• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kaptanım nasılsın Noel tatili başladı biraz yoğunluğun azalmıştır sanırım annenle bol hasret gidermece 🥰🥰🥰 ben bugün diyeti çok ama çok fena bozdum evde uzun zamandır poğaça yapmıyordum sanırım 6-7 ay oldu bugün yaptım yapmaz olaydım 🙈🙈🙈 hepsinden fazla ben yedim bugün poğaçalar havada uçuştu valla bol bol karbonhidratlı oldu ben bugün menümü yazmasam direk kaderime razı olup cezamı alayım ben 🥴🙈 cezamda baya acımasız olabilirsin
Oy oyy oy yakti bizi pogacalar desene melegim :(
Geliyor cezalar o zaman :)

Huu huu kimsecikler yok mu kizlar ?
@mifihafa , fyzanur fyzanur iyi aksamlar. :KK200:
iyi akşamalr özgecim ,nasılsın :KK19:
Çok geçmiş olsun canım

Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsun 🤗

Çok geçmiş olsun canım

Feyzanur menü her zamanki ki gibi süper 🥰 eliptiğide zamanla arttırırsın inş o da biraz fazla olsa seni tutana aşk olsun 🙈 sen mezun olacaksın bende arkandan bakıp ağlayacağım mezun olamadım diye😂😂 sonuçlar ne zaman belli oluyordu canım

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sanki 🤗 gerçi ben de hep o hatayı yapıyorum 🙈

Selam kaptanım nasılsın Noel tatili başladı biraz yoğunluğun azalmıştır sanırım annenle bol hasret gidermece 🥰🥰🥰 ben bugün diyeti çok ama çok fena bozdum evde uzun zamandır poğaça yapmıyordum sanırım 6-7 ay oldu bugün yaptım yapmaz olaydım 🙈🙈🙈 hepsinden fazla ben yedim bugün poğaçalar havada uçuştu valla bol bol karbonhidratlı oldu ben bugün menümü yazmasam direk kaderime razı olup cezamı alayım ben 🥴🙈 cezamda baya acımasız olabilirsin
ahahah kaç tane yedin de yazmaya çekindin kız öyle:-) menümü iyi tutmaya çalışıyorum ama şuan nasıl acıktım anlatamam valla . karnımdan sesler geliyor açlıktan . yarın oruç tutacağım da bir kaç saat sonra sahur yapacam Allahtan:KK70:cumartesi günü de kardeşim okuduğu şehirden iki günlüğüne gelecek . annem poaça felan yapar ,kaçamakları cumartesiye saklayım bari . dayan feyza:confused:

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah :KK39:
Olur mu öyle şey? Senin yorumların bana çok iyi geliyor. Geç gördüm bunu yazdığını. Yoksa önceden karşı çıkardım. ❤️❤️

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah :KK39:
Bence devam et yorumlamaya hatta bence herkes biraz sert yazmalı, hepimiz birbirimize minnoş minnoş yorumlar yazınca hata yaptığımızı anlayamıyoruz bence

Pazar menü
Saat 1130 gibi
2 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates salatalık 1 - 2 çatal
Saat 1545
4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği 1 dilim ekmek 3 ksk yoğurt
1 fincan yeşilçay
Saat 1900 gibi
1 kase yoğurtlu çorba patlıcan yemeği biraz haşlama tavuk
Şu 2 litre spor yok
Bu günlerde hiç spor yapamıyorum farkındanım pazartesi başlıycam insallah çocuklar cok yoruyor
Menü çok çok güzel tek Bi kaçamak bile yok👏👏. Sporu hemen şimdi yapabilirsiniz 10 dakikalık egzersizler var aletsiz squat plank gibi. Ertelemek yok 💪💪

Pazar menüm
Sabah
Peynirli yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
Öğlen
1 dilim çikolatalı ekmek
1 bardak süt
Akşam
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Ara
Soda
Spor
20 dk yürüyüş
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Bence sabahki 1 dilim ekmek ve öğlenki çikolata fazla gibi onun dışında çok güzel menü

iyi akşamalr özgecim ,nasılsın :KK19:

ahahah kaç tane yedin de yazmaya çekindin kız öyle:-) menümü iyi tutmaya çalışıyorum ama şuan nasıl acıktım anlatamam valla . karnımdan sesler geliyor açlıktan . yarın oruç tutacağım da bir kaç saat sonra sahur yapacam Allahtan:KK70:cumartesi günü de kardeşim okuduğu şehirden iki günlüğüne gelecek . annem poaça felan yapar ,kaçamakları cumartesiye saklayım bari . dayan feyza:confused:
Iyiyim canim sen nasilsin?
Bugun tam gezelim dedik, nasil yagmur yagiyor sansimiza :)

Gelsin kaptanım açıma 😂😂
Hic acimayacagim not dustum defterime :))

Pazar menüm
Sabah
Peynirli yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
Öğlen
1 dilim çikolatalı ekmek
1 bardak süt
Akşam
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Ara
Soda
Spor
20 dk yürüyüş
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim cok karbonhidatli olmus bu menu, sabah 3 dilim ekmek, oglen 1 dilim cikolatali, aksam bulgur..
15dk dans etme cezasi geliyor, 50 tanede mekik...

Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum. :KK200:
Menulerinizi duzenli takip edip ,tablo hazirlayacagim eskisi gibi, lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin.
Eger odul ogunu yapacaksaniz bugun olmak kaydiyla dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz odul olarak.
Hepinizi bir kez daha dunku birincilikten oturu tebrik ediyorum :)
@Aomine Daiki canim nasilsin?
@DenizinYosunKokusu telefonun hallodu mu canim?
@fmad , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , @tomrs sizler nerelerdesiniz guzeller?
@AKovser sen de bir ses ver gulum....

Uzun bi süredir giremiyorum çok yoğunum hiç forsatım olmuyor ama bugün yemin ettim yarından itibaren ekmek makarna pilav içinde un olan hiç birşey yemeyeceğime ve akşam 7 den sonra yiyecek hiç birşey yemeyeceğime yemin ettim bugün hayatımda ilk kez 73'ü gördüm çok üzgünüm :(
Gerçi sağlam bi akşam yemeğinin üstüne tartıldım ama olsun :(

Guzel bir menu olmus canim:)

Sporsuz olmaz busem, bu mesaji okuyorsan azicik da olsa spor yap :)

Harika bol keyifli zaman gecirmeler canim :)

Spor yokmus dun bugn telafi et kuzum :)

Menun guzel canim, nasil oldun?

Canim ogluna cok gecmis olsun, sen onu iyilestir, spor - menu bunlar o iyilestikten sonra hallolur...

Guzel menu feyzos canim menemen cekti, kahvaltiya yapayim :)

Yok canim dinleme o baskalarini, kilo versen hem kendin, hem sagligin icin ne guzel birsey yapmis olacaksin..

canim kahvaltida ekmek, oglen makarna, aksam barbunya karbanhidrat agirlikli olmus biraz.
Menulerine salata, yesillik ekle biraz canim.

Nasilsin Cisecim, 2 gunku menunde guzel olmus canim..
Canim gunaydin. Kucuk kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor gece cok oksurdu. Cok uzgunum. Bugun doktora gidicez yine.
benim kaburgam hala agriyor. Onunla beraber ozur dileyerek soyluyorum ishal de oldum. cok zor geciyor son bikac gun.
Mide bulantisindan hicbir sey yiyemiyorum.
eger iznin olursa kendi istegimle ayrilmak istiyorum buraya zaman ayiramiyorum. Menumu yazamadigim icin aklim burda kaliyor. Simdiden kilo verdim ama cumaya bildirim yapip yapamayacagim belli degil.

Canim gunaydin. Kucuk kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor gece cok oksurdu. Cok uzgunum. Bugun doktora gidicez yine.
benim kaburgam hala agriyor. Onunla beraber ozur dileyerek soyluyorum ishal de oldum. cok zor geciyor son bikac gun.
eger iznin olursa kendi istegimle ayrilmak istiyorum buraya zaman ayiramiyorum. Menumu yazamadigim icin aklim burda kaliyor. Simdiden kilo verdim ama cumaya bildirim yapip yapamayacagim belli degil.
ikinizede Allah şifa versin canım çok üzüldüm .üst üste gelmis sorunlar hep. Bir an önce düzelir her şey insaallah

Geçmiş olsun canım

Back
X