• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

elinize kplunuza saglık kaptanım cok teşekkürederiz bir de ne diycem ölcüm tablosu da mınyapsak acaba bazen kilodan cok gitmiyor ama bi bakıyosun incelmişssin falan güzel olmazmı acaba ne dersin kptancım @Yawrukush

Canim o is biraz karisik olabilir malum kalabaligiz herkes duzenli bildirimde yapmiyor ama ozge kaptanla bi konusuruz yine yapilabilitesi var mi diye?

Screenshot_20190921-114548.webp
Screenshot_20190921-114534.webp
Screenshot_20190921-114522.webp

Dün kü menum

İnşallah çıkmaz kaptanım 🌺
Aras bugün nasıl
Canim zaten kizlar yazmislar, 5 sekerli kahve, cok yenilen meyveler, gec vakitte yenilen aksam yemekleri..
Bunlari tumden degistirmelisin kuzum...

Nasilsin @Anka kaptanim, hosgelmissin :)

Bugun zorla yeni bir kardiyologtan randevu aldirdim, insallah bir problem cikmaz..

Cok sagol Gamzecim, iyi ki varsin ,eksik olma...

Ellerine kollarina saglik...:KK200:

Savunmada bitti, tatilde bitti, artik listeye girmene hicbir engel kalmadi Deryacim, bende bunu bekliyordum:))

Canim esinin durumuna cok uzuldum, haksizliga ugradiysa eger, insani derinden sarsiyor bu durum is hayatinda.
Tatliya baglanmis ne mutlu, insallah bir daha benzeri bir durum hic yasanmaz...

Yinede oldukca az almissin Gamzecim, gecen haftaki menulerden sonra bu hafta ben o menuler olmadan daha cok alirsin diye dusunmustum :)

Ben de seni kaptanım😍
Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..

Harikasin canim.:halay::KK9:

Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..:KK200::KK36:

Amin canim eksik olma..

Seviyorum seni Feyzos :)

Tebrikler canimmm:KK9::halay:

Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...

Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..

Tebrikler canim.:halay::KK9:

Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...

Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.:halay::rapci::KK9:

Tebrikler Tugbacim.:KK9::halay:

Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?

Evet kaptanım yeni haftaya cezasız başlamak istedim :) ama çok yoruldum
Spordan eğil başka şeyler de yapmıştım sağ böğrüm ağrıyor😂😂
Neyin var canim, daha iyi misin, buyuk gecmis olsun , acil sifalar diliyorum..

Eksinin ve yuzdenin guzelligi.. :KK9: :halay: :KK71:

Supersonik bir menu olmus afiyet olsun busem..
Arasa ates dusurucu ve antibiotige devam, bugun daha iyi cok sukur..

Gayet guzel menu Huzurcum ama sporlarsa sahane...:KK73:

Cok guzel menu, cok guzel egzersiz , harikasin...:KK73:

Tesekkurler kuzummm:KK200:

Guzel menu kuzum, cezalarda yapilmis harikasin..:KK73:

Cok az yemissin hakkaten Ozlemcim ama guzel menu, egzersizinde guzel, cok is yapmis, cok kosturmussun..

:KK50:YENİ EŞ LİSTEMİZ :KK50:

Kozmogirl17 Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi

Yawrukush & @pomegranate_

@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda

fayfeyfiy fayfeyfiy & @tomrs

@Akrrep & @madamesnow

@Only_Eylul & @Metem

Harpy Harpy & @DeryaOnDiet

@besive & @kanadali35

@AKovser & @MigiMadid

@Vexena & gogo2405 gogo2405

KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.

@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.

:KK50::KK19::sampiyon::confused:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK74::KK74::KK37::KK37::KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK67::KK67::KK67::KK67::stop::stop::KK24::KK24::KK24::KK20::KK20::KK20::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet deryaaa eş olmuşuz 😊 bitti mi kuzum tez işleri? Kutlama yapıldı mı?🍾🥂🎆🎉🎊🎈

Back
X