• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımmm nesen böyle oldu ki ya benim de kilom seninle aynı durumdayız es olup birbirimizi mi takip etsek ne dersin
ayyy bugun bi xesaret deniyeyim diyorum ne dersin yapabilir miyim bana bi cesaret lazım sabah normal kahvaşto yaptım 9.30 da oyuzden acıktım ama dayanmaya calıscam 16.30 a kadar 16.30 da iyi bir yemek sonra full su süt vs olur dimi
Canım spor yapamadigimda böyle oluyor vücut terlemiyor ki gün içinde hiç oturmuyorum ama vücudum alışık benim 12 saat ayakta olayım yorulmuyorum normal yemek yiyorum gitmiyor böyle kilolar sporla ne güzel veriyordum :(

Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..

Harikasin canim.:halay::KK9:

Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..:KK200::KK36:

Amin canim eksik olma..

Seviyorum seni Feyzos :)

Tebrikler canimmm:KK9::halay:

Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...

Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..

Tebrikler canim.:halay::KK9:

Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...

Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.:halay::rapci::KK9:

Tebrikler Tugbacim.:KK9::halay:

Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?
2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimim:( aras nasıl oldu abla senn nasılsın asıl kac gündür harap oldun

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı :11.00
3dilim peynir
Domates kaşarlı omlet salatalık 2 parca patates kızartması 4 zeytin
Oglen: 16.30
3 kaşık makarna 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık salata
Aksam: 20.30
1 kase mercimek çorbası tavuk göğüs ızgara
Ara ogun: 1 bardak sütlü kahve
1 litre su:( bugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü:( canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Yarın erkek arkadaşımin doğumgünü bide biz 7. Seneye giricez ona hediye aldım 2 tane 1 saat kadar avm de dönüp durdum
Ödülümü yarın 1 sise bira ile degerlendirebilir miyim ablacim:) Kozmogirl17 Kozmogirl17

Günlük menüm kızlar
3dilim peynir
1 litre su:KK43: bugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü:KK43: canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Yarın erkek arkadaşımin doğumgünü bide biz 7. Seneye giricez ona hediye aldım 2 tane 1 saat kadar avm de dönüp durdum
Ödülümü yarın 1 sise bira ile degerlendirebilir miyim ablacim:) Kozmogirl17 Kozmogirl17
sen su icmeyi de azaltin dilim limon at , nane at en az 2 litre takibe aldim seni:KK57:

menüm
sabah tahlile gittim sanki spora gidecek gibi kahvaltı yaptım ama yetişemedim :KK43: o yüzden menü bi garip oldu ama evde çok iş yaptım 3e kadar falan işlendim hep :)

sabah
2 h yumurta
1 dlm tbe
30 zeytin :KK70:
1 yk tahin pekmez
domates salatalık

öğlen
çorba
1 büyük kase yoğurt

ara
120 kalorilik bir bitter çikolata :KK45:

öğlen
çorba
2 sk kıymalı kabak

ara
süt
1 avuç leblebi

spor yok bol bol ev işi
:KK70::KK70: 30 mu oldu kiz , senin zeytinlerden sonra baska birseye odaklanamiyom ben:KK53:

Sifa olsun canim, daha iyi misin?

Aslicim defalarca yazdim ama bence dikkate almadin hem duzenli menulerini yazmiyorsun (gunluk olarak)
Hemde menulerini yazdiginda saglikli olmuyor menulerin, bunu degistirmezsen kilo vermen ve saglikli olman cok zor..

Cok asiri sert olacagim bak goreceksin :)))

Canim pilateslerin birisinden vazgecip onun yerine total bodye katilabilirsin bence:)

Hala gecmedi mi canim..

Zorla yeni bir kardiyolog buldum bugun esim icin, randevu alsin diye baski yaptim canim..
Senden yana icim cok rhatti, gozum kapali biraktim takimi sana :)

Bence bu kilo verememe durumunu nasil degistirecegini biliyorsun, sadece kendini buna inandirman gerek...

Tesekkur ederim canim kitap onerisi icin, bulabilirsem okumak isterim.

Cok tesekkur ederim canim..

Kayinpederimde epey hastaymis canim , hem o , hem Aras, hem yol yorgunlugu, her sey ustuste geldi..

Tebrikler canim. :KK9:

Tebrikler busem.:KK9:
Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsun

menüm
sabah tahlile gittim sanki spora gidecek gibi kahvaltı yaptım ama yetişemedim :KK43: o yüzden menü bi garip oldu ama evde çok iş yaptım 3e kadar falan işlendim hep :)

sabah
2 h yumurta
1 dlm tbe
30 zeytin :KK70:
1 yk tahin pekmez
domates salatalık

öğlen
çorba
1 büyük kase yoğurt

ara
120 kalorilik bir bitter çikolata :KK45:

öğlen
çorba
2 sk kıymalı kabak

ara
süt
1 avuç leblebi

spor yok bol bol ev işi
Guzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.
Belki yarin odulunu kullanmak istersin :)

Kaptan biraz kırgınım mevsim ani değişti burada hasta olmamaya çalışıyorum.. esas siz nasılsınız ? Dua ediyoeum sizin için 🙏🏻 ALLAH yardımcınız olsun tek değilsiniz orada ❤Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..
Cok tesekkur ederim dualarina Fatmacim, Allah razi olsun..

2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimim:KK43: aras nasıl oldu abla senn nasılsın asıl kac gündür harap oldun
Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.
Aras bugun iyiydi canim, o iyi olsunda yorgunluk morgunluk her sey gecici..

Günlük menüm kızlar
3dilim peynir
1 litre su:KK43: bugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü:KK43: canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..
Yarinda erkek arkadasinin dogum gunu kutlamasi guzel gecer umarim, odulunu o kutlamada yapabilirsin..

eylul 20 menum
sabah 8
2 yumurtali menemen , ( yazilisini unuttum iyimi):KK53:,
4zeytin ,kkpeynir

ara sutlu neskahve

aksam 5
1 yk pilav , 1 tavuk but, 1 tabak salata
2.5 lt su

spor 10 dk halay:halay:
1 saat yuruyus
Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))

Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsun
Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.
Carsambadan beri hayat durdu, geceleri asiri atesleniyor, insallah bu geceyi sorunsuz atlatabiliriz.
Seninde iyi olmana sevindim..

Guzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.
Belki yarin odulunu kullanmak istersin :)

Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..
Cok tesekkur ederim dualarina Fatmacim, Allah razi olsun..

Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.
Aras bugun iyiydi canim, o iyi olsunda yorgunluk morgunluk her sey gecici..

Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..
Yarinda erkek arkadasinin dogum gunu kutlamasi guzel gecer umarim, odulunu o kutlamada yapabilirsin..

Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))

Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.
Carsambadan beri hayat durdu, geceleri asiri atesleniyor, insallah bu geceyi sorunsuz atlatabiliriz.
Seninde iyi olmana sevindim..
iyi tek karistiran ben degilmisim :) .:dua: insallah aras cim rahat uyur sabaha birseycigi kalmaz Amin

CUMA MENUM
SABAH 9DA

2 haslanmis yumurta
1 simit
15 zeytin
Domates, salatalik, roka, minik havuc, yarim avokado

ARA 11.30DA
Cay
1 tuzlu kurabiye, 1 tatli kurabiye, 1 dilim baklava, 1 dilim fistik sarma:KK53::KK57:

OGLEN 13.30DA
Karides tava (sogan, domates, sarimsak ile soteledim)

ARA 16DA
Filtre kahve
1 avuc cekirdek

AKSAM
1 kase tarhana corbasi

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
Yatana kadar limonlu cay iceriz esimle.
SPOR: Ev isi yaptim sadece , spora gidemiyorum, disari cikamiyorum Arasin durumundan oturu ama evde aktiftim..

Son düzenleme:
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73::nazar::nazar:
:KK76::KK76:
:KK200::KK200:
:KK71: :KK71:
Gonulmeyvesi15DKY :KK73:15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle:KK73: 10DK D250IA :nazar:
Harpy:KK73::KK73::nazar: 10DK D