• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın
Canım bişi yapmasan belki gelmezler sıksık, poğaçalar kahvaltılar yemekler yüz buluyorlar belli. Sabah Bi peynir zeytin aksama makarna pide yaptırsan belki gelmezler bıkıp

oyy canım benim gelemedim aylardır yaa nasıl mahcubum ne desem bilemedim.
Ancak güzel bir haber vereyim, 2 aylık hamileyim :anneadayı:

Bir sorun olmaz canim :)

Canim aramiza yeniden donmussun cok sevindim, nasilsin gorusmeyeli ?

Cok uzgunum @nnurc 'um, dilersen saglik iznine ayirabiliriz seni, ya da her cuma bildirim yapabilirim dersen iyilesene kadar cuma bildirimlerinle idare ederiz canim, nasil istersen?

Biliyorum canim ama arti gelmen takimi cok cok kotu etkiler biliyorsun, en azindan sabit kilonda kalmaya calis kuzum...

Cok sevindim dinlenmene , daha iyisindir insallah canim..

Cok az yemissin birde aksam yediklerin karbonhidratli, ama hastaydim oyuzden demissin osebeple yorumumu cok onemseme :)

Allah kabul etsin feyzos..

Guzel birgun olmus canim...

Guel bir menu olmus canim, mufettis ile nasil gecti?

Guzel menu canim :)

Canim aksam 1 tabak patates salatasi olmamis,ama temizlikle de yanmistir patatesler..

Guzel menu canim cumaya kadar eksi gelir bence..

Aramiza hosgeldin canim :)
Ben ozge, 2 oglum var, evliyim, 31 yasindayim, yurt disinda yasiyorum.
Hergun duzenli menulerimizi yaziyoruz, yaptigimiz egzersizleri, ictigimiz su miktarini, sohbet muhabbet kilolari veriyoruz :)
Haklisin canim, dikkat ettim az da olsa eksi getirdim

Canim sagol. esimin ailesinden donduk noeli beraber gecirdik. Esimin amcasi noel baba gibi giyindi kizim nasil mutlu oldu :D bir aksilik olmazsa pazar gunu yilbasi tatili icin daga gidecegiz. Elimden geleni yzaacagim hic degilse sabit kalmak icin.
Sen nasilsin canim? Annecigin nasil?

Esinle konussan canim anlamiyormu esinde seni kiyamam ya nasil orf adet mis bole ayip yani
Ne sebeple geliyorlar peki is icin falan mi kendileri nerde yasiyor evleri falan sizden uzaktami
Canım bişi yapmasan belki gelmezler sıksık, poğaçalar kahvaltılar yemekler yüz buluyorlar belli. Sabah Bi peynir zeytin aksama makarna pide yaptırsan belki gelmezler bıkıp
Ya yemek konısunda bu kadar kıt bi sülale görmedim ne yapsam pohpohluyolar zaten iş için geliyolar evet eşimde farkında ama idare et diyip sündürüyo bunlar parasal olarak birler eşimde ben ailem için mimarlık okudum diyo çünkü abileri inşaat işleri yapıyolar eşim buluyo iş onlar gelip çalışıyolar bende hizmetçi ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten normalde tekirdağ tarafında oturuyolar severek evlendim ailemede bişey diyemiyorum bilseler rezil ederler kocamı arayıp daha da iş bulmaz ama arda bi hoşgörü sevgi saygı kalmaz bide kendin ettin kendin buldun konumunada girmek istemiyorum ailemin gözünde çok bunalımdayım eşim beni anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor varsa yoksa kendi ailesi dertleri tasaları

oyy canım benim gelemedim aylardır yaa nasıl mahcubum ne desem bilemedim.
Ancak güzel bir haber vereyim, 2 aylık hamileyim :anneadayı:
Oooo gamzeee ya sen yasiyomuydun bebeeemmm neyse guzel haberinin hatrina kizmicam sana cok sevindim canim allah anali babali buyutsun canim

Ya yemek konısunda bu kadar kıt bi sülale görmedim ne yapsam pohpohluyolar zaten iş için geliyolar evet eşimde farkında ama idare et diyip sündürüyo bunlar parasal olarak birler eşimde ben ailem için mimarlık okudum diyo çünkü abileri inşaat işleri yapıyolar eşim buluyo iş onlar gelip çalışıyolar bende hizmetçi ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten normalde tekirdağ tarafında oturuyolar severek evlendim ailemede bişey diyemiyorum bilseler rezil ederler kocamı arayıp daha da iş bulmaz ama arda bi hoşgörü sevgi saygı kalmaz bide kendin ettin kendin buldun konumunada girmek istemiyorum ailemin gözünde çok bunalımdayım eşim beni anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor varsa yoksa kendi ailesi dertleri tasaları
En buyuk hata esinde kuzum bisey diyemiyorum omrun gidiyor onlara hizmet ederken farkinda degil esinle ciddi ciddi oturup konussan kaldiramadigini falan solesen artik gerci bisey degismicek gibi de iste bi umut diye soluyorum

Gecen hafta 79.9
Bu hafta 79.1
Fark 800 gr
Kizlar lutfen kusura bakmayin yeni aklima geldi atmak koşuştutmadan. Yuzdemi hesaplayamayacam şu an taksi bekliuorum. Lutfen kusura bakmayin çok ozur dilerim

Eklentiler

• IMG_20180925_221313_943.webp
    IMG_20180925_221313_943.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
*** 4. Takım 654. Etap ***

haeshin (64.8/64.5/0.3/%0.46)
DeryaOnDiet (66.9/66.5/0.4/%0.6)
Melegimkorusun (64.5///%) SABİT
stitch (66.4///%)
ciseak77 (77.8/77.7/0.1/%0.08)
nnurc (72.2/71.1/1.1/%1.52)
angelnesss (76.4/75.7/0.7/%0.92)
fyzanur (63.6/63/0.6/%0.9)
AppLesma (81.9/80.4/1.5/%1.83)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 654. Etap***

AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (61.7/61.8/+0.1/-%0.16) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (57.5/56.1/1.4/%2.4) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
fmad (58.8///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun oldu.
Elizan-seyma (68.5/67.9/0.6/%0.88) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
mifihafa (77.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:80 , hedef kilosu:65
Esperenza006 (79.9/79.1/0.8/%1) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:85.5 , hedef kilosu:69.9
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
Eylul41213 (69.8///%) Yeni uye , baslangic tarihi:14.11.19, baslangic kilosu:70, hedef kilosu:60

Back
X