• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz, sabah tam bilgisayari elime aldim Arasin atesi yukseldi, onu dusurduk, kahvalti, ortaligi topla ancak tekrar alabildim elime.
Ne var ne yok kizlar, nasil geciyor gununuz?
Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
haeshin haeshin amazon esim nasil gitti bugun gunun, diyet bozuldu mu:)
Gecmisi okuyayim..
Cok gecmis olsun canm senin kuzun kac yasinda
Bugun atesi yok ama cok agladi surekli salladik sallamadan durmuyor. Dis mi dicem ama dis bu kadar zorlar mi bilemedim.

Cumartesi menum

sabah 11.00

1 yumurtadan biraz 2 3 catal eksik yumurta
1kk beyaz peynir
1 sigara böregi
Yarim dilim tbe
3 bardak sekersiz cay

ara 12.30

sekersiz turk kahvesi

oglen yok

ara 17.30

4 5 tane patates kizartmasi

aksam 19.00

5 tane falan hamsi
1 dilim ekmek

20.30
4 kofte 5 10 tane patates (firinda yapilmis dunku yemegim)
2 kasik kadar manti sinirimden yedim.

Su 1.5 anca
Spor sahilde yurudum 1 saat kadar
Evde sabah 7 aksam su saat kosturma

Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz

Menumude paylasayim

Sabah 11.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak az sekerli cay

Ara
1 armut
Yarim havuc

Aksam 17.00
1 kase corba
2 tavuk baget
1 bardak ayran

Ara
Kulahta dondurma 🙈🙈

Su: 2 litre
Spor yok 🙈🙈🙈
Tatlim ekmegin umarim beyz ekmek degildir
Az sekerde olsa bence kahvede cayda birakmalisin bana guven sekersiz cay ve kahve icince gercek tatlarini alicaksin ozaman farki anlicaksin
Canim ara da 1 armut bi havuc fazla olmus ikisinden birini tuketmelisin
Aksam ekmek yok cok guzel
Spor neden yok kuzum
Suda guzel

Harika canim :KK9:

Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)

Harika:KK9::KK9:

Cok guzel bir eksi canim:KK9:

Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..:KK9:

Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..:KK200:

Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..:KK200:

Tebrikler canim:KK9:

Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?

Supersin Goknurcum :KK9:

Bu ne guzel eksiydi yaaaa:KK9:
Citir mezunum tebrikler:nazar:

Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?

Cok guzel bir eksi kuzum:KK9::KK9:

Tebrikler Deryacim:KK9::nazar:

Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?

Harikasin neredeyse mezun olacaksin:nazar::KK9:

Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..

Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?:KK9:

Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Fevkaladenin fevkinde:nazar:

Mezun oldum olacagim canim :)

Ellerine saglik Ozlemim:KK200:

haeshin haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta:KK73:

Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)

Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)

Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...

Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?

Ah yine atesliyiz Huzurcum...

Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var :eğlence:
Borek odulluyse ye kesin :kk77:
Bu ne bicim takim kaptani:KK48:

Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana:nazar:

Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Ablacım bugün vallahi felaket bir gündü iğrençti. Öyle bir patladı ki mutfak olduğum yerde doğurdum yani :confused: :KK70:

Günlük menüm
Kahvaltı:11.00
Menemen domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
Oglen: 17.00
1.5 kase sebzeli çorba 5 kaşık afkan pilavı
Akşam yok :(
10.000 adım
2 Litre su
Akşam işten gelince 1 bardak sütlü kahve ve 2 adet kremalı bisküvi yedim ödül olarak
Şuan acım gerçi:( ama yapacak bisey yok bugün çok stresli yogun ve yorucu bir gündü gerçkten:(
Iyi geceler herkese öpüyorum herkesi..
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Yawrukush Yawrukush

Menüm
Bir tepsi odun ocağında kızartılmış patates biber patlıcan kızartması yanında sarımsaklı yoğurt
Sıcak dilimlenmiş bazlama
Kadayıflı muhallebi
Közlenmiş patlıcan biber salatası
El açma bol zeytinyağlı otlu börek
Tiramisu
Bunlara bakarak iki bardak çay, bir sade Türk kahvesi, bolca soğuk su içtim. Sadece baktım kokusunu bile içime çekmedim. Gerçek menümü eve gidince yiyip yazacağım👏🏻👏🏻👏🏻😝😝😝😝
Gr almadım hatta zayıfladım 200 tl gün parası verdim onun ağırlığını attım🤣🤣🤣
Ben olsam birkaç parca ağzıma atmıştım nasıl dayandın:)

Kizlar bugun tam geldim diyorum hep Arasin durumunda bir seyler oluyor, birakiyorum bilgisayari.. :(
Toplam 3 kere aralikli (birkac gun atesli, 1-2 gun normale donme seklinde) atesi cikti son 2 haftadir.Ve dusunuyoruz ki esimle ilki okula gitti ilk hafta, cuma gunu okuldan geldi atesliydi , pazar gunu gecti kendilinden.Sali gunu okula yolldim, carsamba gecesi havale gecirdi gecen hafta.Pazartesi -sali toparlandi , persembe gunu Vanessayla bulustugumuz gun okula yolladim ve dun cuma sabahi yine ateslendi..Ne zaman ki okula gidiyor, 1 gun sonra sifayi kapiyor cocugum.Okula yollamayalim diyoruz esimle.Gercekten ailecek cok yorulduk, cok hirpalandik..Dunden beri 4 kez 39lara cikti atesi, yine nobet gecirecek diye gece 12den sabaha kadar uyumadim.Normal hayata donuyoruz derken yine basa sariyoruz..
Buraya kadar yazmistim ki yine atesi yukseldi dusa soktuk, yine tamamlayamadim mesaji :(
Yarina daha iyi oluruz insallah ,hepinize iyi geceler diliyorum..

Kızlar ben takıma nasıl katılacağım
Merhaba hosgeldiniz aramiza, sizi daha iyi taniyabilmemiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Iyı geceler kızlar ıkı gundur cok hastaydım gıremedım.
Bugunku menum
10.30
2wasa
1has. yumurta
Peynır
Zeytın
Sekersız ballı fındık ezmesı bı tatlı kasıgından bıraz fazla

12.30
2 pırınc patlagı
Turk kahvesı sade

19.30
Bamya
2 yk pılav
Yogurt

20.00 yesılcay

21.30
Fırında yapılmıs sıgara boregı 2 adet
Sekersız cay

eylul 28 menum

sabah8
4yk yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz,1 kucuk elma

ara turk kahvesi

oglen2
3 dilim borek,2 bardak cay

aksam yok

su2.5 lt

spor 30dk leslie
1 saat yuruyus
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Yawrukush Yawrukush
Boregi gorunce goxlerimi kirpistirdim nasil yani ddiye sonra bi baktim aksam yok gizel kuzum afiyet olsum.

Iyı geceler kızlar ıkı gundur cok hastaydım gıremedım.
Bugunku menum
10.30
2wasa
1has. yumurta
Peynır
Zeytın
Sekersız ballı fındık ezmesı bı tatlı kasıgından bıraz fazla

12.30
2 pırınc patlagı
Turk kahvesı sade

19.30
Bamya
2 yk pılav
Yogurt

20.00 yesılcay

21.30
Fırında yapılmıs sıgara boregı 2 adet
Sekersız cay
Fistik ezmesi hafi neyse sabah ama sigara boregi cok gec bi saat canim odul gunu yapmissin kendine gecmis olsun buarada

Kizlar bugun tam geldim diyorum hep Arasin durumunda bir seyler oluyor, birakiyorum bilgisayari.. :(
Toplam 3 kere aralikli (birkac gun atesli, 1-2 gun normale donme seklinde) atesi cikti son 2 haftadir.Ve dusunuyoruz ki esimle ilki okula gitti ilk hafta, cuma gunu okuldan geldi atesliydi , pazar gunu gecti kendilinden.Sali gunu okula yolldim, carsamba gecesi havale gecirdi gecen hafta.Pazartesi -sali toparlandi , persembe gunu Vanessayla bulustugumuz gun okula yolladim ve dun cuma sabahi yine ateslendi..Ne zaman ki okula gidiyor, 1 gun sonra sifayi kapiyor cocugum.Okula yollamayalim diyoruz esimle.Gercekten ailecek cok yorulduk, cok hirpalandik..Dunden beri 4 kez 39lara cikti atesi, yine nobet gecirecek diye gece 12den sabaha kadar uyumadim.Normal hayata donuyoruz derken yine basa sariyoruz..
Buraya kadar yazmistim ki yine atesi yukseldi dusa soktuk, yine tamamlayamadim mesaji :(
Yarina daha iyi oluruz insallah ,hepinize iyi geceler diliyorum..
Canim ilk hastalandigindada soledim dun de yazdim ben sana bu cocuk okul basladi ateslenmeye basladi benim aklima iki ihtimal geliyor ya psikolojik vucut tepki veriyor yada orda terliyor cocuga bakmiyorlar ustune degistirmkyorlar serinde olabilir usutuyor.cunku zature kolay olabilecegi bi hastalik degil cok cok usutmus olmasi lazim ki seninde arasi oladar isitcek bi durumda biraktigini dusunmuyorum gecmis olsun tekrrdan ozgem

Back
X