• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkesee hayırlı sabahlaarr

Dünkü kilom 69.700 gram
Bugünkü kilom 68.950 gram

Fark 750 gram 😍😍 bu kilo verme işi acayip zevkli bi hale gelmeye başladı elhamdülillah 🤗🤗

Pazartesi günkü kilomu da yazayım mıııı

Pazartesi 71.450 gram
Cuma 68.950 gramm 🤓🤓😍😍

Fark 2.5 kilo sanırım 🤔 hesap edemedim bi an yüzde şeyini zaten hiç anlamıyorum 😄😄
Cook seviniyorum bu sefer o kilolari yollayacaksin canim benim 🥰

Kilo bildirimim
Geçen cuma : 63.6
Bu cuma :63.0
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0.9

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
IMG_20191227_070316.jpg

Merhabalar kızlar dünkü menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
2 dilim ananas
2 bardak süt

Akşam
Tavuk tantuni dürüm ev yapımı
Turşu 2 tane kornişon
Su 1 litre
Spor 2 saat yürüme cezamıda silersiniz umarım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 çıktı inş doğru hesaplıyorum dur
Regliyle iyi savaştığımı düşünüyorum çok zordu bu hafta kendimi frenlemekle savaştım yedysemde öğünü atladım yemedim öyle yaptım bide 3 kaynım bizdeydi kocam dahil 4 kocaman erkek hergün yemek çay işe gidiyolar hergün poğaça yap yemek yap hergün mecbur ev temizliği öff çok yoruldum bu hafta normalde hergün yapmam temizlik hergün yemekte yapmam dua edin bana bu vanlıların aile ilişkileri birliği bezdirdi beni

Günaydın güzel kadınlar 😍 sabah tartıda 75,70 kg.yu gördüm. İnşallah hepimizin bol eksisi olur bugün.
G.h:77,8
Bu hafta:77,7
Fark:100 gr
Yüzde:0,077
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
stitch stitch
Herkesee hayırlı sabahlaarr

Dünkü kilom 69.700 gram
Bugünkü kilom 68.950 gram

Fark 750 gram 😍😍 bu kilo verme işi acayip zevkli bi hale gelmeye başladı elhamdülillah 🤗🤗

Pazartesi günkü kilomu da yazayım mıııı

Pazartesi 71.450 gram
Cuma 68.950 gramm 🤓🤓😍😍

Fark 2.5 kilo sanırım 🤔 hesap edemedim bi an yüzde şeyini zaten hiç anlamıyorum 😄😄
Kızlar günaydın bildirim yapıp gideceğim. Bugün iki ev temiZlemem gerekiyor biri yaşadığım ev biri taşınacağım ev yapabildiğim kadar yapacağım.
gh 64.8
Bh 64.5
F 300 gr
Yüzde 0,46
Hedef 64
Kızlar hiç bozmuyorum diyeti spor yok fakat. Öpüldünüz
Günaydın kızlar bugün çok şaşırdım tartıda sabit geldim 🙈😂😂 sabite bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim dün +1300dü 😫😫dün çok dikkat ettim

Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64,5
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 63.6
Bu cuma :63.0
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0.9

Eki Görüntüle 2569690
Tebrikler kizlar hepinizi kutluyorum

Merhabalar kızlar dünkü menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
2 dilim ananas
2 bardak süt

Akşam
Tavuk tantuni dürüm ev yapımı
Turşu 2 tane kornişon
Su 1 litre
Spor 2 saat yürüme cezamıda silersiniz umarım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 çıktı inş doğru hesaplıyorum dur
Regliyle iyi savaştığımı düşünüyorum çok zordu bu hafta kendimi frenlemekle savaştım yedysemde öğünü atladım yemedim öyle yaptım bide 3 kaynım bizdeydi kocam dahil 4 kocaman erkek hergün yemek çay işe gidiyolar hergün poğaça yap yemek yap hergün mecbur ev temizliği öff çok yoruldum bu hafta normalde hergün yapmam temizlik hergün yemekte yapmam dua edin bana bu vanlıların aile ilişkileri birliği bezdirdi beni

Canim menun guzel ama suyun az
Yazik kuzum sana yaaa nasil zor olmustu 4 kocaman adama is yapmak ne kadar daha sendeler

Sabah
Dereotlu omlet
Süzme peynir
Kahve
Öğlen
2 dilim sucuk
2-3 dilim patates
Tarhana çorbası
4 kaşık erişte
Ara
Yarım bardak filtre kahve(sütsüz,şekersiz)
Akşam
Çorba
Bir tavuk butu
2 kaşık pilav
2 kaşık salata
Su:2L
Spor
3 saat tempolu yürüyüş
70 kat merdiven
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Menun guzel canim afiyet olsun

Canim menun guzel ama suyun az
Yazik kuzum sana yaaa nasil zor olmustu 4 kocaman adama is yapmak ne kadar daha sendeler
Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın

Cisecim tarti oncesi makarna ve meyveli soda olmamis canim, malesef ceza geliyor :KK43:

Canim 1 yilda 2 kez izin hakki var her uyenin ama sen 2019da izin kullanmamistin o sebeple bu hafta izne ayirirsak , subatta yeni yilin ilk iznine ayrilmis olacaksin.
O zaman yarin bildirimsiz izne ayirabilirim seni melegim..

Ooo keyfiniz bol olsun, odulun afiyet olsun, Allah kavustursun canim :)

Guzel menu , sporunsa daha cok hosuma gitti :)

Evet canim saglikla kucagina al bebisini.
Dikkat et kendine ve ona, bizide habersiz birakma olur mu :)
Dogum sonrasi bekliyoruz.. :KK200:
Geleceğim kaptişim sabırsızlıkla bekliyorum 10 kilo almışım şimdiye kadar doğuma 15-20 arası girerim herhalde 🤤

Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın
Esinle konussan canim anlamiyormu esinde seni kiyamam ya nasil orf adet mis bole ayip yani
Ne sebeple geliyorlar peki is icin falan mi kendileri nerde yasiyor evleri falan sizden uzaktami

Back
X