Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patates normalde diyette yasak aksam oluncada biraz fazla ama yanindada bisey yememissin i yuzden masum gorundu menunde gozumeBen de kararsız kaldım patates salatası hakkında haşlama aslında ama yinede nişasta var içinde![]()
Harikaaa olmus menun canimGünaydın
Pazartesi menüm
13:00 1 kase kremalı mantar çorbası,1 büyük kase salata ve biraz bezelye yemeği
16:00 1 adet mandalina
18:00 1 kase sevze çorbası ve bol salata
3 litre su içildi
10018 adım atıldı
Yawrukush
Ooo super
Harika canim ama sakin bu eksiyi gordum diye birakma kendini
çok şükür bende iyiyim..@MigiMadid gunaydin canim iyiyiz sagol sen nasilsin
bende kocaman kupalarla en az 10 bardak içiyorum , demir eksikliğimin yegane sebebiBende su bardagiyla içiyorum![]()
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canim menun guzel sporunda guzel olmus bugun bole devam cumaya
sağ olun kızlar ,aminAllah kabul etsin ne guzel oruç tutyorsun insallah önümüzde ki sene bende tutmayı istiyorum
o kadarda motive değilim aslında , canım bir şey isterse cuma günü yiyeceğim diye dayanıyorum :) evde tatlı börek çörek pişmediği için de işim kolaylaşıyor . ama bu cumartesi kardeşim şehir dışından geliyor bayağı kaçamak yapacağım ,sporla telafi edeceğim artık :)Güzel canım beğendim hadi böyle devam birde meyvenin suyu yerine kendisini yesen çok çok az daha kalori almış olursun ama ilk motivasyonu kaybetmemek için istediğinden çok çok az yiyip içebilirsin bence
Ohhh afiyet olsun ben de çok severim çay gündüz içmediysem akşama muhakkak yaparım ama fazlası zarar hem Demir eksikliği yapıyor hem de ödeme neden oluyor ☺
Allah kabul etsin canım çok beğendim menünü ve sporunu süpersinnasıl kendini bu kadar motive edip iradeni sağlıyorsun maşallah
bana da bir deyiver
Ohh afiyet olsun bende gidip gelmemek için sürekli büyük fincana koyup içiyorum
Afiyet olsun canım beğendim menü ve sporunusporu zamanla biraz daha arttırsan süper
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun beğendim menünü suyu da arttırsan süper olacak
Canım suyu arttırmaya çalış su metabolizmanın benzini gibi ne kadar çok içersen o kadar fazla çalışıp daha hızlı kilo verirsin
günaydın canım :) sen nasılsın iyi misin ?Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyi mi
Çok iyiyz kaptişim bebişimle büyüyorumGunaydin guzel arkadaslarim hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
Menulerinizi duzenli takip edip ,tablo hazirlayacagim eskisi gibi, lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin.
Eger odul ogunu yapacaksaniz bugun olmak kaydiyla dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz odul olarak.
Hepinizi bir kez daha dunku birincilikten oturu tebrik ediyorum :)
Aomine Daiki canim nasilsin?
@DenizinYosunKokusu telefonun hallodu mu canim?
@fmad ,Gonulmeyvesi , @tomrs sizler nerelerdesiniz guzeller?
@AKovser sen de bir ses ver gulum....
Selam canim en az 6 7 tane benim mesajim varBugub sdece 3 msj yazilmis olamaz heralde ben de bir sikinti var sanki neyse nasilsiniz iyimisiniz benim hastaliktan jirsey yiyemedigim icin midem kuculdu sanki arada menülerimdeki pogaca patates gibi seyler de bagirsaklarin az calismasi icin yapilan baskilardanyoksa canim hicbirsey istemiyr tatlilar pastalar geciyor önümden ama tutuyem kendimi
Pazartesi cok karbonhidratli olmus ama miktarlari az olmus sali da cok az yemissin canimPAZartesi sabah
2 haslanmis yunurta
Yesillik beyaz penir domates salaralik
Oglen 13.30
3 kasik yogurtlu kuskus salatasi
Aksam 17.0
1 pogaca
Sali
Ac karna sade türk kahvesi
13.30
4 kasik meksika fasulyeli salata
3 kasik kisir
Patlican salatasi
Cay
Artik baska birsey yiyemem kizlar salatalar vs cok sisirdi
Yorum yokbugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2 kaşık menemen
5zeytin
1dilim ekmek
ara : 1elma
3dilim mandalina
akşam : haşlanmış tavuk
4 kaşık kuru fasulye
3kaşık yoğurt
salata
ara : 6 tane kuru kayısı
su : 1.5litre
spor :30 dk eliptik
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Cok sukur iyiyim canim havalar sogudu eve kapandik cocuklarla bugun israr uzerine babanemize geldikbende kocaman kupalarla en az 10 bardak içiyorum , demir eksikliğimin yegane sebebi.
sağ olun kızlar ,amin
o kadarda motive değilim aslında , canım bir şey isterse cuma günü yiyeceğim diye dayanıyorum :) evde tatlı börek çörek pişmediği için de işim kolaylaşıyor . ama bu cumartesi kardeşim şehir dışından geliyor bayağı kaçamak yapacağım ,sporla telafi edeceğim artık :)
günaydın canım :) sen nasılsın iyi misin ?