• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hacamat vücut temizliği ve şifalanması canım. Ayrıca Peygamberimizin (s.a.v) sünneti..

Benim proğramda da Pazartesi hacamat günüydü, ondan yaptırdım ve ilk defa bu kadar halsiz kaldım. Şifa oldu inşallah:KK200: vücut anneden doğmuş gibi kötü enerjilerden de arınıyor hamdolsun,o yüzden hacamatın hemen sonrası halsizlikler olabiliyor.
Sifa olsun canim, daha iyi misin?

merhaba kızlar bu öğlen aşure yedim..
ama kustum wc de...
şeker çikolata yediğimde resmen kusuyorum alerjim mi var bende bilmiyorum
vucudum alarm veriyor
diyo ki şeker çikolatayi almiyorum sen zayıfla diyor.
bende inadina agzima atiyorum attin ki sinirleniyor bi an kusma...
kendime kötülük yapıyorum galiba:KK43:
Aslicim defalarca yazdim ama bence dikkate almadin hem duzenli menulerini yazmiyorsun (gunluk olarak)
Hemde menulerini yazdiginda saglikli olmuyor menulerin, bunu degistirmezsen kilo vermen ve saglikli olman cok zor..

Kızım böle havaya giriyorum 🤪
İyi oluyo hahaha bana da garip geliyor ama sen bana iyi davranma sert ol cezadan kaçınma özgemmm💕
Cok asiri sert olacagim bak goreceksin :)))

arkadaşlar ve özellikle kaptişim Yawrukush Yawrukush size bir sorum olacak. haftanın bir günü spora gitmekten vazgeçmem gerek çünkü o gün oğluma öğretmen gelecek çalıştırmak için. şimdi patesi günleri pilates var, salı taebo, çarşamba yine pilates, perşembe total body, cuma tabata var. tabata ve taebo cepte onları mümkünse bırakmak istemiyorum. total bodyye bugün gittim çok sevdim karın hareketlerini bile dumbbell la yaptık çok keyifliydi.. normalde hitt yapıyormuş ama bugün şansıma daha ağırlık çalışması gibi yaptı. çok güzel çalıştığını hissettim kaslarımın. bu durumda ya pilateslerden birini ya total bodyyi bırakacağım ne dersiniz? pilatesin faydasını da görüyorum ama aklım da total bodyde kalacak o_O hepsine gidesim var :KK70:
Canim pilateslerin birisinden vazgecip onun yerine total bodye katilabilirsin bence:)

Hala basamıyorum bacagima tam ama şükür iyiyim canim
Hala gecmedi mi canim..

Gunaydin canim cok sevindim iyi olmaniza atesine aman cok cok dikkat et kuzum artik ufacik bi ateste olsa bekletme dr git valla ben bile korktum burdan anlattiklarindan neyseki iyi simdi aras esinde bi dr a gorunseydi keske adam napsin uzuntu ustune uzuntu yasiyor tabi oda daralmistir aman kuzum dikkatli olun hepiniz ayyy adamada uzuldum kim bilir ne derdi vardi yazik allah ailesine sabir versin nasil bi dert insani hayatindan vazgecirir neler yasiyordu acaba allaahim ya ne kotu iki gun olmus sizin icinde bizim icinde
Canim sen burlari dusunme ben hep buralardayim yazamadim cok ama gozum hep burdaydi merak etme kuzum ben ughnler icin yanindayim unutma
Zorla yeni bir kardiyolog buldum bugun esim icin, randevu alsin diye baski yaptim canim..
Senden yana icim cok rhatti, gozum kapali biraktim takimi sana :)

Bence bu kilo verememe durumunu nasil degistirecegini biliyorsun, sadece kendini buna inandirman gerek...

Aklım sende kalmıştı canım ya. Daha iyi olur inşallah.. Canım sana Aidin Salih / Yitik Şifalar kitabını öneririm. Dün geldi bana da netten sipariş etmiştim. Harika bir başucu kitabı. Sen de ilgili ve özenli bir annesin ve sende olması gereken bir kitap..
Rabbim kimseyi böylesine bir boşluğa sürüklemesin..İnancımız daima siperimiz olsun her türlü kötülüğe.. Üzüldüm gerçekten..İntihar hiçbişeye çözüm değil. Rabbim ailesinin yardımcısı olsun.
Tesekkur ederim canim kitap onerisi icin, bulabilirsem okumak isterim.

çok geçmiş olsun Allah şifalar versin özgecim. en kısa zamanda iyileşirsin.
Cok tesekkur ederim canim..

Özge inanamıyorum nasıl üstüste gelmiş herşey. Eşin belki araştsam ve intihar olayından etkilenmiştir bir de baba da aynı rahatsızlığı yaşayınca. Umarım onunki psikolojiktir. Ki bence öyledir dedim ya üstüste gelmiş. Aras geceyi huzurlu geçirir umarım canım sabaha mutlu uyanır bebecik.
Kayinpederimde epey hastaymis canim , hem o , hem Aras, hem yol yorgunlugu, her sey ustuste geldi..

Günaydın kızlar birkaç gündür menülerimi yazamadım ama hep aynıydı kaçamak fakana da yok bu sabah tartıldım geçen hafta 61.1 kg'ydi, bu hafta 60.8 kg. Regl dönemine göre yine kilo vermişim :)
Tebrikler canim. :KK9:

Gh 76,1
Bh 75,8
F 300gr
Yüzde 0,39
Hedef 74,5
👍🏻
Tebrikler busem.:KK9:

Kızlar cok mutluyum 64 ten az cıktım benım tartım daha gelmedı kaynanamda tartıldım. sipariş verdim netten tartım gelince daha net sonuc yazarım.

cuma menüm

09.00
2 wasa
peynir
4 zeytin
yarım domates ve salatalık

11.30
züber antep fıstıklı olan ( tadını cok sevemedım fakat canım cıkolata cektığı zaman yıyorum oyle guzel oluyor)

12.30
taze fasulye
2-3 yemek kasığı pırınc pılavı
cacık

14.30
sade turk kahvesi ve yulaf bar

16.30
kefir

19.00
sulu köfte

yapmamam gerekıyordu bılıyorum bugun cok acıktım nedense saglıksız bıseyler yememek ıcın yumurta yaptım 1 wasa ıle yedım:(

22.00
yesılcay

2 lt su ve cezam+1saat 20 dk fıtness blender(cok ıyıler fena terletıyor kızlar tavsıye ederım)

ben 5:30 ta kahvaltı yapıyorum sonrada kahve yapıyorum tereyaglı kahve büyük kupa bardaga 5 küp şeker ekiyorum ) şekersiz içemedim hiç bi zaman :KK43:
evden çikarken bi meyve yiyorum elma mandalin..
sonra sabahtan öğleden kadar 1 veya 1,5 lt su içiyorum. öğle yemegimde bulgur pilavi pirinç pilavi tatlı felan seçmiyorum diğer yemekleri yiyorum.
sonra nescafe felan içiyorum acikiyorum elma yiyorum. öğleden akşam yemege kadar 1-1,5 lt su..
akşam 8 de yemek yiyoruz
tek yemek yapıyorum. salata yoğurt yanina meyve karpuz üzüm felan.. bazen ekmek yiyorum sonrada 0,50 suyu içiyorum.
ben yemegi bi tabak yerim porsiyonu bi tabak yaptim artık.
salatayi çok yerim. bide yoğurt.
sabah işe giderken akşam eve giderken 20 dk yürüyüş
evde bi çok iş peşindeyim. yemek yap mutfagi süpürme vs.
arada bi çikolata yiyorum. yediğim zaman midem bulaniyor kusuyorum :KK43:
acaba ben nerede yanlış yapıyorum.:KK43:
Canim zaten kizlar yazmislar, 5 sekerli kahve, cok yenilen meyveler, gec vakitte yenilen aksam yemekleri..
Bunlari tumden degistirmelisin kuzum...

Tarçınlı yapabilirsin ama olmuyorsa da içme yani bitki çayı iç onun yerine. Menü paylaşmamışsın hiç. Neden yazmıyorsun menülerini. Bu günden itibaren boğazından geçen her şeyin. Yemeklerin, kahvelerin, çikolata vs hepsinin resimlerini çek. İster takımda at istersen bana özelden at. Bi bakalım. :KK66:
Nasilsin Anka Anka kaptanim, hosgelmissin :)

Çok üzüldüm canım:KK43: eşin de gitmişken bir görünseydi keşke
Bugun zorla yeni bir kardiyologtan randevu aldirdim, insallah bir problem cikmaz..

Canım ne kadar zor bir gün olmuş sizin için. Neyse hastanede gözetim altındalar, başka bir şüphe yok eşin de biraz rahat olsun kendini sıkmasın bu kadar. Psikolojiktir o kendini sıkmıştır ama en olmadı hastanedeyken bir EKG çektirin ona da içiniz rahat olsun. Allah kolaylık versin.
Eşinin iş arkadaşına da ayrı üzüldüm, ne yaşamış olabilir bu kadar bilemeyiz ama çocuklarına eşine çok üzüldüm. Gerçekten Allah ailesine sabırlar versin, çok zor.
Cok sagol Gamzecim, iyi ki varsin ,eksik olma...

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73::nazar::nazar:
:KK76:

:KK200:
Gonulmeyvesi15DKY :KK73:15DK Y SPOR?15 DK LESLI
50 M
LaMademoiselle:KK73: 10DK D250IA :nazar::KK76:

Harpy:KK73::KK73::nazar: 10DK D

kanadali35:KK73::KK73::nazar::nazar::KK76:

Deryaondiet:nazar: SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA :nazar::KK76:

stitch
Madamesnow:KK73::KK73:
Falanfilannnn:KK73:MUAF
gogo2405
Vexena:KK73::KK73:100IA

Haeshin:KK76:

besive:KK73::KK73:200IA :nazar::KK76:

fmad200DK :KK73:200JJ :nazar:100 M
MigiMadid:KK73::KK73:
Akrrep:KK76:
Selsalan:KK76:

50 S

Only_Eylul:KK73::KK73::nazar:MUAF
Metem:KK73: MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs:KK76:

pomegranate_:KK73::KK73:
Huzurvermeyolunda:KK73::KK73:

@Huzurvermeyolunda , @pomegranate_ , @Metem , @Only_Eylul , @MigiMadid , @gogo2405 , @Falanfilannnn , @madamesnow

Kizlar menulerinizi goremiyorum nerelerdesiniz duzenli menu paylasimlarinizi bekliyoruz.
Ellerine kollarina saglik...:KK200:

Gunaydin kizlar , ayy bekledigimin de ustunde kilo almisim :KK43:
bugunku kilom: 71.5 :KK43:
Savunmada bitti, tatilde bitti, artik listeye girmene hicbir engel kalmadi Deryacim, bende bunu bekliyordum:))

19 EYLÜL PERŞEMBE MENÜ
Sabah: Activia Mix&Go var onlardan yedim bir kutu.
Sade türk kahvesi
Öğlen: Bir tabağa 3 bölüm olarak 3YK Barbunya, 3YK arpa şehriye pilavı 3YK soğan domatez ve salatalıktan oluşan salata.
15:00: tek şekerli türk kahvesi içtim
19:30 köfte menü 5 adet köfte ve 1 dilim ekmek

ay kızlar dün eşim de iş yeriyle kavga etmiş patronun kardeşiyle vurmuş kapıyı çıkmış
dedi ben istifa ettim. ben tabi bir kendime gelemedim.
neyse gittim yanına apar topar 5 gibi çıktım işten, gittik kavga ettik bilmem ne avukatı aradık falan. deli gibi sinirli ama dava edicem ben koskocaman adamım falan filan.
Diyorum bi sakinleş ben kocaman adamım vs sen de orta yolu bul diyorsun diye bana da kızdı bi süre.
neyse sakinleşmesini bekledim de sonra iş yerinden patron vs ile görüşüp anlaştılar olay tatlıya bağlandı.
akşam yine benim yiyemediğim ton balıklı salatama oldu.
resmen lanetli salata :KK70:
eşimin iş yeri çok yoğun 2 aydır, yemin ederim her telefonlaşmamızda bir şey oldu diye düşünmekten yoruldum :KK43:
Canim esinin durumuna cok uzuldum, haksizliga ugradiysa eger, insani derinden sarsiyor bu durum is hayatinda.
Tatliya baglanmis ne mutlu, insallah bir daha benzeri bir durum hic yasanmaz...

canım ben de cezalarımı yapmıştım çarşamba haberin olsun
@Kozmogirl17
şimdi bilgisayardan yazıyorum foto atıcam
200 gram almışım haliyle zaten tahmin ediyordum ama umduğum gibi 51 kilo falan değilim allahtan
Geçen hafta: 49.40
Bu Hafta: 49.60
Fark: -0.20
% olarak : -0.40
Yinede oldukca az almissin Gamzecim, gecen haftaki menulerden sonra bu hafta ben o menuler olmadan daha cok alirsin diye dusunmustum :)

Kızlar cok mutluyum 64 ten az cıktım benım tartım daha gelmedı kaynanamda tartıldım. sipariş verdim netten tartım gelince daha net sonuc yazarım.

cuma menüm

09.00
2 wasa
peynir
4 zeytin
yarım domates ve salatalık

11.30
züber antep fıstıklı olan ( tadını cok sevemedım fakat canım cıkolata cektığı zaman yıyorum oyle guzel oluyor)

12.30
taze fasulye
2-3 yemek kasığı pırınc pılavı
cacık

14.30
sade turk kahvesi ve yulaf bar

16.30
kefir

19.00
sulu köfte

yapmamam gerekıyordu bılıyorum bugun cok acıktım nedense saglıksız bıseyler yememek ıcın yumurta yaptım 1 wasa ıle yedım:KK43:

22.00
yesılcay

2 lt su ve cezam+1saat 20 dk fıtness blender(cok ıyıler fena terletıyor kızlar tavsıye ederım)
Canim menun kotu degil ama kalori olarak fazla olmus bugun cuma gunu o yuzden bu menuyu odule sayabiliriz.
Herhangi bir ceza gelmeyecek:)

Canım Özgecim çok geçmiş olsun hiç korkma daha önce benim kızım da ateşten dolayı nöbet geçirmişti ama çok şükür hiçbir sıkıntısı kalmadı sadece tekrarlama olasılığı oluyor o yüzden her ateşlendiğinde dikkat etmek gerekiyor kontrol altında olması gerekiyor onun haricinde eğer doktorlar da baktıysa bir sıkıntı olmaz inşallah hastalıklar biz de misafirler görevlerini yerine getirdikten sonra gidiyorlar inşallah sen kendini üzme şimdi herkesin sana ihtiyacı var anlaşılan Allah yardımcın olsun tekrar Yawrukush Yawrukush
Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..

Bldirim
Geçen hfta: 70
Bu hfta: 69
Fark 1
Orn: 1.43
Hedef: 68.5
Harikasin canim.:halay::KK9:

Günaydın :)
Hayırlı Cumalar :KK200:
Nereden giriş yapsam bilemedim, uzun zaman oldu, en iyisi baştan başlamak dedim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AKovser
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 - 20 günlük :KK23:
Yaşadığınız şehir: Bakü
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 72.4
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Evlilik, sonrasında gördüğüm tedaviler ve hamilelik..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlığım hem de kendimi iyi hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..:KK200::KK36:

Çok çok geçmiş olsun canım..
Allah acil şifa versin, yardımcınız olsun..
Amin canim eksik olma..

Geçen cuma
57.1
Bu cuma 57.7
Fark +600

Bu hafta....
Seviyorum seni Feyzos :)

KİLO BİLDİRİMİM

GH
69,6
BH 68,8
FARK 0,8
YUZDE 1,14

resmi telefondan atıyorum hemen
Tebrikler canimmm:KK9::halay:

Günaydın kızlar bu haftA artıdayim
Gece hafta 58.4
Bu hafta 59.4
Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...

Eki Görüntüle 2309349
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.9
Fark+0.4
Yüzde -0.59
Haftaya hedef 67
Bu hafta kendimi toparlamaliyim yoksa ipin ucu kaçacak
Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..

Ben de bildirimimi yapayım

Geçen hafta cuma 80.2

Bugün 79.5

Fark. - 0.7

@Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush
Tebrikler canim.:halay::KK9:

Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.3
Fark : 300 Gr
Yüzde : 0.31

Regl donemim yakın değil ama hastalıktan dolayı sanırım yüzüm gözüm sis :KK43: umarım haftaya daha çok eksi görürüm
Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Eki Görüntüle 2309366
Geçen hafta 72,7
Bugün 70,8

Fark 1,9
Yüzde 2,61%

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.:halay::rapci::KK9:

Eki Görüntüle 2309393
En son 56.6 da kalmıştım degilmi biran emin olmadım niyeyse 😂
-0.400
Yüzde 0.70
Tebrikler Tugbacim.:KK9::halay:

Geçen hafta:80.1
Bu hafta: 80.0
Fark:0.1
Yuzde: 0,12
:cry:
@Kozmogirl17
Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?

Bu aralar çok yer oldum. Reglim 😞😔😞😞
O ara iştah bir açılıyor bir kapanıyor ua😱
Cuma

08.15
Biberli kaşarlı(2) omlet (1yumurtadan)
1tk kuşburnu
1 tb ekmeği

12.50
1 kepçe domates çorbası
3yk şehriye pilavı
2yk et
1yk yoğurtlu havuç

3tane susamlı fıstık
1 ısırık cezerye

18.00
Menemen
1tk kuşburnu
1 dilim tb ekmeği
1 çatal ucu çikolata

O kadar yorulmuşum ki kızlar
Gün içi de azıcık süt kattığım filtre kahvem var

Spor (CEZALAR CANIMI ÇIKARDI..)

800 zıp
200jj
200dk
100 mekik

1 saate yakın yürüyüş ama ıslandım elim kolum dolu ağırdı canım çıktı çok yoruldum bugün:KK43:
Suyu bilmiyorum ya 1,5 ama 2 olmadı daha
Yawrukush Yawrukush
Yavaş yavaş toparlıyor gibi öenülerin 😍
Şimdiii.... Benim ikinci direnç kilom 72 idi onu atladım şükür😌 hem de 71 i hiç görmeden 😀😄🐜 üçüncü direnç kilom 70 😥 umarım onu da kırarım 😰
Canooooo hayırlı olsun birinciliğin çok sevindim 😍😍😍

kilo veren arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum :) özellikle eşim Ellssa Ellssa süpersin :)

Yawrukush Yawrukush kuzum Aras nasıl oldu. Haberdar et.
Übersonik ketojenik menümü yazayım. Akşam yemeğimi yedim.
360 gr dana böbrek sote
50 gr lahana, 1 salatalık, 30 gr maydanoz, 3 kaşık zeytinyağı, yarım limon, 10 gr toz jelatin, Himalaya tuzu muhteviyatlı smoti
50 gr doğal ev peyniri
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Sporum akşam olacak inşallah 8 gibi yazarım.

menüye gel :KK57: açlık çekmiyormusun canım? ben ölürüm bu kadarcık yesem. bir sistemi var mı diyetinin? yoksa canının çektiği gibi mi yiorsun?

Sifa olsun canim, daha iyi misin?

Aslicim defalarca yazdim ama bence dikkate almadin hem duzenli menulerini yazmiyorsun (gunluk olarak)
Hemde menulerini yazdiginda saglikli olmuyor menulerin, bunu degistirmezsen kilo vermen ve saglikli olman cok zor..

Cok asiri sert olacagim bak goreceksin :)))

Canim pilateslerin birisinden vazgecip onun yerine total bodye katilabilirsin bence:)

Hala gecmedi mi canim..

Zorla yeni bir kardiyolog buldum bugun esim icin, randevu alsin diye baski yaptim canim..
Senden yana icim cok rhatti, gozum kapali biraktim takimi sana :)

Bence bu kilo verememe durumunu nasil degistirecegini biliyorsun, sadece kendini buna inandirman gerek...

Tesekkur ederim canim kitap onerisi icin, bulabilirsem okumak isterim.

Cok tesekkur ederim canim..

Kayinpederimde epey hastaymis canim , hem o , hem Aras, hem yol yorgunlugu, her sey ustuste geldi..

Tebrikler canim. :KK9:

Tebrikler busem.:KK9:

bu kadar işinin dedinin arasında bana cevap yazdığın için teşekkür ederim. kayınpederin de rahatsızmış :( çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
spor konusunda tam olarak içimden geleni yazmışsın canım ama yine de ne yazsan kabul edecektim :) :KK68:

Merhaba 2 gündür rahatsızım serum aldım yatıyorum evde uğrayamadım bugünde regl oldum kilom 70.8 geldi ödem yada serum etkiledi sanırımEki Görüntüle 2309428
Neyin var canim, daha iyi misin, buyuk gecmis olsun , acil sifalar diliyorum..

gecen hafta cuma 62.2
bu hafta cuma 61
fark=1.2
yuzde:1.92Eki Görüntüle 2309443
Eksinin ve yuzdenin guzelligi.. :KK9: :halay: :KK71:

Yawrukush Yawrukush kuzum Aras nasıl oldu. Haberdar et.
Übersonik ketojenik menümü yazayım. Akşam yemeğimi yedim.
360 gr dana böbrek sote
50 gr lahana, 1 salatalık, 30 gr maydanoz, 3 kaşık zeytinyağı, yarım limon, 10 gr toz jelatin, Himalaya tuzu muhteviyatlı smoti
50 gr doğal ev peyniri
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Sporum akşam olacak inşallah 8 gibi yazarım.
Supersonik bir menu olmus afiyet olsun busem..
Arasa ates dusurucu ve antibiotige devam, bugun daha iyi cok sukur..

Sabah 9.30
ac karnına limonlu yesiş cat
1 yumurtadan peynirli omletdomates nane 5 kucuk yesil biner

Ara 11.0
Dubke turk kahvesi 1 hurma

Aksam 16.45
1 kepce tarhana coebasi
3 kasik yesil mercimekli bulgur pil
3 kasik yogurtlu senizotu
1 kasik ispanakli yumurta

35 dk 3 km kosubandinda kosu

75 sag ust bacak 75 sol ust bacak
36 bank durusu
36 sag bacak bank durusu
36 sol bacak bank durusu
100 sag ic bacak 100 sol ic bacak
50 sag leg raises 50 sol leg raises
36 sag kol calis 36 sol kol
60 push up 30 backwards push up
50 yarim mekik

@Kozmogirl17
Gayet guzel menu Huzurcum ama sporlarsa sahane...:KK73:

20 Eylül Cuma menüm

Öğle 12:30
2 kaşık menemen
2 kaşık patlican salatası
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:00
Balık
Bol salata

Spor
2 saat yürüyüş

Su
3 litre olur bugün

Harpy Harpy
Cok guzel menu, cok guzel egzersiz , harikasin...:KK73:

kızlar buda daralma tablomuz güncellendi

İSİMYAŞBOYEMZIRIYOR?BAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN YUZDEVERILEN KGKALAN KG
@Derya_the_queen37159Hayir29.04.201972,864,059,218,27%13,3-4,5
@fmad23163Hayir25.06.201962,656,057,77,83%4,91,7
@Kozmogirl1734157Hayir29.06.201978,567,068,812,36%9,71,8
Yawrukush Yawrukush 31170Hayir7.06.201970,858,059,515,96%11,31,5
@LaMademoiselle33160Hayir19.07.201952,046,549,64,62%2,43,1
@gogo240542167Hayir14.06.201967,062,067,9-1,34%-0,95,9
@kanadali3540165Evet7.08.201967,058,061,08,96%6,03,0
@Falanfilannnn27155Hayir29.07.201959,050,056,24,75%2,86,2
@Huzurvermeyolunda29164Evet12.09.201980,265,079,50,87%0,714,5
@DeryaOnDiet33160Hayir25.06.201868,760,071,5-4,08%-2,811,5
@MigiMadid30165Hayir20.08.201987,580,087,20,34%0,37,2
@stitch35168Hayir8.07.201870,055,0100,00%70,0-55,0
@Harpy37164Hayir4.11.201878,060,069,011,54%9,09,0
@Gonulmeyvesi23155Hayir4.07.201971,057,069,02,82%2,012,0
madamesnow madamesnow 25166Hayir7.08.201968,752,065,25,09%3,513,2
Ellssa Ellssa 16415.08.201978,055,070,89,23%7,215,8
@besive26160Hayir12.08.201983,560,080,04,19%3,520,0
@only_eylül33170Hayir13.09.201970,860,070,80,00%0,010,8
@vexana19170Hayir15.09.201970,657,070,60,00%0,013,6
S selsalan 32170Evet17.09.201964,055,064,00,00%0,09,0
@haeshın37168Hayir18.09.201976,160,075,80,39%0,315,8
Tesekkurler kuzummm:KK200:

Cuma

08.15
Biberli kaşarlı(2) omlet (1yumurtadan)
1tk kuşburnu
1 tb ekmeği

12.50
1 kepçe domates çorbası
3yk şehriye pilavı
2yk et
1yk yoğurtlu havuç

3tane susamlı fıstık
1 ısırık cezerye

18.00
Menemen
1tk kuşburnu
1 dilim tb ekmeği
1 çatal ucu çikolata

O kadar yorulmuşum ki kızlar
Gün içi de azıcık süt kattığım filtre kahvem var

Spor (CEZALAR CANIMI ÇIKARDI..)

800 zıp
200jj
200dk
100 mekik

1 saate yakın yürüyüş ama ıslandım elim kolum dolu ağırdı canım çıktı çok yoruldum bugün:KK43:
Suyu bilmiyorum ya 1,5 ama 2 olmadı daha
Yawrukush Yawrukush
Guzel menu kuzum, cezalarda yapilmis harikasin..:KK73:

Cuma menum

Eki Görüntüle 2309583 Eki Görüntüle 2309584
Bugun yemek yemege vaktim olmadigi icin gec saate kaldim takimin islerjnin disindada evde baya biseyler yapptim mesela ev supurdum topladim 5 cesit yemek yaptim camasir yikadim eczaneye ciktim 1 saatlik yol gitgel yaptim sporada vaktim olmadi yemefide 9.30 du anca yedim
Cok az yemissin hakkaten Ozlemcim ama guzel menu, egzersizinde guzel, cok is yapmis, cok kosturmussun..

kilo veren arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum :) özellikle eşim Ellssa Ellssa süpersin :)

menüye gel :KK57: açlık çekmiyormusun canım? ben ölürüm bu kadarcık yesem. bir sistemi var mı diyetinin? yoksa canının çektiği gibi mi yiorsun?

bu kadar işinin dedinin arasında bana cevap yazdığın için teşekkür ederim. kayınpederin de rahatsızmış :KK43: çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
spor konusunda tam olarak içimden geleni yazmışsın canım ama yine de ne yazsan kabul edecektim :) :KK68:
Aras uyuyor cok sukur ateside kontrol altinda, takimda birinci oldu, iyiyim canim..
O yuzden hemen firsat bu firsat takima girdim gecmisi bitirdim :)

Kizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..:uykucu:
Yarin dileyen herkes 1 ogun olmak kaydiyla, odul ogunu yapabilir.:kk77:
Cumartesiden sonra menuleri bozmak yok biliyorsunuz.:duduk::KK62:
Gecen hafta 3. olduk bu hafta 1. , bu durum bizi rehavete suruklemesin.:sampiyon:
Hazir derece almalarin tadina alismisken , haftayada guzel bir derece getirelim takimimiza..:KK5:
Yarin gorusmek uzere... :KK200:

menüm
sabah tahlile gittim sanki spora gidecek gibi kahvaltı yaptım ama yetişemedim :KK43: o yüzden menü bi garip oldu ama evde çok iş yaptım 3e kadar falan işlendim hep :)

sabah
2 h yumurta
1 dlm tbe
30 zeytin :KK70:
1 yk tahin pekmez
domates salatalık

öğlen
çorba
1 büyük kase yoğurt

ara
120 kalorilik bir bitter çikolata :KK45:

öğlen