- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersiniz vallaHayatım benim eşimde hergün 10km koşuyor eve gelince cok acıkmış ve canı tatlı çekmiş oluyor allah ne verdiyse gözümün önünde yiyor ben hiç yemiyorum
Allah kolaylık versin seni anlıyorum
Canımm bu çok az olmuş hep böyle yersen çok çabuk sıkılırsın sonra yemeklere daha çok saldırırsın benim hep öyle oluyo çünkü daha dengeli yesen daha iyi olurPazar
Sabah
Ceyrek elma ceyrek muz
Aksam
2 haslanmis parates
Yogurtlu tavuk salatasi
4-5 catal sekeriz balli cheseecake
Yawrukush
Yok yok canim hic böyle yemiyrm ben hasta oldugum icin yiyemedim istifra vardi su bile icemiyordum daha yeni baslayabildim yemegeCanımm bu çok az olmuş hep böyle yersen çok çabuk sıkılırsın sonra yemeklere daha çok saldırırsın benim hep öyle oluyo çünkü daha dengeli yesen daha iyi olur
Eger bi sure sadece cumalari bildirim yapmama izin verilirse devam ederim tabi sevinirimCanim herkes birbirine tatli sert sekilde yorum yapmaliki hata yapildigi anlasilsin yani sonucta burasi diyet grubu ve yarisma halindeyiz her menu guzel harika diyemeyiz biraz ipleri sıkı tutmamız gerekebiliyor
Oyyy oyyy bisey olmaz canim okadarcik yemekten gecmis olsun canim nasil oldunuz simdi0
Cocuklar varken spora ne hacet dicem ama sporsuz olmuyor kuzum iste bende sabah bi kalkiyorum aksam yatana kadar hic dinlenmiyorum ama spor yapmazsam ekstra kiloda veremiyorum menun guzel canim sporda olsa super olur
Cok begendim hatta coklu alinti yaptim okuyorum basina bakmadim kimin menusu diye okurken bu kesin feyzosun dedimmmm veee bildim guzel olmus sporunda iyi eliptik 30 dakika istiyorum senden bidahakine ama
Canim ekmek fazla olmus bide bulgur yemissin hepsi bi arada cok olmus
Bence sıkıntı yok
Ayyy bende bi yemin etsem cok guzel olucak ama yeminlik bi mesele degil icimde bitmesi lazim hafi bakalim beklitoruz menuleri gonulcum
Kimsenin motivasyonunu dusurmuyorsun guzelde kilo veriyorsun bence salma kendini devam et bi sure idare ederiz biz seni cumalari bildirimini yap yeter ki
Cok gecmis olsun tabi yinedr sen bilirsin ozge gelince konusursunuz canim bu konuyu
Pazartesiye eksiyle baslamak harika daim olur insallah
Eeee feyzosss arti gelmissin kuzum neyse cumaya eksiye doner spora yuklen kuzum
Ayyy bende bi yemin etsem cok guzel olucak ama yeminlik bi mesele degil icimde bitmesi lazim hafi bakalim beklitoruz menuleri gonulcum
Hiç bilmiyodum günlük 10 bardak çay içiyorumsiyah çay ödem yapıyor canım . ben de çok içiyorum . ödem yapmasın diye açık içmeye çalışıyorum ama bu hafta bayağı koyu içmiştim . şekersiz içiyorum kilo yapmıyor ama ödem yapınca tartıya yansıdı sanırım .
Bende su bardagiyla içiyorumHiç bilmiyodum günlük 10 bardak çay içiyorum![]()

Allah kabul etsinbugün menüm
sahurda : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1çatal peynir
domates,marul
5tane zeytin
3kuru kayısı,4kuru üzüm
iftarda : 1 yumurtalı kıymalı menemen
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
salata
serçe parmak kadar ekmek
3 kuru kayısı
su : henüz 2 bardak
spor : 30 dk eliptik
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Allah kabul etsin canim menun guzel sporunda guzel olmus bugun bole devam cumayabugün menüm
1dilim ekmek
1çatal peynir
domates,marul
5tane zeytin
3kuru kayısı,4kuru üzüm
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
salata
serçe parmak kadar ekmek
3 kuru kayısı
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Allah kabul etsin ne guzel oruç tutyorsun insallah önümüzde ki sene bende tutmayı istiyorumbugün menüm
1dilim ekmek
1çatal peynir
domates,marul
5tane zeytin
3kuru kayısı,4kuru üzüm
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
salata
serçe parmak kadar ekmek
3 kuru kayısı
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Güzel canım beğendim hadi böyle devam birde meyvenin suyu yerine kendisini yesen çok çok az daha kalori almış olursun ama ilk motivasyonu kaybetmemek için istediğinden çok çok az yiyip içebilirsin benceBu sabah aç karınına tartıldım 71.450 gram çıktım bakalım yarın kaç çıkıcam
Sabah kahvaltısı başarılı geçti
Sekiz buçuk gibi çok aç hissettim kendimi
Bir bardak süt içtim
Öğlen de kahvaltı yapabildim
Bir buçuk haşlama yumurta
Domates salatalık mır lahana peynir ve çay :)
Şimdi de elma suyu içiyorum :)
Ohhh afiyet olsun ben de çok severim çay gündüz içmediysem akşama muhakkak yaparım ama fazlası zarar hem Demir eksikliği yapıyor hem de ödeme neden oluyor ☺Hiç bilmiyodum günlük 10 bardak çay içiyorum![]()
Allah kabul etsin canım çok beğendim menünü ve sporunu süpersinbugün menüm
1dilim ekmek
1çatal peynir
domates,marul
5tane zeytin
3kuru kayısı,4kuru üzüm
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
salata
serçe parmak kadar ekmek
3 kuru kayısı
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Ohh afiyet olsun bende gidip gelmemek için sürekli büyük fincana koyup içiyorumBende su bardagiyla içiyorum![]()
Afiyet olsun canım beğendim menü ve sporunuMenüm
1130
1 yumurtalı menemen
2 dilim tb ekmek
4 zeytin
1600
Yoğurtlu çorba 1-2catal turşu
1930
Yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Plates te bacak ve alt karın hareketleri 10 dk
Lesie 1 mil
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun beğendim menünü suyu da arttırsan süper olacakSelam kızlar kaç gündür giremedim. Pazar günü bile tam gün okuldaydim. (Müfettiş korkusu) her neyse bugünkü menüm
Kahvaltı
2 haş.yumurta
1 elma
Öğlen
Tas kebabi 3 kasik
Cacık
Mercimek corbası yarim kase
Akşam
Yayla corbasi
Biraz kaz eti
Karalahana salatası
Kepekli 1 dilim ekmeğe krem peynir surdum bi de
Su
1 lt.
Spor
6000 adım
Canım suyu arttırmaya çalış su metabolizmanın benzini gibi ne kadar çok içersen o kadar fazla çalışıp daha hızlı kilo verirsinSu icememe sorunum hala devam ediyor.bunun yanında motivasyonsuzluk hat safhada![]()
Hosgeldin, ilk sayfadaki formu doldurabilir misin seni taniyalim? :)stitch davetiniz için teşekkür ederim