• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyy oy oyy pisiler , onlari odule sayalim ama sen diyetine takrar don canim :)

Guzel menu canim, borek kucukmus, sporunla telafi edersin bugun :)

Asidan da olabilir, soguk alginligida olabilir canim, sen evladinla ilgilen, acil sifalar...

Bir odullu menu daha, afiyet olsun Deryacim ama bugunden itibaren cuma icn sIkIyoruz kemerleri, anlastik mi?

Canim cok uzuldum, cok buyuk gecmis olsun Huzurcum :KK43:
Simdi nasilsin?

Canim umarim daha iyidir kuzun..
Hastalik zamanlarnda menulerimiz bozulabiliyor, ben sana onun kalici bir kilo olmadigini yazmistim.
Buaradaki arkadaslarimizla da birbirimize destek olalim diye menulerimize yorum yapiyoruz, kimsenin niyeti diger arkadasini uzmek degil canim.
Sen evladinla ilgilen, diyetine elinden geldigince dikkat et, ben kilo aldigini dusunmuyorum :)

Guzel menu Feyzos, sporunu da begendim:)
Canim elimden geleni yapiyorum ama noel var 😔

Çok geçmiş olsun canım

Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsun 🤗

Çok geçmiş olsun canım

Feyzanur menü her zamanki ki gibi süper 🥰 eliptiğide zamanla arttırırsın inş o da biraz fazla olsa seni tutana aşk olsun 🙈 sen mezun olacaksın bende arkandan bakıp ağlayacağım mezun olamadım diye😂😂 sonuçlar ne zaman belli oluyordu canım

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sanki 🤗 gerçi ben de hep o hatayı yapıyorum 🙈
Diyetin ucu bu hafta kotu kacti canim noel nedeniyle 😒

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah :KK39:
Canim herkes birbirine tatli sert sekilde yorum yapmaliki hata yapildigi anlasilsin yani sonucta burasi diyet grubu ve yarisma halindeyiz her menu guzel harika diyemeyiz biraz ipleri sıkı tutmamız gerekebiliyor
Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum tekrar ateşlendi strese girdim sanırım çok acıktım
Saat 6 gibi yoğurt yedim 3 kaşık
Gündüz cok huysuzlandı yeni uyuttum yemek yapıyorum simdi
Oyyy oyyy bisey olmaz canim okadarcik yemekten gecmis olsun canim nasil oldunuz simdi0
Pazar menü
Saat 1130 gibi
2 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates salatalık 1 - 2 çatal
Saat 1545
4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği 1 dilim ekmek 3 ksk yoğurt
1 fincan yeşilçay
Saat 1900 gibi
1 kase yoğurtlu çorba patlıcan yemeği biraz haşlama tavuk
Şu 2 litre spor yok
Bu günlerde hiç spor yapamıyorum farkındanım pazartesi başlıycam insallah çocuklar cok yoruyor
Cocuklar varken spora ne hacet dicem ama sporsuz olmuyor kuzum iste bende sabah bi kalkiyorum aksam yatana kadar hic dinlenmiyorum ama spor yapmazsam ekstra kiloda veremiyorum menun guzel canim sporda olsa super olur
bugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
yarım çay kaşığından az reçel

ara : yarım muz

akşam : haşlanmış tavuk
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1dilim ekmek

ara :
serçe parmak boyunda elma ve mandalina dilimi

su : 1.5 litre

spor : 15dk eliptik
200 zıplama

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Cok begendim hatta coklu alinti yaptim okuyorum basina bakmadim kimin menusu diye okurken bu kesin feyzosun dedimmmm veee bildim guzel olmus sporunda iyi eliptik 30 dakika istiyorum senden bidahakine ama
Pazar menüm
Sabah
Peynirli yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
Öğlen
1 dilim çikolatalı ekmek
1 bardak süt
Akşam
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Ara
Soda
Spor
20 dk yürüyüş
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim ekmek fazla olmus bide bulgur yemissin hepsi bi arada cok olmus
Hanımlar saat 2200 gibi Şekersiz t kahvesi içtim yasak miydi
Bence sıkıntı yok
Uzun bi süredir giremiyorum çok yoğunum hiç forsatım olmuyor ama bugün yemin ettim yarından itibaren ekmek makarna pilav içinde un olan hiç birşey yemeyeceğime ve akşam 7 den sonra yiyecek hiç birşey yemeyeceğime yemin ettim bugün hayatımda ilk kez 73'ü gördüm çok üzgünüm :(
Gerçi sağlam bi akşam yemeğinin üstüne tartıldım ama olsun :(
Ayyy bende bi yemin etsem cok guzel olucak ama yeminlik bi mesele degil icimde bitmesi lazim hafi bakalim beklitoruz menuleri gonulcum
Canim gunaydin. Kucuk kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor gece cok oksurdu. Cok uzgunum. Bugun doktora gidicez yine.
benim kaburgam hala agriyor. Onunla beraber ozur dileyerek soyluyorum ishal de oldum. cok zor geciyor son bikac gun.
Mide bulantisindan hicbir sey yiyemiyorum.
eger iznin olursa kendi istegimle ayrilmak istiyorum buraya zaman ayiramiyorum. Menumu yazamadigim icin aklim burda kaliyor. Simdiden kilo verdim ama cumaya bildirim yapip yapamayacagim belli degil.
Kimsenin motivasyonunu dusurmek istemem. Bu grup sayesinde cok guzel kilo verdim tum arkadaslarima tesekkur ederim.
sadece saglik sebeplerinden dolayi zaman ayiramadigim icin cikmak icin izin istiyorum
Kimsenin motivasyonunu dusurmuyorsun guzelde kilo veriyorsun bence salma kendini devam et bi sure idare ederiz biz seni cumalari bildirimini yap yeter ki
Cok gecmis olsun tabi yinedr sen bilirsin ozge gelince konusursunuz canim bu konuyu
Günaydın 😀 herkese iyi haftalar.
Cuma günü kilom 76.40 idi
Pazartesi günü kilom 75.90
Pazartesiye eksiyle baslamak harika daim olur insallah
Eeee feyzosss arti gelmissin kuzum neyse cumaya eksiye doner spora yuklen kuzum

Ayy sorma yaa eşimde 2 hafta evde beni baya bir zorlu iki hafta bekliyor daha ikinci günden çuvalladım 🙈🥴
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Kizlar listede oldugunuzu unutmayin lutfen sizin cuvallama gibi bi luksunuz yok verdiginiz emekleri dusunun arkadaslarjnizi dusunun siz bir takimsiniz ve biriniz cuvallarsa hepiniz etkilenirsiniz unutmayin

Gunaydin canlarim yogun bi hafta sonundan ciktim gelen giden bitmedi yine hafta sonu malesef neyse bugune sakin basladim gecede uyumadik ama mutlu uyandim cok sukur herkes nasil cok hastamiz var takimda herkese acil sifalar diliyorum
Bu hafta da gecen hafta ki gibi guzel gecsin kizlar hepinizi opuyorum

Canim herkes birbirine tatli sert sekilde yorum yapmaliki hata yapildigi anlasilsin yani sonucta burasi diyet grubu ve yarisma halindeyiz her menu guzel harika diyemeyiz biraz ipleri sıkı tutmamız gerekebiliyor

Oyyy oyyy bisey olmaz canim okadarcik yemekten gecmis olsun canim nasil oldunuz simdi0

Cocuklar varken spora ne hacet dicem ama sporsuz olmuyor kuzum iste bende sabah bi kalkiyorum aksam yatana kadar hic dinlenmiyorum ama spor yapmazsam ekstra kiloda veremiyorum menun guzel canim sporda olsa super olur

Cok begendim hatta coklu alinti yaptim okuyorum basina bakmadim kimin menusu diye okurken bu kesin feyzosun dedimmmm veee bildim guzel olmus sporunda iyi eliptik 30 dakika istiyorum senden bidahakine ama

Canim ekmek fazla olmus bide bulgur yemissin hepsi bi arada cok olmus

Bence sıkıntı yok

Ayyy bende bi yemin etsem cok guzel olucak ama yeminlik bi mesele degil icimde bitmesi lazim hafi bakalim beklitoruz menuleri gonulcum

Kimsenin motivasyonunu dusurmuyorsun guzelde kilo veriyorsun bence salma kendini devam et bi sure idare ederiz biz seni cumalari bildirimini yap yeter ki
Cok gecmis olsun tabi yinedr sen bilirsin ozge gelince konusursunuz canim bu konuyu

Pazartesiye eksiyle baslamak harika daim olur insallah

Eeee feyzosss arti gelmissin kuzum neyse cumaya eksiye doner spora yuklen kuzum
Eliptiği 30dk yapacağım bugün . Arti cikmami hic anlamadim canim ama icim rahat çünkü hiç kaçamak yapmadim,listeme aynen uydum .siyah Çayı çok ictim ödem oldu bence. Suyu artirirsam geçer diye düşünüyorum.

Tekrar derken canim pazartesi ve eksi harikaaa
Biteli 10 gün olmuştur yeniden oldum :((
Eliptiği 30dk yapacağım bugün . Arti cikmami hic anlamadim canim ama icim rahat çünkü hiç kaçamak yapmadim,listeme aynen uydum .siyah Çayı çok ictim ödem oldu bence. Suyu artirirsam geçer diye düşünüyorum.
Aaaa siyah çay ödem mi yapıyor ben çok seviyorum çayı içmeyelim mi ????

Ayy sorma yaa eşimde 2 hafta evde beni baya bir zorlu iki hafta bekliyor daha ikinci günden çuvalladım 🙈🥴
Hayatım benim eşimde hergün 10km koşuyor eve gelince cok acıkmış ve canı tatlı çekmiş oluyor allah ne verdiyse gözümün önünde yiyor ben hiç yemiyorum
Allah kolaylık versin seni anlıyorum

DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Kizlar listede oldugunuzu unutmayin lutfen sizin cuvallama gibi bi luksunuz yok verdiginiz emekleri dusunun arkadaslarjnizi dusunun siz bir takimsiniz ve biriniz cuvallarsa hepiniz etkilenirsiniz unutmayin
Anliyorum canim ama burda noel turkiyede bayram gibi , aile bulusmalari davetler 😒 gidince mecbur birseyler yenek lazim. Inan az yiyorum. Ama salatalar mayonezli, baliklar kizartma ... corbalar kremali. Yani elimde olmadan diyetimin disina cikiyorum. Off 2 gunde kilo aldigimi hissettim.

Biteli 10 gün olmuştur yeniden oldum :KK43:(

Aaaa siyah çay ödem mi yapıyor ben çok seviyorum çayı içmeyelim mi ????
siyah çay ödem yapıyor canım . ben de çok içiyorum . ödem yapmasın diye açık içmeye çalışıyorum ama bu hafta bayağı koyu içmiştim . şekersiz içiyorum kilo yapmıyor ama ödem yapınca tartıya yansıdı sanırım .

siyah çay ödem yapıyor canım . ben de çok içiyorum . ödem yapmasın diye açık içmeye çalışıyorum ama bu hafta bayağı koyu içmiştim . şekersiz içiyorum kilo yapmıyor ama ödem yapınca tartıya yansıdı sanırım .
Bunu öğrendiğim cok iyi oldu tesekkur ederim şimdi yeni demlemiştim bunu içiyorum artık bundan sonra çayı günlük sabah içip bir daha içmiyorum

Gunaydin canlarim yogun bi hafta sonundan ciktim gelen giden bitmedi yine hafta sonu malesef neyse bugune sakin basladim gecede uyumadik ama mutlu uyandim cok sukur herkes nasil cok hastamiz var takimda herkese acil sifalar diliyorum
Bu hafta da gecen hafta ki gibi guzel gecsin kizlar hepinizi opuyorum
Insallah guzel bir hafta gecirelim canim.

Bunu öğrendiğim cok iyi oldu tesekkur ederim şimdi yeni demlemiştim bunu içiyorum artık bundan sonra çayı günlük sabah içip bir daha içmiyorum
durabilirsen iyi :) ben çaysız duramıyorum , her yemeğin yanında içiyorum . çorba içerken bile çay içiyorum yanında o kadar bağımlıyım .

Oyy oy oyy pisiler , onlari odule sayalim ama sen diyetine takrar don canim :)

Guzel menu canim, borek kucukmus, sporunla telafi edersin bugun :)

Asidan da olabilir, soguk alginligida olabilir canim, sen evladinla ilgilen, acil sifalar...

Bir odullu menu daha, afiyet olsun Deryacim ama bugunden itibaren cuma icn sIkIyoruz kemerleri, anlastik mi?

Canim cok uzuldum, cok buyuk gecmis olsun Huzurcum :KK43:
Simdi nasilsin?

Canim umarim daha iyidir kuzun..
Hastalik zamanlarnda menulerimiz bozulabiliyor, ben sana onun kalici bir kilo olmadigini yazmistim.
Buaradaki arkadaslarimizla da birbirimize destek olalim diye menulerimize yorum yapiyoruz, kimsenin niyeti diger arkadasini uzmek degil canim.
Sen evladinla ilgilen, diyetine elinden geldigince dikkat et, ben kilo aldigini dusunmuyorum :)

Guzel menu Feyzos, sporunu da begendim:)
canim cok tesekkürederim bugub daha iyiyim sukur ilk günden sonra kesildi belirtilerim ama yorgubluk halsizlik ve karin agrisi vardi bugun toparladim cok sukur yanimda da kuzenim oldugu icin dün dinlendim
Çok geçmiş olsun canım

Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsun 🤗

Çok geçmiş olsun canım

Feyzanur menü her zamanki ki gibi süper 🥰 eliptiğide zamanla arttırırsın inş o da biraz fazla olsa seni tutana aşk olsun 🙈 sen mezun olacaksın bende arkandan bakıp ağlayacağım mezun olamadım diye😂😂 sonuçlar ne zaman belli oluyordu canım

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sanki 🤗 gerçi ben de hep o hatayı yapıyorum 🙈
cok tesekkürederim canim benim

Back
X