 asya_01 Colorayzn Colorayzn Dahlia_ Dahlia_ A aseeel
mutsuzmutlu mutsuzmutlu
smykmy smykmy
Şu yazını değiştirsen be kızcağız kör olucaaam bunee

Kızlar şimdi inşallah zayıflayıp istediğimiz kilolara gelicez ama bu sitede çatlaklar için sarı ve kırmızı kantaron yağını okudum benim çatlaklarım şimdiden fena daha da verirsem kim bilir nolucak :( deneyen oldu mu hiç

Kızlar şimdi inşallah zayıflayıp istediğimiz kilolara gelicez ama bu sitede çatlaklar için sarı ve kırmızı kantaron yağını okudum benim çatlaklarım şimdiden fena daha da verirsem kim bilir nolucak :KK43: deneyen oldu mu hiç
Denemedim işe yararsa hazır var sürerim valla has zeytin yağlı

Yok yok çoğaltmaya çalışıyorum ya et yesem güzel olacak ama o olmadığı için hep eksik kalıyor

Eki Görüntüle 2033222

Tesekkur ederim kizimlla ugrasmaktn giremedim.su an ayagimda salliyorum
Gece 12ye kadar vakit var
son 20 dk ama kizim hala ayagimda:kızgın:

karatayda meyve yok canım kuru meyve var.saat 8 gibi yedim
Bilmiyodum canim kusuruma bakma

Yorulllddddduummmmmm
Evvettt gelelim sporaaa
1- 100 dambıl kollar çalışsın
2- 230 tane günün harekete ilk olanı
3- yarım mekik alt bacaklar yukarı aşağı tarzında
4- suqatgril 200 kalori 35 dk
5- 20 tane makas hareketi
6- yere yatıp dizler karına hafif çekip daire çevirmek 10 tane ve toplamda 3 lt su veeee 5km yürüyüşşş B bilinmeyenkullanici 'ya kapağım olsun
Heeeyyy masallaaaaaahhhh bacim helal sana :KK9::KK9::KK9:
Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2033339

mutsuzmutlu mutsuzmutlu
smykmy smykmy
tamamdir :KK66:

Sen kör ol diye yapıyorum kiiii
:KK70::KK70::KK70:allah iyiliginizi versin okudukca guldum :KK70:

groupwavejp8.gif
...Takim içi ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sıra

300 skoru ile

Dahlia_ Dahlia_ arkadaşımıza ait:sampiyon:

2. sırada 230 skorla onu takip eden Mydestinyy Mydestinyy yer alıyor :KK59:

3.'lük

200 skor ile

@White1989'a gidiyor
smiley2333.gif

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
82c90664f771.gif

:KK5:Başarılarınızın devamini dileriz :KK5:

groupwavejp8.gif
...Takim içi ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sıra

300 skoru ile

Dahlia_ Dahlia_ arkadaşımıza ait:sampiyon:

2. sırada 230 skorla onu takip eden Mydestinyy Mydestinyy yer alıyor :KK59:

3.'lük

200 skor ile

@White1989'a gidiyor
smiley2333.gif

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
82c90664f771.gif

:KK5:Başarılarınızın devamini dileriz :KK5:
Bana sakız mı patlatıyorsun çok ayıp

Kızlar amma çok konusmussunuz kacirmisim :) şimdi görüyorum
Akşamüstü sofraya ayran yaparken benim küçük oğlum ben calkalayim dedi kavanozu o an verdim salak kafam bir düşürdü elinden bütün mutfak cam kırığı ve ayran, onun ayağı kanadı benim elim ayağım delirdim sinirden neyse bant yapistidik temizledim mutfağı yemek yedik parka çıktık büyük oglanda bisikletten dusmez mı bı de yüzünün üstüne gözlüğü kırıldı dişi kanadı biraz ağla zirla geldik anca uyudular oturdum ama ilk gün çok zor dayanmak ben şimdi neler yerdim bu saatte :(
Ama ölmek var dönmek yok

Back
X